ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτριος Ακρίβος: Στις μαρίνες Γλυφάδας οφείλουν πάνω από 400 χιλ. ευρώ ( VIDEO)



Όπως ανέφερε στον απολογισμό του δήμου Γλυφάδας για το 2016 ο υπεύθυνος για τις μαρίνες της Γλυφάδας Δ. Ακρίβος, οι ιδιοκτήτες σκαφών, οφείλουν περισσότερα από 400.000 χιλ. ευρώ στο δήμο.

Ο τέως αστυνομικός συνταξιούχος συμπολίτης μας, του οποίου ανατέθηκαν το παραλιακό μέτωπο και οι μαρίνες, έπειτα των δημοτικών εκλογών του 2014, αναφέρθηκε στον χθεσινό απολογισμό στον τομέα του αναφέροντας ότι από βουνίσιος του ανατέθηκε η παραλία, καθώς επίσης ανέφερε ότι υπάρχουν οφειλόμενα που υπερβαίνουν τις 400.000 χιλ. ευρώ.


Σε ερώτηση που θέσαμε κατά τον απολογισμό ο κ. Ακρίβος δεν απάντησε, ενώ εμείς γνωρίζουμε ότι υπάρχουν συστηματικοί τζαμπατζήδες των μαρινών της Γλυφάδας, οι οποίοι σημειωτέων διατηρούν σχέσεις με αιρετούς, παραταξιακούς, και διοικούντες.

Αναφέρθηκε ότι όσοι θα ελλιμενίζονται στις μαρίνες της Γλυφάδας θα πρέπει να προπληρώνουν ένα ετήσιο ποσό, όμως δεν αποσαφηνίστηκε τι θα ισχύει στη συνέχεια με ορισμένους οι οποίοι γίνονται πιο ίσοι από τους υπολοίπους, είτε λόγω γνωριμιών, είτε λόγω άλλων παραγόντων.

Επίσης, δεν αναφέρθηκε από τον κ. Ακρίβο πως αξιοποιούνται τα μεγάλα έσοδα από τις μαρίνες της Γλυφάδας, ώστε να υφίσταται ανταποδοτικός χαρακτήρας στο τόπο και το κοινωνικό σύνολο.

Διαθέτουν συνολικά οι συμπολίτες μας γιoτ και κότερα; Σαφέστατα δεν διαθέτουν, άρα οι έχοντες και κατέχοντες πρέπει να στριμωχτούν και να πληρώσουν συνολικά, και αν δεν επιθυμούν να μας παρέχετε συνολικά τα ονόματά τους. 

Εμείς τονίζουμε ότι με οφειλόμενα που υπερβαίνουν τις 400 χιλ. ευρώ, ο δήμος έχει πιστώσει ανάλογο και μεγαλύτερο ποσό για εκσυγχρονισμό του παραλιακού μετώπου και των Μαρινών, ενώ οι διαχρονικοί τζαμπατζήδες δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους.

Ποιες είναι οι πολιτικές ανταπόδοσης από τα χρήματα που λαμβάνονται από τις μαρίνες προς τον τοπικό πολιτισμό;

Εξηγήστε ως δημοτική αρχή πως χαρακτηρίζεται ο δήμαρχος να συνεχίζει τις παρανομίες του τέως εις βάρος του τόπου και των δημοτών, ( σε σύννομες αιτήσεις ) και από την άλλη να έχει το θράσος να επικαλείται ότι ο δήμος στηρίζει τους δημότες...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτριος Ακρίβος: Στις μαρίνες Γλυφάδας οφείλουν πάνω από 400 χιλ. ευρώ ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">