ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ''ανάπτυξη'' που επικαλέστηκαν ήταν ΑΠΑΤΗ

'' Σήμερα είμαι απόβλητος ακόμα και από το κόμμα μου, έπειτα από χρόνια δημόσιας υποστηρίξεως, θεωρώ όμως ότι η ευκαιρία για την Ελλάδα χάθηκε, διότι δεν επιθυμούσαν ένα πλατύ δημοκρατικό κόμμα του λαού, επιθυμία τους ήταν να βρεθούν σώνει και καλά οι ίδιοι στις θεσμικές καρέκλες, ενώ αδυνατούν να καλύψουν δίκαια το κοινωνικό σύνολο ''.

Η Δημοκρατία είναι ''κλειστή'', χωρίς συνελεύσεις, όπως παραμένουμε και εμείς κλειστοί επί 12 χρόνια, δέκα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και δυο υποτιθέμενης αλληλέγγυας ''ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ'' του ΣΥΡΙΖΑ

Το σημαντικότερο κεφάλαιο είναι ότι δεν μας παρασχέθηκε επί δυο χρόνια κανενός είδους υποστήριξη από άτομα τα οποία γνώριζαν λεπτομερώς τι ισχύει σε συγκεκριμένους τομείς.

Από την αρχή, από το πρώτο στάδιο ύπαρξης ευρωπαϊκών προγραμμάτων παρακολουθώ τα πεπραγμένα της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και του συνόλου αρμοδίων υπουργείων στην διαχείριση και θέσπιση όρων για την φερόμενη ''Ανάπτυξη'', και διαπιστώνω την καθολικότητα απάτης που διέπει το σύνολο εμπλεκομένων.

Γνωρίζετε πόσοι παρέλασαν υποσχόμενοι ανάπτυξη, στήριξη του πολίτη, αλληλεγγύη, κ.α, και ακόμα και σήμερα οι ασκούμενες πολιτικές περιορίζονται υπέρ της μίζας, και της χρηματοδοτήσεως των ήδη υφισταμένων επιχειρήσεων διαπλοκής.

Ότι αποφασίζεται ακόμα και σήμερα, αφορά αποκλειστικά τις επιχειρήσεις της διαπλοκής που ήδη υφίστανται. Όσα ισχύουν δεν αφορούν ούτε τους αυτοαπασχολούμενους, ούτε την ίδρυση νέων επιχειρήσεων, άρα η ''ανάπτυξη'' που επικαλέστηκαν ήταν το απόλυτο της ΑΠΑΤΗΣ.

Άλλοι υποστήριξαν επί χρόνια την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και άλλοι τρώνε και ταΐζονται από το ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά που θα άλλαζε τα δεδομένα.

Οι αριστεροί, και αριστερά που παρόντος, ( που σαφώς δεν είναι αμιγώς αριστερά ) κάποια άτομα που βγήκαν από την οικία τους και παρουσιάστηκαν στο λαό ως ανατροπείς του παλαιοκομματισμού, συνεχίζουν να υπηρετούν όσα ίσχυαν, όπως ίσχυαν, και ο ριζοσπαστισμός και η αριστερά ήταν ένα ''όχημα'' για την δική τους, ιδιοτελή και προσωπική ωφέλεια.

Οι αλλοιώσεις είναι πασιφανείς, και κοινός αντιληπτές, και δεδομένου ότι ο υπαρκτός σοσιαλισμός κατέρρευσε ''Οι μεγαλύτεροι αντισοσιαλιστές στην ιστορία ήταν οι ίδιοι οι σοσιαλιστές''. 

Η γραφειοκρατία, ο νεποτισμός των ανωτέρων στελεχών με τα πολυκαταστήματα και τις πολυκλινικές που χρησιμοποιούν αποκλειστικά αυτοί, η κατάργηση στην πράξη του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού με ό,τι αυτό συνάγεται για την εσωκομματική δημοκρατία, η ασφυκτική σε αρκετές περιπτώσεις αστυνομοκρατία, ο εύκολος πλουτισμός μικρού αριθμού στελεχών τα οποία αδρανούν για τους υπολοίπους, κ.λ.π., δε συνάδουν με το όραμα των εκατομμυρίων εναπομεινάντων εραστών της κοινωνικής προόδου.

