ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Α.Γιαννακόπουλος: Αίτηση απορρίψεως εκμίσθωσης της πλατείας Βάσως Κατράκη




Η όλη επιχείρηση εκμίσθωσης της πλατείας Βάσως Κατράκη, σύμφωνα με δημοσίευμα της notia-press , για τοποθέτηση των 30 καλαίσθητων περιπτέρων ( αλουμινοκατασκευές ) έχει ταυτότητα διαφθοράς, δεδομένου ό, τι πρόκειται για δυο αιτήσεις πανομοιότυπες, οι οποίες σαφώς έγιναν από τα ίδια πρόσωπα, και με τα ίδια κίνητρα από τη πλευρά όσων τις προώθησαν στο Δ.Σ. του δήμου.

Λόγω κωλύματος δεν μπορούσαμε να δημοσιοποιήσουμε άμεσα την τοποθέτηση ( αίτημα ) του κ. Γιαννακόπουλου, που αφορά την εκμίσθωση της πλατείας Κατράκη για εκθέσεις βιβλίων και λαϊκής τέχνης.

Επίσης, δεν είχαμε τη δυνατότητα να είμαστε παρόντες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, δεδομένου ό, τι ένας ολόκληρος μηχανισμός μας έχει αλλάξει τελείως την διαβίωση, τη λειτουργία, και τα σχέδια, όμως είμαστε κάθετα κατά κάθε παραχώρησης δημόσιου χώρου για εμποροπανήγυρη, και όσων συνεπάγονται αυτών των εκδηλώσεων.

Δεν γνωρίζουμε ποια ήταν η έκβαση της αποφάσεως από τη πλευρά της διοικήσεως, και παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε τις τακτικές τους, δεδομένου ό, τι ο δήμος οφείλει να σεβαστεί την επιθυμία της οικογενείας της εκλιπούσης, όπως και να παραχωρεί την ομώνυμη πλατεία αποκλειστικά για διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σεβόμενος την μνήμη και το έργο της.

Οι διοικούντες του παρελθόντος, δεν σχεδιάσατε με ορθό γνώμονα την κεντρικότερη πλατεία της πόλης, η οποία θα μπορούσε να αποτελεί ένα χώρο Καλλιτεχνικών δρώμενων Πολιτισμού, όπως εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων, εκθέσεις έργων τέχνης, εκδηλώσεις μουσικής, θεατρικές παραστάσεις τους θερινούς μήνες από τοπικούς φορείς, εκδηλώσεις από τοπικές χορωδίες, παρουσιάσεις νέων καλλιτεχνών, ποιητών, κ.α., σαφέστατα όχι καθαρά κάτω από το πρίσμα του οικονομικού κέρδους, και ειδικότερα όσων προωθούν επιλεκτικά ελλιπείς αιτήσεις, κατόπιν συναντήσεων και συμφωνιών, με αποκλειστικό γνώμονα την ''αρπαχτή''. 

Ο δήμος Γλυφάδας, έχει ευρωστία οικονομικών, δεδομένων όσων παρέχουν οι δημότες, και των πηγών εσόδων του, άρα δεν χρειάζεται να παραχωρεί δημόσιους χώρους ( πλατείες ) 

Στην εν λόγω περίπτωση για εκμίσθωση της πλατείας Κατράκη πέρασε δυο φορές η ίδια αίτηση, με διαφορετικά ονόματα, η δεύτερη αίτηση έγινε στις 12/02/2016, ( ΔΕΙΤΕ ) και με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε στο Δ.Σ. του δήμου, ενώ έχει προηγηθεί ανάλογη αίτηση εκμίσθωσης χώρου πλατείας ( ΔΕΙΤΕ ) στις 10/02/2016 ( ώστε να δοκιμάσουμε τους διοικούντες) την οποία δεν την πέρασαν στο Δ.Σ., άρα καθίσταται σαφές ό, τι υπάρχουν παρασκηνιακές μεθοδεύσεις.

Η αίτηση απορρίψεως εκμίσθωσης της πλατείας Κατράκη

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. 17- 02 -2016

Η έμμονη σου δήμαρχε, για επαναφορά του πρόσφατου απορριφθέντος θέματος για την εκμίσθωση της πλατείας Κατράκη σε αιτούσα, η οποία δεν πληρεί τις νόμιμες προϋποθέσεις, είναι πρωτόγνωρη, άλλα δεν εκπλήσσομαι, αφού έχεις κατά νου την παράνομη κονόμα των ημέτερων σου, οι οποίοι σε οποίον πεις καλήμερα χρωστάνε.

Ντροπή σου και για τον λόγο, επειδή θα προκαλέσεις μεγάλη οικονομική ζημία στις συναφείς επιχειρήσεις της πόλης !!!

Σε κάλω να αποσύρεις το θέμα, αφού είναι σίγουρο ότι η τυχούσα θετική απόφαση θα προσβληθεί με ένσταση μου αρμοδίως και είναι βέβαιο ότι θα γίνει δέκτη._

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου και

Να μου χορηγηθεί αντίγραφο για νόμιμη χρήση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α.Γιαννακόπουλος: Αίτηση απορρίψεως εκμίσθωσης της πλατείας Βάσως Κατράκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">