ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η ανηθικότητα, η τρομοκράτηση, και οι ύβρεις, σήμα κατατεθέν της δημοτικής αρχής

Του Γιάννη Κουρδομένου

Κάτοικε Γλυφάδας είσαι Νεοδημοκράτης - νεοδημοκράτισα; Δικαίωμα σου, και μάλιστα αναφαίρετο. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου, όπως και στο σύνολο των συμπολιτών μας, να παρέχεις χείρα βοηθείας σε ανήθικους, ψεύτες, παρανομούντες, και κακοδιαχειριστές του δήμου και του δημοτικού χρήματος.

Χρειάζεται να σας θυμίσω την ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος, το οποίο επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έγινε κατ' ουσίαν κουρελόχαρτο, παραχωρώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, και του Ελληνικού λαού, σε τρίτους εκτός Ελλάδος, ώστε να αντιληφθείτε πλήρως σε ποιο βαθμό έγκειται η ακαταλληλότητα των σημερινών διοικούντων, οι οποίοι λειτουργούν την τοπική αυτοδιοίκηση ως επέκταση των κομμάτων τους.

Είναι απαράδεκτο, να πληρώνονται με τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας φερόμενοι εκδότες, και δημοσιογράφοι, οι οποίοι σημειωτέων εκμεταλλεύονται τα ίδια τους τα παιδιά, έχοντας τα μπροστά από μια οθόνη ώστε να αναπαράγουν κατά το δοκούν ειδήσεις από ιστοσελίδες και λοιπά media, ώστε κάποιοι να επικαλούνται ό, τι είναι εκδότες.

Οι γνήσιοι εκδότες, όπως και δημοσιογράφοι, δημοσιοποιούν τα δικά τους θέματα, ρεπορτάζ, ειδήσεις, καθώς επίσης και κριτική.

Σύμφωνα με την ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό κάθε Έλληνα πολίτη να προστατέψει την δημοκρατία με κάθε μέσο, όπου και όταν αυτή καταργείτε, και στον δήμο Γλυφάδας η δημοκρατία είναι καταργημένη πολλά χρόνια, με κομματικά στελέχη τα οποία για την διασφάλιση της μακροημέρευσης των κομμάτων, και κομματικών μελών του παλαιοκομματισμού, δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε απαράδεκτο άτομο να σπιλώνει, να καθυβρίζει, να συκοφαντεί, και να δημιουργεί καταστάσεις για ιδίων όφελος, μακρά κατά της προστασίας της δημόσιας ωφέλειας.

Οι τακτικές που μετέρχονται είναι ασύλληπτες, άκρα λαϊκίστικες, φασιστικές, και με στόχο την τρομοκράτηση του συνόλου των συμπολιτών μας, και παράλληλα την κατάργηση των θεμελιωδών του Συντάγματος μας, το οποίο οι ίδιοι κατάντησαν άχρηστο. ( Ενδεικτικά βλέπε τις τακτικές που χρησιμοποιεί κατά του ενεργού δημότη κ. Γιαννακόπουλου, ο φερόμενος τοπικός εκδότης, ο οποίος είναι πολιτικά υποκινούμενος να στρέφεται κατά ατόμων ( αντιπάλων) της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, κ.α., και παράλληλα χρηματισμένος με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών Γλυφάδας )

Σαφώς  χρειάζεται θέσπιση κανόνων για το διαδίκτυο, την ραδιοφωνία, και από μηδενική βάση να επαναδημιουργηθεί αρμόζουσα δεοντολογία, κανόνες, όπως και έλεγχος και κυρώσεις σε όλους. Από τη δική μας πλευρά έχει υπάρξει συγκεκριμένο δημοσίευμα για θέσπιση κανόνων και στο διαδίκτυο, δεδομένων συντονισμένων επιθέσεων με λάσπη, ύβρεις, και συκοφαντίες, από χρηματισμένο των σημερινών απαράδεκτων διοικούντων.