Ο κ. Πρόεδρος του ΕΤΑΑ, Σ. Πλιάκης, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος και διευθυντής στον ΟΑΕΔ, γνωρίζει ποιο είναι το υφιστάμενο καθεστώς, και ποιοι όροι ισχύουν ανάμεσα στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, και τον ΟΑΕΔ για τα «Πρόγραµµατα επιχορήγησης ε̟πιχειρήσεων»

Μας έχουν αφήσει άναυδους έπειτα από δυο χρόνια διακυβέρνησης, και με αυταπόδεικτο την μεθόδευση τόσο στο δήμο, και όσων αξίωσαν την εκλογή τους, όσο και από τη πλευρά όσων βρίσκονται σήμερα στην διακυβέρνηση της χώρας, όπως και διορισμένοι, να βρεθούν οι ίδιοι στις καρέκλες, ενώ δεν υπάρχει ίχνος χάραξης των πολιτικών που απαιτούνται.

Η απάτη είναι πρωτόγνωρη, δεδομένου ότι επί χρόνια υποσχόντουσαν όσα δεν διαπιστώσαμε προσωπικά ούτε για μια ημέρα, ούτε για ένα δευτερόλεπτο, έπειτα από την παραχώρηση από τη πλευρά των πολιτών της διακυβερνήσεως, και τους διορισμούς πολλών στελεχών.

Σημειώνουμε ότι χιλιάδες πολίτες αρχίζουν να επεξεργάζονται τα δεδομένα δόλου από τη πλευρά των παρατάξεων - κομμάτων, διότι διαπιστώνουν ότι υφίσταται το έντονο ενδιαφέρων διαμόρφωσης πολιτικών υπέρ των μεταναστών/προσφύγων, ( άλλωστε τα εκατομμύρια είναι εκατοντάδες ) χωρίς να καλύπτονται συνολικά τα εκατομμύρια Ελλήνων - Ελληνίδων ανέργων, αυτοαπασχολούμενων, κ.α., και μπαίνουν στον πειρασμό να εξοπλίζονται για κάθε ενδεχόμενο.

Όσα μετέδωσα προ δεκαετιών ραδιοφωνικά στη Γλυφάδα ίσως έρχονται οι μέρες να ισχύσουν...

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές Διώξεις και Κατασχέσεις

( Δυο χρόνια οι ''σύντροφοι'' δεν έκαναν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, και σήμερα ασφαλώς διαβιούν πολύ καλύτερα έναντι του παρελθόντος )

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές όσοι και όσες αποθρασυμένοι τολμήσουν εξαπατώντας να εμφανιστούν ως κατάλληλοι για το δήμο, θα εισπράξουν όσα τους αρμόζουν. Είτε γαλάζιοι, είτε πράσινοι, είτε κόκκινοι, είτε οτιδήποτε άλλο.

Δεδομένου ότι είναι ενήμεροι, και όπως σας έχω αναφέρει πολλές φορές, όταν αυτοί γύριζαν στα σπίτια τους έπειτα από πορείες, διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις, συλλαλητήρια, κ.α., επί αρκετά χρόνια, έπεφταν στο κρεβάτι τους και κοιμόντουσαν, ενώ εμείς ξενυχτάγαμε ώστε να δημοσιοποιηθούν κάποιες φωτογραφίας, κάποια κείμενα, κάποια βίντεο, ώστε να διασφαλιστεί το πλαίσιο ανατροπής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

Δεν μας αναγνώρισαν το ελάχιστο, και έπειτα της εκλογικής επιτυχίας στις εκλογές μας έκλεισαν την δημοκρατία, ανέλαβαν πίσω από τη πλάτη μας με μυστικές συμφωνίες όλους τους τομείς, μας απέρριψαν ακόμα και τις προτάσεις στην δημόσια διαβούλευση για την ΕΡΤ, και φρόντισαν επιλεκτικά τα συμφέροντα όσων είχαν φροντίσει κατά το παρελθόν και οι κυβερνήσεις του παλαιοκομματισμού.

