ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αν θεωρείται έρανος η πρόταση για δημοτικό ραδιόφωνο πρέπει να κοπεί το τέλος για την ΕΡΤ

Ο Γ. Καραχάλιος έχει τη τάση να διαστρεβλώνει οτιδήποτε και παράλληλα να υβρίζει, όπως επίσης να μειώνει τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας.

Αν θεωρείται έρανος η πρόταση μου για δημοτικό ραδιόφωνο στη Γλυφάδα, πρέπει να κοπεί το τέλος για την ΕΡΤ, να κοπεί το πρασινόσημο στο δήμο Γλυφάδας, και παράλληλα και τα δημοτικά τέλη, διότι όλα αυτά αποτελούν ''έρανο'' των πολλών για την λειτουργία δημόσιων δομών, δράσεων, και πληρωμή των εργαζομένων.

Δεν μπορεί να ισχύουν δυο μέτρα και σταθμά.

Δεν γνωρίζω ποια είναι η νοοτροπία του συνόλου των δεξιών, ούτε με ενδιαφέρει, πάντως έχουμε το δεδομένο του κλεισίματος της ΕΡΤ από τη Νέα Δημοκρατία, το οποίο θεωρείται προσβολή της Δημοκρατίας, και της Ιστορίας στο τόπο μας, το οποίο απεκατέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά έκανα μια πρόταση ιδεών ώστε να επισημανθεί ότι υπήρχαν πολιτικές ώστε να υφίσταται στη Γλυφάδα ένα ραδιόφωνο όλων των δημοτών, όμως, όπως φαίνεται αυτό ενοχλεί πέραν του δέοντος, διότι κάποιοι θεωρούν ότι χωρίς οργάνωση ενημέρωσης και μαζικότητα θα κερδίζουν εσαεί τυπώνοντας διαφημιστικές εφημερίδες την προεκλογική περίοδο, κ.α.

Σαφώς το έλλειμμα ενός μαζικού μέσου στα νότια και τη Γλυφάδα, διαχρονικά, εννοώ κάτι δικό μας, ( των κατοίκων στα Νότια ) και όχι εφοπλιστών, μεγαλοεργολάβων, ''Αλαφούζων και Βαρδινογιάννηδων'', αποβαίνει κατά του συνόλου, όσο και να μην θέλουν κάποιοι να το εννοήσουν, διότι έχουν τους δικούς τους λόγους.

Εξηγούμε καλύτερα: Όπως γνωρίζετε συνολικά, είτε στα δημοτικά, είτε στα δημόσια ΜΜΕ, εργάζονται και προβάλλονται πολίτες από ολόκληρο το φάσμα της πολιτικής ιδεολογίας, άρα ένα μέσο των δημοτών στη Γλυφάδα θα εξυπηρετούσε το σύνολο πολιτικών, φορέων, δημοτών, επιχειρηματιών, συλλόγων, σωματείων, τοπικών εκδοτών, δημοσιογράφων, κ.α., άρα όσοι προτίθενται να μην υπάρξει ποτέ ένα μαζικό μέσο στα νότια, όλων των κατοίκων, ουσιαστικά ζημιώνονται και οι ίδιοι, όμως, δεν θέλουν να το δουν.

Πρέπει να μας εξηγήσετε τους λόγους που δεν επιθυμείτε ένα μαζικό μέσο όλων των κατοίκων στα νότια προάστια, ώστε να έχουν σαφή συμπεράσματα οι συμπολίτες μας.

Μήπως βγαίνουν εύκολα χρήματα χωρίς μαζικότητα, πλουραλισμό, πολυφωνία, και με κατακερματισμένο το κοινωνικό σύνολο στα νότια προάστια, δεδομένου ότι μια οικονομική ελίτ έχει στα χέρια της όλα τα δημόσια αγαθά, και δεν ασχολείται ιδιαίτερα με όσα συμβαίνουν στους δήμους και τις τοπικές κοινωνίες;

Όσο θα ασχολείστε με ένα (1) δημοσίευμα του παρελθόντος, για το οποίο ανέλαβε την ευθύνη ο κ.Γιαννακόπουλος, καθώς επίσης και με τα στριγκάκια, εγώ θα θέτω συγκεκριμένα ερωτήματα. 

Επίσης, η δομή των δημοσιευμάτων των δικών σας με τα δικά μου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, διότι η οπτική σας είναι απόλυτα διαφορετική, όσο για το διάσημος και επώνυμος προσωπικά ποτέ δεν με ενδιέφερε, δεδομένου ότι επί πολλά χρόνια λειτουργίας μπορούσα αντί Γλυφάδα fm να αναφέρετε το όνομά μου, η να το είχα σε ένα σποτ ( Jingle ) και να μεταδίδεται στις εκπομπές.

Υποσημείωση: Θεσπισμένο Ανταποδοτικό τέλος ονομάζεται αυτό που ανέφερα για τη δημιουργία ενός μέσου στη Γλυφάδα, και δεν έχει καμία σχέση με εράνους που διεξάγονται επί δεκαετίες ώστε να ενισχύονται οι άτυπες αυτοκρατορίες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αν θεωρείται έρανος η πρόταση για δημοτικό ραδιόφωνο πρέπει να κοπεί το τέλος για την ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">