ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η αυλαία της σημερινής αγωνιστικής θα ανοίξει στο «Καραϊσκάκη»


Η αυλαία της σημερινής αγωνιστικής θα ανοίξει στο «Καραϊσκάκη», όπου ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος τον Ατρόμητο, μετά από δύο σερί ήττες (από ΑΕΚ και Άντερλεχτ) θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. (15:00)

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League θα διεξαχθεί απόψε στη Λεωφόρο «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ (19:30). Το ματς δεν είναι ντέρμπι βορρά-νότου, αφού ο ΠΑΟΚ έχει επιλέξει τον Ολυμπιακό σαν «το μεγάλο αντίπαλο του νότου».

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», θα παρουσιαστεί πιο ενισχυμένος από ότι στο προηγούμενο ματς και με τον κόσμο στο πλευρό του (sold out) έχει τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο» που χρειάζεται πάση θυσία στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της 2ης θέσης, ιδιαίτερα μετά το 1-1 της ΑΕΚ στο «Καυτανζόγλειο».

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει 7 αγωνιστικές και κινδυνεύει να μείνει εκτός πεντάδας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πάρα πολλές απουσίες, ωστόσο, δεν έχει άλλα περιθώρια γι΄ απώλειες βαθμών εάν θέλει τη νέα χρονιά να βρεθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στις 17:15 θα γίνουν οι αναμετρήσεις: Ξάνθη- Πανθρακικός και Πλατανιάς-Παναιτωλικός.

Οι σημερινοί αγώνες

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 21/02 (15:00)
Πλατανιάς - Παναιτωλικός 21/02 (17:15)
Ξάνθη - Πανθρακικός 21/02 (17:15)
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/02 (19:30)

Αύριο 

Βέροια - Πανιώνιος 22/02 (19:30)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η αυλαία της σημερινής αγωνιστικής θα ανοίξει στο «Καραϊσκάκη» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">