ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εσείς που στοιχειώσατε τα ερτζιανά στα Νότια Προάστια δείχνετε ενδιαφέρων?

Εσείς που στοιχειώσατε ως κόμμα επί δεκαετίες τα ερτζιανά στα Νότια Προάστια δείχνετε ενδιαφέρων για τις θέσεις εργασίας;

Την απώλεια 55 θέσεων εργασίας είχε επισημάνει με ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Εμπορικού Σύλλογου Γλυφάδας κ. Άννυ Καυκά, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο καφέ Rich της Γλυφάδας, ασκώντας μια πολιτική στα media ώστε να εκλεγεί και να βρεθεί στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας.

Σήμερα στο ίδιο μήκος κύματος συνεχίζεται ενός επιλεκτικού τύπου ενδιαφέρων για τις τοπικές επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα τουλάχιστον 5-6 επιχειρήσεις έχουν κλείσει με συνέπεια να χαθούν αρκετές θέσεις εργασίας διότι φέρει την ευθύνη το «σκιάχτρο» της οδού Ζησιμοπούλου.

Με τίτλους ένα «σκιάχτρο» της οδού Ζησιμοπούλου έχει διώξει τον κόσμο αλλά και επιχειρήσεις που λειτουργούσαν στο συγκεκριμένο δρόμο, επιχειρείται από την πλευρά των διοικούντων το επιλεκτικό ενδιαφέρων για τοπικού χαρακτήρα και φύσεως ζητήματα.



Εμείς σας θυμίζουμε για πολλοστή φορά ό,τι: Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σύμφωνα των ασκούμενων πολιτικών τους υπηρέτησης ελίτ, διαπλοκής, και εργολάβων, χάθηκαν σειρά από θέσεις εργασίας, όπως και μεγάλο τμήμα του τοπικού μας πολιτισμού, χωρίς να ειπωθεί το ελάχιστο από τη πλευρά των συμπολιτών μας που δείχνουν επιλεκτικά το ενδιαφέρων τους. 

Επίσης, οι κύριοι και κυρίες που είχαν και έχουν την βασική αρμοδιότητα να αποτανθούν στην Περιφέρεια Αττικής για κάθε τοπικού χαρακτήρα ζήτημα, ακόμα και έπειτα από αιτήσεις παρανόμησαν αντί να ακολουθήσουν την σύννομη οδό.

Στον αντίποδα επιλεκτικά υιοθέτησαν τη συμμετοχή τους στα ''αναπτυξιακά'' προγράμματα του ΕΣΠΑ, αποκλειστικά για το παραλιακό μέτωπο, και μάλλον απευθυνόμενοι σε ημέτερους.

Αν το ενδιαφέρων όσων πολιτεύονται στη Γλυφάδα, ήταν πραγματικό, θα είχαμε τα απαιτούμενα στοιχεία, και αντί αυτών έχουμε επιλεκτικού τύπου μεθοδεύσεις που αρχικά αποσκοπούν στις εντυπώσεις, και εν συνεχεία στα ιδιοτελή τους συμφέροντα. 

Όσο για τον τοπικό πολιτισμό, έρμαιο όσων καταφέρουν με προπαγάνδα και ψέμματα να τρυπώσουν στο δήμο Γλυφάδας, και ενώ επικαλέστηκαν την ανάπτυξη και πρόοδο... στη συνέχεια να κωλύονται, δεδομένου ό, τι μάλλον προέχουν τα συμφέροντα ημέτερων και της εδραιωμένης διαπλοκής που δημιούργησαν οι ίδιοι.

* Να σημειωθεί ό, τι η κ.Καυκά δεν φέρει προσωπικά την ευθύνη για όσα διαμορφώθηκαν σε πολιτικό επίπεδο τις προηγούμενες δεκαετίες, όμως, ο χώρος στον οποίο κινείτε, όπως και ο δήμαρχός της και το κόμμα του, ήταν οι βασικοί θεμελιωτές της διαπλοκής και της αντισυνταγματικότητας, και ειδικότερα κατά των Νοτίων προαστίων.

* Ποτέ δεν είπαμε δημόσια οτιδήποτε το οποίο αδυνατούμε να διαμορφώσουμε κάτω από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, ενώ στον αντίποδα όσοι ετεροχρονισμένα μίλησαν για την Γλυφάδα ουραγό, αντί όσων όφειλαν από τον δήμο, επέλεξαν συστημική προπαγάνδα δια μέσω ημέτερων. 

