ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η απάντησή μου στον υβριστή εκδότη

Η τελευταία φορά που ασχολούμαι με τα δημοσιεύματα και τις συκοφαντικές ύβρεις του Γ.Καραχάλιου, δημοσιοποιώντας ένα ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο κατέγραψα στην πλατεία του Αγ. Τρύφωνα στην Τερψιθέα Γλυφάδας, τον Φεβρουάριο του 2015, και αφορά τον συμπαραστάτη του δημότη.

Τονίζεται ότι το ηχητικό καταγράφηκε με διάθεση χιούμορ και σάτιρας όσων αφορά τα ρεπορτάζ της tv, όμως, εμπεριέχει πολλές αλήθειες.



Το συγκεκριμένο ηχητικό καταγράφηκε σε βίντεο με δεδομένη τη χιονόπτωση, και αναμένοντας επί μια και πλέον ώρα το λεωφορείο της γραμμής, δεδομένου ότι όπως είναι γνωστό, είμαι επί πολλές δεκαετίες κάθετα κατά του άκρατου καπιταλισμού, και δεν χρησιμοποιώ προσωπικά αυτοκίνητα η μηχανοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούσα στον παρελθόντα χρόνο.

Όσοι προσπαθούν να σπιλώσουν την αληθινή αριστερά, και όσα πρεσβεύει, αργά η γρήγορα θα υποστούν τις συνέπειες.

Τονίζω ότι ο φερόμενος εκδότης ( ο οποίος τυπώνει εφημερίδα όποτε ενδίδουν στις ορέξεις του ) με κατηγόρησε δημόσια με ύβρεις για την υποψηφιότητά μου όσων αφορά τον συμπαραστάτη του δημότη, και αντλώντας το αναφαίρετο δικαίωμα από το Ελληνικό Σύνταγμα, όφειλα να συμμετάσχω, σαφώς όχι για την θεσμική καρέκλα, είχα υποχρέωση στους συμπολίτες μας. 

Η υποχρέωσή μας είναι να παρέχουμε έργο στους συμπολίτες μας, και ορισμένοι ( για τους δικούς τους λόγους ) μας έχουν διαρκώς επί δεκαετίες σε αγώνα 400 μετ' εμποδίων, ώστε οι ίδιοι με ένα άνετο 100άρι να κερδίζουν πάντα και εύκολα. 

Συμμετείχα στον συμπαραστάτη, ώστε να δοκιμάσω ο ίδιος την διαδικασία ψηφοφορίας, όπως και αν ίσχυε το γνωστό καθεστώς προαποφασισμένης εκλογικής διαδικασίας ( στημένης ) που τείνει να αποτελέσει πάγιο καθεστώς στη χώρα μας στη θέση της άμεσης δημοκρατίας που πρέσβευαν οι προγονοί μας. 

Οφείλω να τονίσω για αποφυγή τυχών παρεξηγήσεων, στο σημείο που αναφέρω στο ηχητικό, ότι οι δήμαρχοι είχαν φέρει τους ''δικούς τους'' για υποψηφίους, δεν εννοώ το σύνολο των συμμετεχόντων στις αποτυχημένες προσπάθειες εκλογής συμπαραστάτη του δημότη στη πόλη της Γλυφάδας.

Ότι και να πράξει ο Γ.Καραχάλιος δεν πρόκειται να ασχοληθώ πλέον με τα δημοσιεύματά του, δεδομένου ότι τους συμπολίτες μας, όπως και εμάς, μας απασχολούν σημαντικότερα ζητήματα. 

Τουλάχιστον ο δήμος, ο δήμαρχος, όπως και οι αιρετοί Γλυφάδας, οφείλουν να εκπροσωπούν επάξια το τόπο και τους δημότες, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τους τα αιτήματά του συνόλου, αντί να δαπανούν χρόνο και χρήμα των συμπολιτών μας για αποπροσανατολισμό των κατοίκων, και συστημική προπαγάνδα. 

Ας βάλουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους να παρέχουν λύσεις στο σύνολο των συμπολιτών μας, εξετάζοντας τις αιτήσεις και προτάσεις του κοινωνικού συνόλου._

* Αναδρομή στο παρελθόν του τόπου μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η απάντησή μου στον υβριστή εκδότη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">