ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σημεία και τέρατα στον δήμο Γλυφάδας


Σημεία και τέρατα στον δήμο Γλυφάδας, τα οποία παραθέτουμε ως έχουν έπειτα από μήνυμα του κ. Γιαννακόπουλου, και επαφίενται αποκλειστικά στην κρίση σας, δεδομένου ό, τι αποτελεί συνταγματικό καθήκον κάθε Έλληνα πολίτη να ασκείται έλεγχος όσων αξιώνουν να διαχειριστούν το δημόσιο χρήμα και τα κοινά.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
α) Δήμαρχο, Γιώργο Παπανικολάου.
β) Δημοτικούς συμβούλους, δια του πρώτου εξ υμών
γ) Ψηφοφόρους, του Δημήτρη Αγγελάτου, (δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Γλυφάδας, εκλεγείς το έτος 2014, με τον Εκλογικό Συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου), ο οποίος, αντί να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου, (ποτέ του δεν ασχολήθηκε), ώρες ατέλειωτες ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ στο γραφείο του δημάρχου μήπως και βγει ο καθημερινός επιούσιος αφού είναι διαρκείας άνεργος και την υπόλοιπη ημέρα περιφέρεται από καφετέρια, σε καφετέρια, με το ένα πόδι πάνω στο άλλο. Περί αυτών που γράφω, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Α.- ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:
1) Ο παραπάνω δημοτικός σύμβουλος, χθες 17-02-2016 και ώρα 18:20΄ αναίτια και απρόκλητα, σε βάρος: Εμού, των παιδιών μου και της συζύγου μου, ενόψει συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Γλυφάδας με συγκεκριμένα θέματα, μεταξύ αυτών και έκδοση απόφασης για εκμίσθωση της πλατείας Κατράκη, για έκθεση βιβλίου και ειδών λαϊκής τέχνης, θέμα που προ ολίγων ημερών καταψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο με μεγάλη πλειοψηφία, ο πρώτος από εσάς, (δια του Προέδρου του Δ.Σ.), επανέφερε το ίδιο θέμα (με άλλη αιτούσα), με σκοπό συγκεκριμένα πρόσωπα να ωφεληθούν οικονομικά, και επειδή εγώ είχα αντίθετη άποψη, εγγράφως την απέστειλα και στον α΄από εσάς, με το παρακάτω κείμενό μου:

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. 17- 02 -2016

Η έμμονη σου δήμαρχε, για επαναφορά του πρόσφατου απορριφθέντος θέματος για την εκμίσθωση της πλατείας Κατράκη σε αιτούσα, η οποία δεν πληρεί τις νόμιμες προϋποθέσεις, είναι πρωτόγνωρη, άλλα δεν εκπλήσσομαι, αφού έχεις κατά νου την παράνομη κονόμα των ημέτερων σου, οι οποίοι σε οποίον πεις καλήμερα χρωστάνε.

Ντροπή σου και για τον λόγο, επειδή θα προκαλέσεις μεγάλη οικονομική ζημία στις συναφείς επιχειρήσεις της πόλης !!!

Σε κάλω να αποσύρεις το θέμα, αφού είναι σίγουρο ότι η τυχούσα θετική απόφαση θα προσβληθεί με ένσταση μου αρμοδίως και είναι βέβαιο ότι θα γίνει δέκτη._

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου και

Να μου χορηγηθεί αντίγραφο για νόμιμη χρήση.