* Τους λόγους που οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά στα νότια δεν επιθυμείτε πραγματική πρόοδο και αναλογική ισότητα τους γνωρίζουμε, όπως τους γνωρίζουν και χιλιάδες συμπολίτες μας, έτσι όμως εσείς γίνεστε οι υπονομευτές της προόδου, της ανάπτυξης, και της αμεσότητας, όπως και του πραγματικού πολιτισμού ο οποίος προϋποθέτει ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ επί παντός επιστητού.

* Μη ξεχνάμε ό, τι όσα διατέθηκαν από τη πλευρά συμπολίτευσης ΠΑΣΟΚ, και αντιπολίτευσης ΝΔ, για τα δυο υπερτιμολογημένα  οικόπεδα  Παπαδημητρίου ( χρήματα του συνόλου δημοτών Γλυφάδας) επαρκούσαν για πλήρη λειτουργία άμεσης και μαζικής ενημέρωσης τοπικού ράδιοτηλεοπτικού σταθμού, καθημερινής λειτουργίας, απασχόλησης 50 συμπολιτών μας, και πλήρους κάλυψης όλων των τοπικού χαρακτήρα δραστηριοτήτων στα Νότια.

Στις επιχειρήσεις σας, καθώς και των ημέτερών σας, μπορείτε να γίνεστε ανταγωνιστικοί, και από τα έδρανα του δήμου είχατε και έχετε κώλυμα επί του συγκεκριμένου; Γιατί; Η αγορά στα νότια προάστια είναι μεγάλη, και αν μπορούσατε να σταθείτε δίπλα στο σύνολο των κατοίκων, επιχειρηματιών, και σε κάθε τους εκδήλωση, όπως και δραστηριότητα, θα υπήρχε υποστήριξη. 

Απαιτείται οργάνωση και δομές πλήρους καλύψεως της αναλογικής ισότητας 

Το ''μοντελάκι'' νεοφιλελευθερισμού που υιοθετήσατε και ''πλασάρατε'' στην νεοελληνική κοινωνία, πολλές φορές σας βρίσκει και εσάς προσωπικά αντίθετους, άρα το ορθό δεν ήταν και δεν είναι αυτό, και δεδομένου ό, τι εμείς δεν αρεσκόμαστε στα ημίμετρα, μέχρι τέλους θα τονίζουμε την αναγκαιότητα για οργανωμένες δομές πλήρους κάλυψης, και διατήρησης τόσο της κοινωνικής συνοχής που καθημερινά βάλλεται, όσο και των συμφερόντων των συμπολιτών μας, και περισσότερο της ισότιμης πρόσβασης του τόπου μας σε καθεστώς αναλογικής ισότητας επί παντός επιστητού σε οτιδήποτε υφίσταται στη χώρα μας.

Αναλογική ισότητα 

Κύριες και κύριοι νεοφιλελεύθεροι γνωρίζετε τι εδραιώσατε; Κάποια στιγμή πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, με σαφείς κανόνες και όρους, και με κορυφαία την αναλογική ισότητα επί παντός επιστητού. Δεν θα περιοριζόμαστε εσαεί για τα συμφέροντα ορισμένων, καθώς και των χώρων τους, σε πλήρη υπονόμευση των αξιών, αρχών, κανόνων, συντάγματος, κ.α., επειδή εσείς και τα κόμματά σας τα υπογράψατε...και πλην αυτού θέλετε και την διαχείριση στους δήμους ώστε να τελέσετε την πιστή εφαρμογή τους. 

Εμείς ποτέ δεν επιθυμούσαμε την υπογραφή τους, καθώς και το ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας, όπως και των συμφερόντων του κυρίαρχου Ελληνικού λαού, στον βωμό του υπερκέρδους μιας οικονομικής ελίτ. Δεν μπορεί να βλέπουμε καθημερινά διφορούμενους πολίτες - συμπολίτες μας, οι οποίοι αν και έχουν απολέσει την εθνική τους κυριαρχία, καθώς και τα συνταγματικά τους δικαιώματα από όσους πήγαιναν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, να γίνονται και φανατικοί υποστηρικτές των υπονομευτών τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εσείς που στοιχειώσατε τα ερτζιανά στα Νότια Προάστια δείχνετε ενδιαφέρων? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">