ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έντονο θέμα έχει προκύψει στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης με το ''Μαρίνειο''

Έντονο θέμα έχει προκύψει στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης με το Μορφωτικό κέντρο Ελληνικού  ''Μαρίνειο'' το οποίο βρίσκεται σε κακή κατάσταση και σφραγισμένο.

Το Μαρίνειο σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο ήταν σφραγισμένο και τραβήχτηκαν με παραβίαση οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του, ενώ ο Χρήστος Κορτζίδης και η ''Δημοτική Συνεργασία'' επικαλούνται και αποδεικνύουν με ένα κατατοπιστικό βίντεο, το οποίο παραθέτουμε, ότι είναι εφικτό να τραβηχτούν οι φωτογραφίες από τον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Το Μαρίνειο ένα χρόνο έπειτα της σφράγισης του βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.




Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν από τη ''Δημοτική Συνεργασία''  Όλα τα κατάλαβε ο Γιάννης Κωνσταντάτος. Και ότι το τζάμι δεν είχε αντανάκλαση και ότι βλέπαμε τα πράγματα από πάνω, το μόνο που του έλειπε ήταν «πώς μπήκαμε στο Μαρίνειο»...

Δείτε το επεξηγηματικό βίντεο, και ένα απόσπασμα της συνεδριάσεως του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έντονο θέμα έχει προκύψει στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης με το ''Μαρίνειο'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">