ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το τελευταίο αντίο στον πατέρα του Πάνου Καμμένου

Το τελευταίο αντίο στον πατέρα του Πάνου Καμμένου είπαν το μεσημέρι της Κυριακής στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Ανάμεσα σε αυτούς που συμπαραστάθηκαν στον Υπουργό Άμυνας ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Βίτσας, ο Υφυπουργός Τέρενς Κουίκ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Βύρων Πολύδωρας.

Στεφάνι απέστειλε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε επικοινωνήσει με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του αμέσως μόλις έμαθε για τον χαμό του πατέρα του.

Ο Ηλίας Καμμένος συνέδεσε το όνομά του με τον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα ειδικά από τα μέσα της δεκαετίας του '60 και μετά, έχοντας αναλάβει για την εγχώρια αγορά αντιπροσωπείες.

Μετά από χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο έφυγε κοντά στα 90, αφήνοντας 2 παιδιά και 6 εγγόνια.


( Το 90, (+ -) στη Γλυφάδα και τα νότια είναι διαχρονικά συμβολικό, από την δεκαετία του 70, όπως και η πρόταση όλες οι δραστηριότητες του κοινωνικού συνόλου ( τοπικού πολιτισμού ) να καταγράφονται και να υφίστανται δημόσια, χωρίς εξαιρέσεις αναγνωρισιμότητας καθώς και επωνυμίας. Κάτι που είναι ανέφικτο από τη πλευρά ενός ιδιώτη χωρίς αρωγή πολιτείας και δήμου )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το τελευταίο αντίο στον πατέρα του Πάνου Καμμένου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">