Αν θεωρείται ό, τι δήμαρχος και διοικούντες του παρόντος στη πόλη της Γλυφάδας, είναι κατάλληλοι για θεσμικό ρόλο και την τοπική μας αυτοδιοίκηση, καλείστε να απαντήσετε τo εξής ερώτημα:

Η χρήση όρων όπως ''ΚΟΠΡΙΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ'',  κ.α., οι οποίοι χρησιμοποιούνται από έμμισθο της διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, και των νεοδημοκρατών στα έδρανα του δήμου, δείχνει το ήθος και την καταλληλότητά τους για τους θεσμούς;

Επίσης, όροι όπως αυτοί που αναφέρονται δημόσια από τον δημοτικό σύμβουλο Αγγελάτο στο προηγούμενο δημοσίευμα, ''Σημεία και τέρατα στον δήμο Γλυφάδας'' δηλώνουν ορθές επιλογές από τη πλευρά του δημάρχου Γλυφάδας;

Όταν ένας δημοσιογράφος θέτει έναν δημότη στην κορυφή μιας Ιστοσελίδας, για όλα τα δημοσιεύματα που εμπεριέχει μια ιστοσελίδα, και αυτό πράττεται με τα χρήματα όλων των δημοτών Γλυφάδας κατ' εντολή της διοικήσεως, υφίσταται ήθος και καταλληλότητα όσων έχετε εκλέξει;

Επιθυμείτε την τρομοκράτηση - σπίλωση - την οποία πληρώνετε συνολικά, ώστε να καταργηθούν πλήρως τα συνταγματικά σας δικαιώματα, και να μην υφίσταται κανενός είδους έλεγχος όσων εκλέγονται με υποχρέωση την προστασία του δημόσιου οφέλους;  

Επιλέξτε το επίπεδο που πρέπει να υφίσταται δημόσια, και καταδικάστε τις πρακτικές όσων εκτρέπουν την ομαλότητα στα όρια του δήμου Γλυφάδας. Αύριο θα είστε εσείς στην θέση του κ. Γιαννακόπουλου.

Η ελευθερία του λόγου καταργείτε όταν υφίστανται δημόσια ύβρεις, και παράλληλα και ο πολιτισμός, άρα η κυβέρνηση οφείλει να θεσπιστούν κανόνες και για το διαδίκτυο, όπως και για τον τοπικό τύπο.

1) Ελεγκτικός μηχανισμός υπό την αιγίδα της πολιτείας, ο οποίος σε όσες περιπτώσεις υφίστανται καταγγελίες για ύβρεις σε ιστοσελίδες, θα υφίστανται κυρώσεις ( χρηματικά πρόστιμα ) και σε μη συμμόρφωση και συνέχιση των ύβρεων θα δίνει εντολή στην Ε.Ε.Τ.Τ κατάργησης του Domain Name. 
( Επιτέλους !!! )

Σαφέστατα ένας ελεγκτικός μηχανισμός στα χέρια κάποιων κομμάτων, μπορεί να μετασχηματιστεί σε φίμωση και παύση της δημοκρατίας, άρα απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, και διακομματική διοίκηση ( σύνθεση ) του ελεγκτικού μηχανισμού.

Τέλος, το έλλειμμα αντιπολιτεύσεως σε αυτά τα ζητήματα, πάντα, αποβαίνει κατά των παρατάξεων.

* Ελεύθερος και αλογόκριτος τύπος, ο οποίος σπιλώνει και καθυβρίζει κατά το δοκούν, από χρηματισμένους, στα πλαίσια υγιούς δημοκρατίας δεν λογίζεται. 

* Αυτό δεν είναι τύπος, είναι άκρατος λαϊκισμός, και δεν έχει καμία σχέση με την ελευθερία του τύπου και τη δημοκρατία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση της ιστοσελίδας που σπιλώνει και καθυβρίζει, έχουμε έμμισθη αλητεία με κίνητρο προνόμια και συμφέροντα.

* Όσοι νομίζουν ό, τι με άκρατο λαϊκισμό, και με ύβρεις, πετυχαίνουν να προσεγγίσουν το κοινωνικό σύνολο, σκέπτονται βλακωδώς, και σκέπτονται βλακωδώς, γιατί κάθε ευφυής πολίτης γνωρίζει ό, τι όσοι μετέρχονται αυτές τις τακτικές (...) δεν εξαιρούν κανένα. Σήμερα καθυβρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ, και εσωκομματικούς τους αντιπάλους, και αύριο θα μετέρχονται τις ίδιες τακτικές κατά του συνόλου των πολιτών, ανάλογα το ποιοι πληρώνουν και για ποιους λόγους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η ανηθικότητα, η τρομοκράτηση, και οι ύβρεις, σήμα κατατεθέν της δημοτικής αρχής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">