ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαξίμου: Ο Στ.Ψυχάρης ζητούσε επίμονα τη διαγραφή των δανείων του

Προσωπικά εμείς στον ''Γλυφάδα'' έχουμε κάθε λόγο να μην πιστεύουμε το ελάχιστο απ' όσα τυπώνονται, εκδίδονται, και μεταδίδονται από τα διαπλεκόμενα.

Όσα γράφουν καλύπτουν τις δικές τους προσδοκίες για διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, την ευημερία των λίγων, και τα προνόμια εις βάρος του τόπου, του συνόλου των πολιτών, και του πολιτεύματος.

Έχουμε κάθε λόγο να αμφισβητούμε όσα λέγονται και γράφονται δημόσια, δεδομένου ότι τους αμφισβητήσαμε το 1987 - 89, όταν έγιναν οι πρώτες κινήσεις στην πολιτική σκακιέρα από τους εκσυγχρονιστές. Τις προηγούμενες δεκαετίες είχαμε τοποθετηθεί δημόσια κατά της εδραίωσης ιδιωτικών διαπλεκόμενων, και μας επαλήθευσε πλήρως η Ιστορία, με την μετεξέλιξη στη χώρα μας μιας οικονομικής κρίσης, και των τριών εκατομμυρίων ανέργων. 

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού για συνάντηση Τσίπρα - Ψυχάρη

Στην ανακοίνωση τονίζεται  από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σχετικά με το κεντρικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής. «Η δικαιοσύνη θα ενεργήσει απερίσπαστη και τα τηλεοπτικά ΜΜΕ θα αδειοδοτηθούν νόμιμα».

«Το Κεντρικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ είναι άκρως αποκαλυπτικό.

Φανερώνει ότι ο εκδότης Στ. Ψυχάρης ζητούσε επίμονα από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015,τη διαγραφή των δανείων του καθώς και πολιτική διαμεσολάβηση για την απόκτηση της συνολικής ιδιοκτησίας του MEGA.

Όπως άπαντες αντιλαμβάνονται κανένα από τα δυο αιτήματα δεν έγινε δεκτό.

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στον Ελληνικό λαό να μη χαριστεί σε κανέναν και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαξίμου: Ο Στ.Ψυχάρης ζητούσε επίμονα τη διαγραφή των δανείων του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">