Η συνολική στάση τους άρνησης όσων υποσχόντουσαν, δηλώνει ασφαλώς δόλο και μεθοδευμένες ενέργειες πολιτικού κανιβαλισμού, διότι εμείς έχουμε αποδεδειγμένα μια διαδρομή 40 ετών, ανιδιοτελούς δράσεως, υποστηρίξεως του πλουραλισμού και της πολυφωνίας, παρουσίαση χιλιάδων θέσεων από φορείς, κόμματα, παρατάξεις, πολιτικούς, πολίτες, δημότες, κ.α., άρα η άρνηση αποδοχής των προτάσεών μας για υποστήριξη δημιουργίας της μαζικής δομής που λήστεψαν από το τόπο μας δηλώνει ευθαρσώς κανιβαλισμό του πολιτεύματος.

Δείτε παρακάτω το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ, και παράλληλα παρακολουθήστε όσα διαμορφώθηκαν επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο ραδιοτηλεοράσεων, για τα οφέλη όσων υπήρχαν στο Αντισυνταγματικό και ιδιόρρυθμο καθεστώς που εξυπηρετεί πολιτικοοικονομικά διαπλεκόμενα συμφέροντα, δεδομένου ότι στα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε το ελάχιστο των διαφοροποιήσεων για πραγματική αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας στο τόπο μας.

Ο πρωτεργάτης των FM στο Ν.Αττικής, με επίσημα στοιχεία της Ελληνικής δικαιοσύνης και πολιτείας.


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com



* Η Ιστορία της δημοτικής και Ιδιωτικής ραδιοτηλεοράσεως στη χώρα μας, πρέπει να ξαναγραφεί από την αρχή, με τα επίσημα στοιχεία της πολιτείας, της Ελληνικής δικαιοσύνης, όπως και σειράς μαρτύρων Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών, και να αφήσουν ορισμένοι την καπηλεία είτε για ιδιοτελείς, είτε για πολιτικούς λόγους.

* Τουλάχιστον εμείς πέραν της αλήθειας, δεν έχουμε προβεί ακόμα σε σειρά ενεργειών οι οποίες απαιτούνται ώστε να αποδεικνύεται τόσο ο κανιβαλισμός, όσο και η καπηλεία από τη πλευρά ορισμένων του χώρου, όπως και πολιτικών.

* Μέχρι σήμερα παρακολουθούμε ανελλιπώς τα πεπραγμένα είτε ιδιωτών, είτε πολιτικών, είτε οικονομικών παραγόντων, και τονίζουμε ότι έχουμε το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων καπηλείας από τη πλευρά του συνόλου, διότι συνολικά παρέκαμψαν τα νότια προάστια Αττικής.

* Όσοι μέχρι σήμερα επικαλέστηκαν ότι πρωτοστάτησαν στο χώρο ψεύδονται, διότι γνωρίζουμε τους περισσότερους εξ αυτών, όπως και τι έπραττε ο κάθε ένας από το σύνολο, όπως και πότε εμφανίστηκαν στα ερτζιανά των FM.

* Ακόμα και κάποιοι επιχειρηματίες που εμφανίζονται ως οι προμηθευτές της ΕΡΤ, καθώς και διαπλεκομένων, ήρθαν δεύτεροι, τρίτοι, τέταρτοι, και καταϊδρωμένοι στο χώρο, όπως και η δημόσια ραδιοφωνία.



Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ Η ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ...

ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ, ΒΙΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ...

ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ  ... 

ΕΠΙ 40 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ... 

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ... 

ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ, ( ΕΝΤΙΜΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ) ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ (...) ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΠΙΚΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΑ, ΣΕ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ''ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ'', ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ... 

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ; ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ;

ΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...  

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ''Γιάννης Κουρδομένος - Γλυφάδα FM 1977''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ''ανάπτυξη'' που επικαλέστηκαν ήταν ΑΠΑΤΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">