ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κοινωνική Κουζίνα '' Ο Άλλος Άνθρωπος '' ( VIDEO ) ΡΕΠΟΡΤΑΖ




Σήμερα το μεσημέρι βρεθήκαμε στο κέντρο της Αθήνας με στόχο να κάνουμε ένα ρεπορτάζ για τον Γλυφάδα web, και στο πλαίσιο αυτού του ρεπορτάζ συναντήσαμε στο μοναστηράκι την Κοινωνική Κουζίνα '' Ο Άλλος Άνθρωπος ''

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ '' Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ''

Η ιδέα της κοινωνικής κουζίνας είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξη αγάπης προς στους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα σε καιρούς οικονομικής ύφεσης να αφυπνιστούν οι συνειδήσεις, και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες μας είπαν οι εθελοντές και εθελόντριες της κοινωνικής δράσης.



Στην Κοινωνική Κουζίνα '' Ο Άλλος Άνθρωπος '' μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί, και ζούμε όλοι μαζί !

Η  Κοινωνική Κουζίνα '' Ο Άλλος Άνθρωπος '' είναι προσπάθεια για ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο, και για όσους και όσες έχουν την ανάγκη μας.

Σαφώς η  Κοινωνική Κουζίνα '' Ο Άλλος Άνθρωπος '' στηρίζεται στις προσπάθειες των εθελοντών της, όπως και στην υποστήριξη από την πλευρά των συμπολιτών μας, μας ανέφεραν οι εθελοντές της συγκεκριμένης δράσης αλληλεγγύης.



Εμείς οφείλουμε να συγχαρούμε την προσπάθεια από τη πλευρά των εθελοντών και εθελοντριών από την κοινωνική κουζίνα '' Ο Άλλος Άνθρωπος '', και ευελπιστούμε στην υποστήριξη του κόσμου, όπως και φορέων της πολιτείας, ώστε να απλώσει περισσότερο αυτή η προσπάθεια και να βρει και άλλους μιμητές.

Για όσους και όσες από εσάς θέλετε να προσφέρετε είτε υπηρεσίες, είτε προϊόντα, στην Κοινωνική Κουζίνα '' Ο Άλλος Άνθρωπος '' μπορείτε να επικοινωνήσετε με το email: oallosanthropos@gmail.com, και στο τηλέφωνο 6940882355 ζητώντας περισσότερες πληροφορίες από τον κ. Κωνσταντίνο.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοινωνική Κουζίνα '' Ο Άλλος Άνθρωπος '' ( VIDEO ) ΡΕΠΟΡΤΑΖ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">