ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι Τούρκοι σκότωσαν και έγδυσαν Κούρδισσα στην Τσίζρε

Νέο έγκλημα του τουρκικού στρατού στην κουρδική πόλη Τσίζρε, στη νοτιοανατολική Τουρκία – τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν, κάνει τον γύρο του Twitter.

Πρόκειται για τη φωτογραφία μιας σκοτωμένης νεαρής Κούρδισσας, δεν ξεκαθαρίζεται εάν ήταν άμαχη ή αντάρτισσα, που οι Τούρκοι αφού φόνευσαν την έγδυσαν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι γδύνουν σκοτωμένες Κούρδισσες και τις «εκθέτουν» δημοσίως προς παραδειγματισμό.


Το θέμα όμως που είχε σοκάρει την διεθνή και ελληνική κοινή γνώμη ήταν ο βιασμός της Εκίν Βαν (Ekin Van), που αφού τη βίασαν στη συνέχεια οι Τούρκοι αστυνομικοί την σκότωσαν και άφησαν το γυμνό της άψυχο κορμί στη μέση ενός δρόμου
Στην πόλη Βαρτό, στην ανατολική Τουρκία, στις 10 Αυγούστου μια Κούρδισσα αντάρτισσα του PKK, η Εκίν Βαν, βιάστηκε και δολοφονήθηκε.

Στη συνέχεια το άψυχο και γυμνό σώμα της σύρθηκε στους δρόμους από την τουρκική Αστυνομία για παραδειγματισμό, στο τέλος το παράτησαν στη μέση του δρόμου…

Σαφέστατα όσοι προσπαθούν να υποδείξουν ως βαρβάρους τους Τούρκους, και ειδικότερα τις τουρκικές αστυνομικές αρχές, δεν διαφέρουν από τις πρακτικές των Τούρκων, δεδομένου ό, τι τις χρησιμοποιούν εντός της δικής μας χώρας, με διαφορετικούς τρόπους, και μεθόδους.

Ειδικότερα, για την πλειονότητα αυτών των ατόμων, η θέση της γυναίκας στις προσωπικές τους ιστοσελίδες, και blog, έχει αποκλειστικά σεξουαλικό χαρακτήρα, και τίποτα περισσότερο. 
ekin_van_dead

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι Τούρκοι σκότωσαν και έγδυσαν Κούρδισσα στην Τσίζρε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">