ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημότης καταθέτει πινακίδα με στύλο στο Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας

Δημότης καταθέτει πινακίδα με στύλο στο Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας εκφράζοντας την αντίθεσή του στην πίστωση ποσού ύψους 147.000 ευρώ για αλλαγή των πινακίδων των οδών.

Ο κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος ανέδειξε το θέμα της πίστωσης ενός σημαντικού ποσού για αλλαγή των πινακίδων στις οδούς της Γλυφάδας από τη δημοτική αρχή του κ. Παπανικολάου, ενώ όπως σας έχουμε πληροφορήσει η αλλαγή των πινακίδων είχε γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή με πίστωση δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ



Όπως θα δείτε στην τιτλέζα ''Η αλλαγή'' έχει γίνει ''Οι αλλαγή'', τονίζοντας ότι για εμάς δεν υφίσταται καμία σαφής αλλαγή στο δήμο Γλυφάδας, και τα χρήματα των συμπολιτών μας διαχειρίζονται κατά το δοκούν χωρίς να υπάρχει το ελάχιστο του ενδιαφέροντος όσων αφορά τους δημότες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 147.000 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ



Δείτε εμπεριστατωμένα στον σύνδεσμο που ακολουθεί τις ενέργειες του κ.Αναστάσιου Γιαννακόπουλου όσων αφορά την αλλαγή των αλλαγμένων πινακίδων, αντί για πίστωση ενός μικρού ποσού ώστε να τοποθετηθούν πινακίδες όπου δεν υπήρχαν στη πόλη της Γλυφάδας:

Το ζήτημα των πινακίδων των οδών της Γλυφάδας στους αρμοδίους


Προσωπικά δεν μας έπεισαν οι παρουσιάσεις των διοικούντων στο σημερινό απολογισμό της δημοτικής αρχής, οι οποίες επικεντρώνουν στην ύλη και σε πιστώσεις μεγάλων ποσών, χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρων για τις απαραίτητες πολιτικές με γνώμονα τον ανθρώπινο παράγοντα.

Όσους δεν πείθει το δικό μας παράδειγμα, είναι απορίας άξιο, όταν έπειτα από 12 χρόνια, και έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων του τοπικού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', και αιτήσεις σε όσους διοίκησαν και διοικούν, δεν έχουμε ερωτηθεί ακόμα πως ζούμε ? ( Στο πως ''ζούμε'', αναφερόμαστε παράλληλα σε μεγάλο φάσμα συμπολιτών μας )

Στον αντίποδα, διαπιστώσαμε και διαπιστώνουμε πως επικεντρώνουν στην διάθεση μεγάλων ποσών του συνόλου των συμπολιτών μας, σε ημέτερους, παραταξιακούς, κ.α., και σε έργα που για εμάς δεν ήταν απαραίτητα.

Εμείς δεν είμαστε σώμα της Γλυφάδας; Εμείς δεν είμαστε δημότες; Ποτέ, πως, και τι έχουν κάνει για εμάς μέχρι σήμερα; Αν έχετε κάποια στοιχεία, η πληροφόρηση, ότι έστω μια ( 1 ) φορά έκαναν για εμάς ότι έχουν κάνει για χιλιάδες άλλους τοπικά, να μας ενημερώσετε, και εμείς θα δημοσιοποιήσουμε τις πληροφορίες σας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

* Μη ξεχνάτε ότι εμείς έχουμε παρέχει μια μοναδική πρόταση σε τοπικό επίπεδο, πλην εκατοντάδων άλλων, η οποία είναι σαφής. Αντί κάθε δημοτική αρχή να χρησιμοποιεί μια σειρά συμπολιτών μας για όσο χρόνο θα βρίσκεται στην διοίκηση, σε ένα ιδιότυπο και ιδιόρρυθμο καθεστώς, να υπάρξει μια μαζική δομή όλων των δημοτών, και για όλες τις διοικήσεις, όποιες και να είναι αυτές στον μέλλοντα χρόνο, με μόνιμο προσωπικό του δήμου, και να εκλείψουν τα φαινόμενα που δημιουργήθηκαν από τα κόμματα του παλαιοκομματισμού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημότης καταθέτει πινακίδα με στύλο στο Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">