1/1) Ο Αγγελάτος Δημήτριος, 17-02-2016, ώρα 18:20΄ με κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο, στο δικό μου κινητό τηλέφωνο, (προκύπτει η καταγραφή της εισερχόμενης κλήσης του), φωνασκώντας με εξύβριζε και με απειλούσε ακατάπαυστα, όπως: «ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ @ΡΧΙΔΙ@ ΕΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣ&. ΘΑ Γ@ΜΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ (δις),λέγοντάς μου ταυτόχρονα: «πες μου, σε ποιον λες καλημέρα και του χρωστάω;» (επανειλημμένα). Του απάντησα: «όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται, εγώ στο, δήμαρχο δεν γράφω ονόματα (ίδετε και παραπάνω, τι γράφω στον Δήμαρχο): «…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΣΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΧΡΩΣΤΑΝΕ». Συμπερασματικά από τις σπασμωδικές αντιδράσεις του Αγγελάτου, επειδή του δήλωσα ότι θα καλέσω την αστυνομία για τα περαιτέρω (βλ.§§2&4), σε αγαστή συνεργασία του με τον Σωτ. Βοργιά κατά την διάρκεια του Δημ. Συμβ., (βλ. video), ο καθένας από σας έχει το δικαίωμα αν ανεπηρέαστος να βγάλει τα συμπεράσματά του, αφού προηγουμένως λάβει υπόψη του, ότι το παραπάνω έγγραφό μου (σελ. 2) το απέστειλα στον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου. (Συμπέρασμα, ο Αγγελάτος έλαβε γνώση αυτού, το πώς; 

2) 17-02-2016 ώρα 19:30΄, μήνυμα Γιαννακόπουλου προς Αγγελάτο: ΑΓΓΕΛΑΤΕ, ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ,«ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ @ΡΧΙΔΙ@ ΕΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣ&. ΘΑ Γ@ΜΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ (δις)», ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ , ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΄΄ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

3) Τηλεφωνικά πληροφορήθηκα ότι κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αγγελάτος μόλις διάβασε το παραπάνω κείμενο στο κινητό του τηλέφωνο, σηκώθηκε από το έδρανο, πήγε στονδημοτικό σύμβουλο Σωτ. ΒΟΡΙΑ, του έδειξε το μήνυμα μου, κάτι είπαν, και ερωτώ, γιατί στον Σωτ. ΒΟΡΙΑ, έχει κάποια σχέση ο Σωτ. ΒΟΡΙΑΣ με την έκθεση βιβλίου και λαϊκής τέχνης, στην πλατεία Β.Κατράκη; ; ;, στην συνέχεια το μήνυμά μου το έδειξε στον πρώτο από σας - δήμαρχο (κάτι είπατε, κουνήσατε περιφρονητικά το κεφάλι σας – βλ. video), και στη συνέχεια πήγε στην θέση του, έδειξε το μήνυμά μου στην δημ. σύμβουλο κ. Μαίρη Παπάζογλου και κατόπιν παρέδωσε το κινητό του στη δημ. σύμβουλο κ. Βάνα Μπάρμπα η οποία διάβασε το μήνυμά μου και αυτός δια του μικροφώνου (παρά τις έντονες αντιρρήσεις από το προεδρείο του Δ.Σ. και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κων/νο Κόκκορη), αναφέρθηκε καταφρονητικά σε βάρος μου με σωρεία ψεύδη, προς παράνομο όφελός του, διαβάζοντας αποσπασματικά το παραπάνω γραπτό μου μήνυμα και με επαναλαμβανόμενη χειρίστου είδους άσεμνη χειρονομία δια του δεξιού του χεριού με το μεσαίο δάκτυλο τεντωμένο κάθετα στην παλάμη του, ταυτόχρονα είπε τη φράση «θα σε γ…..». Δηλαδή τα απειλητικά και αισχρά που προφορικά σε βάρος εμού, των παιδιών μου και της συζύγου μου είπε (ώρα 18:20΄), τα αντέστρεψε σε βάρος μου, (ότι τάχα εγώ είμαι ο δράστης. βλ.§1/1)

4) Στον Αγγελάτο απάντησα με το παρακάτω μήνυμά μου: «ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΗ», ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ Γ@ΜΗΣΙ@ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ. ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ Α΄ Α.Τ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ».

5) Ο Αγγελάτος, αμέσως μετά την ανάγνωση του 2ου μηνύματός μου (§4), εξήλθε της αιθούσης του Δ.Σ., τηλεφώνησε στον «tsouxtra» - Καραχάλιο Γιάννη, τον ενημέρωσε ως προς τα μηνύματά μου και ο Καραχάλιος «γνωστός από την παράνομη πορνοεφημερίδα του, που κατά καιρούς έμμεσα ασκούσε παράνομη βία και κατά του τέως δημάρχου, Κώστα Κόκκορη», ώρα 19:22΄ ανήρτησε το παρακάτω αισχρότατο και γλοιώδες εκβιαστικό αποκρουστικό του κείμενο:

«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ.

Νέο ευτράπελο με τον Αρχιερέα της λάσπης και της συκοφαντίας Γιαννακόπουλο, ο οποίος σήμερα κατηγορεί και υβρίζει δημοτικό σύμβουλο που μέχρι πριν ένα μήνα τον έγλυφε, τον παρακάλαγε και τον είχε προτείνει για μάρτυρα υπεράσπισης του.

Ενσωματωμένη εικόνα

Ασταμάτητη η κατρακύλα του δήθεν αρσενικού συκοφάντη που έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και πλέον αναμένονται νέες εις βάρος του αποκαλύψεις .

Αναρτήθηκε 17 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:22
κανένα σχόλιο

Ακράδαντα πιστεύω, ότι ο Αγγελάτος, δεν ενήργησε αυθόρμητα, αλλά με την παραίνεση του «εργοδότη του».

Β.- 1) Αγγελατε, ξέχασες ότι (ως αντιδήμαρχος Διοικητικού, επί δημάρχου Κώστα Κόκκορη), επί της από 23-04-2013 μηνύσεώς μου, κρατούμενος ων, στο Α΄Α.Τ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, για να μην σε πάνε αυτόφωρο οι αστυνομικοί, με εντολή Εισαγγελέα, (αφού πρώτα θα διανυκτέρευες μαζί με τους πακιστανούς και τους αλβανούς σε κάποιο κελί του υπογείου του Αστ. Τμήματος), έπεσες ξάπλα στο τσιμεντένιο δάπεδο του Α.Τ. και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε μετέφερε στο Λαϊκό νοσοκομείο; (μαϊμού ασθένεια). ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, «ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΗ! ! !, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ».

2) Αγγελάτε, ξέχασες ότι επί της (ΙΔ-2012/1309) μηνύσεώς μου και εναντίον σου, από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, (θυμάσαι, που με εντολή του δικηγόρου Ι. ΜΠΑΒΕΑ, κάλεσες την Αμεση δράση να με συλλάβει, επειδή νομίμως βρισκόμουν στο Δημαρχείο για να παραλάβω έγγραφη απάντηση από την Γραμματεία του Δ.Σ., επί σχετικής αιτήσεώς μου), και κατόπιν εσύ, στις 09-01-2015, ενώπιον του ανακριτικού υπαλλήλου στο Α΄Α.Τ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ, δήλωσες μετάνοια και (εγώ) συνήνεσα να απαλλαγείς των κατηγοριών; Αν δεν έχεις αντίρρηση (και να μου το γνωρίσεις εγγράφως εντός δύο ημερών από σήμερα), να δημοσιεύσω αυτούσια την απολογία σου, για να γελάσει και ο ΄΄TSOUXTRAS΄΄ με τα χάλια σου. Αγγελάτε, σε καλώ να μου επιτρέψεις να δημοσιεύσω τις από 13-01-2014 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κου ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ, με μηνυτή εμένα, όπου μεταξύ των άλλων που καταθέτεις στην ΕΓ-14/12.929 δικογραφία ως απολογούμενος, κατέθεσες και τα εξής: «…επειδή ο Γιαννακόπουλος Αναστάσιος είχε κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή του δημάρχου, Κωνσταντίνου Κόκκορη, στις αρχές του μηνός Οκτωβρίου 2012, ο δήμαρχος μου είπε να βρω δύο μπράβους, να τους έδινε κάποιο χρηματικό ποσό, για να τον σπάσουν στο ξύλο. Του απάντησα: Γιατί εγώ; Για να βρω το μπελά μου; Γιατί δεν το κάνεις εσύ; Μου απάντησε: «Τέτοιοι μαλάκες είστε και γι΄αυτό ο Γιαννακόπουλος μας κάνει αυτά που κάνει». Αγγελάτε, και τα παραπάνω δεν μπορείς να τα διαψεύσεις (ούτε με μπαζούκας), διότι τα είπες δημόσια στις 11 Νοεμβρίου 2013 παρουσία επτά (7) προσώπων, μεταξύ αυτών δημοτικών συμβούλων (οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό ενόρκως) και μιας δημοσιογράφου, στο σουβλατζίδικο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών: Κύπρου και Ζέππου, πλησίον του Δημαρχείου.

