ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η έπαρση των πολιτευομένων

Το δικό μας βασικό θέμα, στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα, πρέπει να είναι συνεχώς, και καθημερινά, το πολιτικό καθεστώς που υφίσταται στο τόπο μας, όπως και τα πρόσωπα που το αποτελούν.

Όπως διαπιστώσαμε, και λέγετε από πολλούς συμπολίτες μας, αρκετοί από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αξίωσαν την εμπλοκή τους με τη πολιτική, όπως και τις ψήφους των συμπολιτών μας, έπειτα της εκλογής τους, είτε του διορισμού τους, έχουν αλλάξει άρδην τις τακτικές τους.

Ενώ κατά την προεκλογική περίοδο, είχαν όλη τη διάθεση να συνομιλούν με τους συμπολίτες μας, και να δείχνουν το εμέριστο ενδιαφέρων τους, έπειτα της εκλογής τους, είτε του διορισμού τους, τους αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.  

Πρόκειται για ένα νεοελληνικό κουσούρι το οποίο γίνετε αποδεκτό επί του συνόλου;  Σαφέστατα δεν γίνετε αποδεκτό, και είναι πολλοί οι συμπολίτες μας που στιγματίζουν αυτές τις συμπεριφορές, τις καταγράφουν, τις σημειώνουν, και είναι βέβαιο ό, τι θα έρθει ο καιρός  που θα χρειάζονται αυτά τα  πρόσωπα την υποστήριξη των υπολοίπων, όμως, αυτή τη φορά δεν θα παρέχετε.

Όσοι και όσες θεωρούν ό, τι ο κόσμος, η λαϊκή βάση, μπορεί να ελέγχεται από συστημικά κέντρα, και από ελεγχόμενους μηχανισμούς απατώνται οικτρά, δεδομένου ό, τι έχουμε τις διαμορφωμένες απόψεις τους, τις οποίες δεν πρόκειται να ανακαλέσουν.

Πρέπει να επισημανθεί  ό, τι στην νεοελληνική πραγματικότητα, δούναι και λαβείν (...) ίσως πετύχουν να εξαγοράσουν ορισμένους από τη λαϊκή βάση, όμως, η πλειονότητα που πάντα ορθά κρίνει και διαμορφώνει, σήμερα, πολύ δύσκολα εξαγοράζεται στο σύνολό της, άρα κυρίες και κύριοι της πολιτικής '' να είστε καλοί με το κοινωνικό σύνολο αναβαίνοντας, γιατί θα τους συναντήσετε ένα προς ένα, και μια προς μια κατεβαίνοντας, και τότε που θα τους ξανά-χρειαστείτε κανείς δεν πρόκειται να σας συνδράμει''

Τέλος, αναφέρομαι σε κυρίες και κυρίους που είχαν αναγάγει τις δημόσιες σχέσεις και εμφανίσεις σε καθημερινή τέχνη, και σήμερα αποφεύγουν τις πολλές επαφές με τους συμπολίτες μας. Περνούν σαν τους ''κλέφτες'' χωρίς να μιλούν σε κανένα. Φταίει το καβάλημα του καλαμιού για αυτή την έπαρση που διέπει αρκετούς και αρκετές εκ των πολιτευομένων, η μήπως αποδεικνύεται η μικρότητα στην ολότητα της, καθώς και ο παρτακισμός τους ;  

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η έπαρση των πολιτευομένων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">