ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το κύκλωμα εκβιαστών, και το επίπεδο του Ελληνικού λαού

Στη νεοελληνική πραγματικότητα, σχεδόν καθολικής διαφθοράς και διαπλοκής, ο Μουσσάς αυτό-αποκαλείται ''ελβετικός σουγιάς'' και λέει ότι έχει πολλά ''πιστόλια'', εννοώντας ιστοσελίδες τα οποία είναι έτοιμα να γράψουν ακόμη και ότι βγήκε ο ήλιος βραδιάτικα, αν τους δώσει την εντολή, και αμέσως μετά ζητάει τεράστια ποσά για όλα αυτά που προσφέρει, και επιθυμεί να γνωρίσει τον ''αρχιμανδρίτη'' υπουργό επικρατείας Νίκο Παππά. 

Το κύκλωμα εκβιαστών καθιστά σαφές ότι ο Ελληνικός λαός είναι βουτηγμένος μέσα στην διαφθορά και την διαπλοκή, και καμία κυβέρνηση δεν ξεκαθάρισε το τοπίο των media στη χώρα μας με θέσπιση συγκεκριμένου πλαισίου.

Από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ  προέκυψε ότι η εγκληματική οργάνωσης από Μουσσά, Φράγκο και Μαυρίκο, εκβίαζε στοχεύοντας στην αποκόμιση μεγάλων χρηματικών ποσών.

Τονίζετε ότι όλους αυτούς τους ''εκδότες'' - ''δημοσιογράφους'', εμείς δεν τους έχουμε δει ποτέ και πουθενά. Ούτε σε απεργίες, ούτε σε διαδηλώσεις, ούτε σε ομιλίες, ούτε σε εκδηλώσεις, και εν γένει πουθενά, άρα η δημοσιογραφική - εκδοτική τους δραστηριότητα ήταν καθαρά ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.

Η Αμαλία Κάντζου είναι ένα από τα θύματα του κυκλώματος εκβιασμών. Είναι η γυναίκα που βρήκε τη δύναμη να φτάσει μέχρι στις αρχές και να καταγγείλει τα πάντα, οδηγώντας στη σύλληψη του εκδότη και των δυο δημοσιογράφων.

Το όνομά της είναι Αμαλία Κάντζου και είναι η επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΕΥΔΑΠ. Τώρα που εκβιαστές της έχουν συλληφθεί και απειλούνται ακόμη και με ισόβια κάθειρξη, η κα Κάντζου βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν στο πλευρό της και τη στήριξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να καταγγείλει τα πάντα όταν οι εκβιαστές της απείλησαν το παιδί της. Το βράδυ της Τετάρτης (24.02.106) μιλώντας στο κανάλι SBC ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Τμήματος Εκβιαστών.

"Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του τμήματος Εκβιαστών για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα. Στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου. Είναι παιδιά που οι μισθοί τους είναι πολύ μικροί, έχουν όμως σθένος και δύναμη. Πολλές φορές σκέφτηκα να κάνω πίσω και με στήριξαν ψυχολογικά", είπε.

Εν τω μεταξύ υπάρχει και κύμα επιδράσεων σε άλλα media και εκδότες, και σας παραθέτουμε ένα από τα δημοσιεύματά τους που είδαμε στο διαδίκτυο στο http://kourdistoportocali.com

Τόσους και τόσους ενοχλούμε καθημερινά με την παρουσία μας-άργησαν 10 χρόνια να ασχοληθούν μαζί μας με παρακρατικό τρόπο.

Οσο αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση η κα Αμαλία Κάντζου, επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΕΥΔΑΠ ,  που έκανε την καταγγελία, γνωρίζει πολύ καλά (το γνωρίζουν άλλωστε και οι κοριοί του Ρουμπάτη που με παρακολουθούν όπως αποδεικνύεται πάνω από ένα χρόνο-ωραίο κράτος) ότι δεν της έστειλα ποτέ προσφορά για να λάβω χρήματα από την συγκεκριμένη επιχείρηση, παρότι είμαι βέβαιος ότι το έχουν κάνει σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, παραδοσιακά και ηλεκτρονικά ενόψει του νέου έτους.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στα 10 χρόνια της λειτουργίας του, δεν έχει πάρει από δημόσιους οργανισμούς ούτε 10.000 ευρώ με μόνη εξαίρεση το ΚΕΕΛΠΝΟ που ήταν η παχιά αγελάδα για όλα τα ΜΜΕ.

Και από το KEEΛΠΝΟ δεν έχουμε πάρει σε διάρκεια 10 χρόνων πάνω από 40.000 ευρώ. Είμαστε περήφανοι γι΄αυτό γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να χτυπάμε καθημερινά σαν χταπόδι την εξουσία-της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένων- οι οποίες δεν έχουν κανένα λόγο (πέρα από τον εκμαυλισμό των ΜΜΕ) να διαφημίζουν το μονοπώλιο του νερού και του ρεύματος.

Μάλιστα ο μόνος από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που γνωρίζω είναι ο Παναγιώτης Μουσσάς τον οποίο έχω να συναντήσω πάνω από 10 χρόνια. Τους υπόλοιπους δεν τους έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου, ούτε έχω μιλήσει ποτέ. 

Ο Μουσσάς ήταν στέλεχος της Αttica Bank, τράπεζα η οποία ήταν πελάτης μου πολύ πριν προσληφθεί στην τράπεζα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Υπήρξε ακόμη προκάτοχος της κας Κάντζου στο συγκεκριμένο πόστο του γραφείου τύπου της ΕΥΔΑΠ.

Βασίλης Μπόνιος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το κύκλωμα εκβιαστών, και το επίπεδο του Ελληνικού λαού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">