3) Αγγελάτε, Αχάριστε, δεν μπορείς να με διαψεύσεις ότι ασκούσες ψυχολογική πίεση στο τέως δήμαρχο, Κώστα Κόκκορη, ο οποίος «ΣΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕ» από αντιδήμαρχο διοικητικού, γι΄αυτό, την 11-02-2013 ανεξαρτητοποιήθηκες για να έχει ο Κώστας ΚΟΚΚΟΡΗΣ μία ψήφο λιγότερη στις αποφάσεις των Δ.Σ. και μετά μέσω των τοπικών φυλλάδων, έντυπων και ηλεκτρονικών, τον ΄΄ έθαβες ΄΄. (βλ. ένα από τα δημοσιεύματά σου: «10-10-2013. ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΗ», πλην όμως, με το μπλα-μπλα που έχεις εκπαιδευτεί να λες, σε περιμάζεψε ο Γ. Παπανικολάου, προς όφελός του βέβαια, για να του φέρεις ψήφους στην Παράταξη, χωρίς όμως να γνωρίζει ποιος πραγματικά είσαι ! ! ! Τώρα είναι αργά για να σε πετάξει και αυτός έξω από την ΠΑΡΑΤΑΞΗ με τις «κλωτσιές» επειδή τον έχεις στο χέρι. (βλ. ξυλόσπιτα από Θεσσαλονίκη, χριστουγεννιάτικα στολίδια από την Πάτρα, παγοδρόμιο στην οδό Λαζαράκη, Χριστουγεννιάτικες μεγαφωνικές εγκαταστάσεις 2014 κ.λ.π.)
Ο ΄΄TSOYXTRAS΄΄ - Γιάννης Καραχάλιος: Χειρότερα από σένα έγραφε κατά του Κώστα Κόκκορη, π.χ. ΄΄ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ΄΄. ΄΄Κωστας κόκορης, από τα αλώνια στα σαλόνια κι από γιος τσοπάνη, δήμαρχος της γλυφάδας.
Κατά του Στέλιου Λανδράκη, έγραψε: ‘’ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Ο εμπνευστής, ο δημιουργός, ο ρυθμιστής της πολιτικής ΄΄αμαρτωλής διοίκησης. Ο πολιτικός συνέταιρος που γκρέμισε τον ΄΄Μύθο΄΄ του Κόκκορη και του ΄΄διέλυσε΄΄ πολιτικά την παράταξη.

4) Αγγελάτε, θυμάσαι που, δια εμού, απειλούσες τον Γ. Παπανικολάου με ανεξαρτητοποίησή σου, αν δεν σε κάνει αντιδήμαρχο;;;

5) Αγγελάτε, θυμάσαι που διά εμού, απειλούσες τον Γ. Παπανικολάου με ανεξαρτητοποίησή σου, αν ο δήμαρχος, ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας, αποφάσιζε να ορίσει δικηγόρο να παραστεί πολική αγωγή για το συμφέρον του Δήμου, σχετικά με τη δικογραφία, με αριθμό βουλεύματος 1932/2015, όπου μεταξύ άλλων 26 συναδέλφων και 4ρων ιδιωτών που παραπέμπεστε να δικαστείτε για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία, αφού η πραγματική ζημία, σύμφωνα με το ποσό που εκταμιεύτηκε από το Ταμείο του δήμου Γλυφάδας, είναι πλέον των8.000.0000,00€ ! ! !. Μήπως, για τον λόγο αυτόν, ο δήμαρχος Γ.Παπανικολάου, δεν ορίζει δικηγόρο να παραστεί ο Δήμος Γλυφάδας πολιτική αγωγή, επειδή εσύ του διεμήνυσες ότι θα ανεξαρτητοποιηθείς; ; ;

6) Αγγελάτε, θυμάσαι τι απάντησα προεκλογικά στον δήμαρχο, Γ. Παπανικολάου, όταν ρωτήθηκα, «τι να κάνει με σας τους έξι που είστε στην Παράταξή του και τότε, (Απρίλιο 2014), ήσασταν υπόλογοι για την παραπάνω πράξη»; Του απάντησα κατά λέξη: «στο …ψυγείο μέχρι να αποφανθεί το Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών, περί ενοχής ή απαλλαγής τους», (όπως και το Δικ.Συμβ.Εφ. αποφάνθηκε με το παραπάνω παραπεμπτικό βούλευμα).

7) Αγγελάτε, αν δεν θέλεις να καταθέσεις μάρτυρας κατά του Κώστα Κόκκορη, του Στ. Λανδράκη, της Ανν. Σάκκου και του Στ. Γεωργούλα στις αντίστοιχες δίκες τους, δεν με προβληματίζεις. Ο εισαγγελέας σε κάλεσε να πας να εξετασθείς ενόρκως στα αντίστοιχα δικαστήρια 08/3, 09/03 και 18-04-2016. Αν όμως ΄΄αυθορμήτως ΄΄ δεν πήγαινες να καταθέσεις κατά την προανάκριση, δεν θα σε καλούσε τώρα ο Εισαγγελέας να πας να καταθέσεις σε βάρος των παραπάνω προσώπων.
Αγγελάτε, δεν είσαι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Το χθεσινό σου εγκληματικό ατόπημα, μαζί με άλλα σου ατοπήματα , θα μείνουν στην ιστορία της Πόλης, ως άνθρωπο χωρίς μπέσα και χωρίς προσφορά στην Πόλη! ! !

8) Αγγελάτε, τα γλοιώδη ψεύδη και άκρως συκοφαντικά που γράφει ο ΄΄tsouxtras΄΄ , είναι κοινά σας μυθεύματα με σκοπό να με βλάψουν κοινωνικά και ηθικά, γι΄αυτό επιφυλάσσομαι παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου.

9) Αγγελάτε να θυμάσαι, το χθεσινό παραπάνω δημοσίευμα του ΄΄TSOYXTRA΄΄, θα το καταθέσω(μετά της παρούσης μου), σε κάθε δίκη που είσαι μάρτυρας, (είτε προσέλθεις στα δικαστήρια, είτε όχι), ως αναγνωστέο έγγραφο, προκειμένου το κάθε δικαστήριο να σχηματίσει δικανική πεποίθηση ως προς την προσωπικότητά σου.

10) Αγγελάτε, αν δεν βρεις δουλειά, να κοπιάσεις για τον επιούσιο της οικογένειας, (όπως η σύζυγός σου καί εύγε της), την υπόλοιπη ζωή σου και όσο ΣΕ Αντέξει ο Γ. Παπανικολάου, θα είσαι ένας παρείσακτος! ! !

11) Αγγελάτε, προσωπικά σε θεωρώ πολύ επικίνδυνο άνθρωπο, (την άποψή μου εκφράζω από τα τόσα που έχω υποστεί από σένα άδικα), και επειδή από χθες το βράδυ λαμβάνω μηνύματα S.O.S. να φυλαχτώ από σένα και τους τρεις κολλητούς σου, ένα πράγμα σου λέγω, φύλαξέ με, μην τυχόν ματώσει η μύτη των παιδιών μου, της συζύγου μου και εμού, όπως και τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία. Εχουν γνώση οι φύλακες του νόμου…_

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
Και να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση.
Γλυφάδα Αττικής, 18-02-2016

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σημεία και τέρατα στον δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">