ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποιοι θα τσεπώσουν τις 25.000 χιλ για την εκδήλωση με τιμώμενο τον Καζαντζίδη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της notiapress.gr ο δήμος Γλυφάδας διοργανώνει άλλη μία εκδήλωση με στόχο να περάσουμε καλά εμείς οι ιθαγενείς του Γλυφαδιστάν, και πάλι για καλό σκοπό.

Δεδομένου ότι ο καλός σκοπός αποτελεί εξαπάτηση, και εμπαιγμό του συνόλου των συμπολιτών μας, θα το τεκμηριώσουμε αναλυτικά:

Η κυβέρνηση έχει φροντίσει στο πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης να παρέχει επίδομα ενοικίου, κάρτα σίτισης, όπως και δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, και σύμφωνα με στοιχεία που έχουμε το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Γλυφάδας παρέχει προϊόντα καθαρά με πολιτική σκοπιμότητα, δεδομένου ότι οι εγγεγραμμένοι του κοινωνικού παντοπωλείου παράλληλα λαμβάνουν από την κυβέρνηση δωρεάν ρεύμα, κάρτα σίτισης 100 ευρώ μηνιαίως,  επιδότηση ενοικίου, κ.α.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας , και συγκεκριμένα ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, καθώς και οι αιρετοί του δήμου, παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις δημοτών οι οποίοι έχουν υποστεί οικονομική ζημία που υπερβαίνει τις 100.000 χιλ. ευρώ, και δεν λαμβάνουν απολύτως τίποτα, ούτε από τον δήμο, ούτε από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα των ανωτέρω καθίσταται σαφής η εξαπάτηση και ο εμπαιγμός του συνόλου των συμπολιτών μας, δεδομένου ότι ο δήμος βαφτίζει καλό σκοπό τις πολιτικές σκοπιμότητες.



Κυρία Βάσω Καζαντζίδη γνωρίζετε τι ισχύει στον δήμο Γλυφάδας; Σας παρακαλούμε θερμά να ενημερωθείτε επαρκώς για τα ισχύοντα στο δήμο Γλυφάδας, και να μάθετε ότι ισχύει μια ανάλογη περίπτωση με αυτήν που έζησε επί δεκαετίες ο Στέλιος έχοντας κάθε λόγο να καταφέρεται κατά ολιγαρχών, ελίτ, και καπήλων του λαού.

Τονίζετε ότι εμείς μεταδίδαμε από τη δεκαετία του 70 στα FM Στέλιο Καζαντζίδη και χωρίς τις 25.000 χιλιάδες ευρώ από τα χρήματα των συμπολιτών μας.

Εμάς τα συμφέροντα μας φίμωσαν τον πρώτο μουσικό σταθμό που λειτούργησε στα FM του Ν.Αττικής από τη δεκαετία του 70, ( Στην Γλυφάδα ) και έκτοτε παρανομούν επί δεκαετίες στις σύννομες αιτήσεις μας ώστε να μην υπάρξει η δικαίωσή μας.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ;

Άλλη μία εκδήλωση με στόχο να περάσουμε καλά εμείς οι ιθαγενείς του Γλυφαδιστάν, μας ετοιμάζει ο Δήμος Γλυφάδας, με σκοπό πάλι να μαζευτούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.

Μετά την αποτυχημένη πατάτα που διοργάνωσαν με την Βίσση, τώρα ήρθε η ώρα να καπηλευτούν και τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη. Σε ανακοίνωση που διαβάσαμε μας λέει:

"Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από το θάνατο του θρύλου του λαϊκού τραγουδιού Στέλιου Καζαντζίδη, ο εξωραϊστικός και πολιτιστικός σύλλογος «Ο Παρθενών» με την υποστήριξη του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων του ΟΤΕ Αττικής και του ΚΑΠΠΑ του δήμου Γλυφάδας, διοργανώνει συναυλία τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου. Επίσης, θα τιμηθεί η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη Βάσω. Οι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς."

Κάποια ερωτήματα ρε καλόπαιδα. Ο Δήμος θα πληρώσει κάποια χρήματα γι αυτήν την εκδήλωση; Αν ναι, πάλι θα πληρώσουμε σαν τη Βίσση το ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ; Τότε μας στοίχισε κοντά 23.000 χιλιάρικα το ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Τώρα πόσα θα πληρώσουν οι Γλυφαδιώτες; Αν ναι ποιοί θα τα τσεπώσουν τα χρήματα; Και ποιός είναι ο ρόλος του ιδιωτικού συλλόγου και του ΟΤΕ Αττικής;

Ελπίζουμε οτι η νέα άτυπη (ακόμα) αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ κ. Μαίρη Παπάζογλου να κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει για να γνωρίζουμε τι πρέπει να μεταφέρουμε στους λίγους αναγνώστες μας.

Επίσης θα θέλαμε να ρωτήσουμε την κ. Παπάζογλου, τι συνέβη στο προθάλαμο του Δημοτικού συμβουλίου με την κ. Βάνα Μπάρμπα και ακούστηκαν μεταξύ των δύο γυναικών τέτοια Γαλλικά που ούτε ο... Τζούβελης δεν τολμά να τα ξαναπεί. Κάποιες γλώσσες μας μετέφεραν οτι το κεντρικό σημείο της έντονης φασαρίας ήταν η μη ενημέρωση στην κ. Μπάρμπα για την εκδήλωση του Καζαντζίδη, αφού ως γνωστόν ο Παπανικολάου της έχει αφήσει εν λευκώ τις διάφορες εκδηλώσεις. 

Άλλοι μας είπαν οτι κάπου δεν έπεσε η σχετική ρήτρα και η κ. Μπάρμπα την σακουλεύτηκε απότομα, αφού πριν λίγες ημέρες έπεσε η σχετική ρήτρα της τάξεως των 25.000 ευρώ σε δύο πανέξυπνα σαίνια από τους 41.

Περιμένουμε κ. Παπάζογλου να μας ενημερώσετε και να μην αφήσετε σκιές οικονομικού χαρακτήρα να πλανάται πάνω από το κεφάλι σας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποιοι θα τσεπώσουν τις 25.000 χιλ για την εκδήλωση με τιμώμενο τον Καζαντζίδη; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">