ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνέλευση της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ στην Γλυφάδα

Όπως πληροφορηθήκαμε συνεδριάζει αυτή την ώρα 6:30 μ.μ. 24/02/2016 η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ στην Γλυφάδα σχετικά με τα θέματα που έχουν προκύψει.

Εν τω μεταξύ το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο: «Σχέδιο ποινικοποίησης του αγώνα των αγροτών»

Το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι «ο αγώνας της φτωχομεσαίας αγροτιάς για το δίκιο της δεν είναι «έγκλημα”, όπως χαρακτηρίζεται στην εισαγγελική παραγγελία», αλλά «είναι αγώνας επιβίωσης ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα και στο σύνολο της πολιτικής κυβέρνησης και ΕΕ που καταστρέφει τους μικρούς και μεσαίους αγρότες».

«Ευθύνη για την τρομοκρατική εισαγγελική παραγγελία έχουν η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα που ενοχοποιούν τους αγροτικούς αγώνες, που μιλούν για πλήγμα στην οικονομία από τα μπλόκα των αγροτών, που καλλιέργησαν τη συστηματική συκοφάντηση του αγώνα τους και των μορφών πάλης που συλλογικά επιλέγουν», αναφέρει το ΚΚΕ επιρρίπτοντας, επίσης μεγάλες ευθύνες στην κυβέρνηση «για το ότι δεν κατήργησε το νόμο που θεωρεί ως αδίκημα τις κινητοποιήσεις στις εθνικές και επαρχιακές οδούς».

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την ποινικοποίηση των αγροτικών αγώνων και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στην αγωνιζόμενη αγροτιά με την ανακοίνωση του κόμματος να καταλήγει αναφέροντας πως «η οργανωμένη λαϊκή πάλη μπορεί να νικήσει την αντιλαϊκή πολιτική και την καταστολή που τη συνοδεύει».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνέλευση της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb