ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν. Βαλαβάνη: "Μπροστά στον τοίχο του Γ' Μνημονίου χρειάζεται πάλη και αγώνας για ανατροπή"

Την Κυριακή 28/2/2016 η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη συμμετείχε στην εκπομπή “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ» του ACTION 24.

Στη συζήτηση ακούγεται από παραδρομή άλλος από τον σωστό εκδοτικό οίκο του βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη «Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- Χρέος και ιδιωτικοποιήσεις- Ένα κοινοβουλευτικό χρονικό».

Ο σωστός εκδοτικός οίκος είναι: Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ

Ακολουθεί το video από τη τηλεοπτική συζήτησή της με το δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.


Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Με βασικό δεδομένο κ. Βαλαβάνη ότι βρεθήκατε σε μια εκπομπή με τίτλο '' Ελεύθερος σκοπευτής'', σας επισημαίνω ότι δικαιωματικά, σύμφωνα με όσα έχουν ισχύσει και ισχύουν από την ημέρα ανάληψης της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποιοσδήποτε άλλος πολίτης θα τους είχε εκτελέσει εν ριπή οφθαλμού.

Επί σειρά δεκαετιών αγωνίστηκα για την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με σειρά διώξεων και κατασχέσεων, και όσων συνεπάγονται αυτών, και από την ημέρα ανάληψης της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των επιλεκτικών διορισμών κολλητών και φίλων, δεν έχει παρασχεθεί απολύτως τίποτα για διευθέτηση των δικών μας ζητημάτων τα οποία χρονίζουν ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

Οι κυρίες και κύριοι που βρέθηκαν στις θεσμικές καρέκλες, όπως και οι διορισμένοι αυτών, εν συνεχεία, σε καμία περίπτωση δεν αντιμετώπιζαν κάτι ανάλογο ημών, άρα στη χώρα μας έχουμε και σήμερα μια απαράδεκτη κυβέρνηση, όπως και στελέχη.

Τονίζεται ότι από την ημέρα που βρέθηκαν στις καρέκλες δεν έχει γίνει ούτε μια συνέλευση στις ΟΜ, καθώς επίσης τονίζεται ιδιαίτερα ότι για εμάς δεν έχει ισχύσει απολύτως τίποτα από όσα ισχύουν για το σύνολο των υπολοίπων, οι οποίοι σαφώς ουδέποτε αγωνίστηκαν για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στη χώρα μας.

Οι κύριοι που ''τσεπώνουν'' μηνιαίως τα χιλιάρικα, υποσχόμενοι δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, και δημοκρατία, πλην της δικής τους, προσωπικής ανάδειξης και ευημερίας, δεν έχουν προβεί μέχρι σήμερα ούτε σε μια ενέργεια, και σαφώς ούτε μια (1) φορά δεν μας ρώτησαν πως διαβιούμε.

Επίσης, ενώ δηλώνουν δημόσια ότι δεν έχουν πράξει ειδικές ρυθμίσεις, η ενέργειες, για ορισμένους πολίτες, και λειτουργούν με γνώμονα το σύνολο, σας θυμίζω την επαναπρόσληψη 4.000 χιλ. στην ΕΡΤ, τα ειδικά επιδόματα σε εργαζόμενους συστημικής εφημερίδας, όπως και τις προσλήψεις στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, και πολλά ακόμα που εσείς γνωρίζετε, όπως και το κοινωνικό σύνολο.

Μια κυβέρνηση η οποία δικαιώνει όσους προσέλαβαν διακομματικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φροντίζει την επαναλειτουργία 40 και πλέον ραδιοτηλεοπτικών σε ολόκληρη τη χώρα, και δεν δικαιώνει το Σοσιαλιστή πρωτεργάτη των FM της χώρας, πόσο Ριζοσπαστική Αριστερά μπορεί να είναι; 

Ακόμα και η δικαιοσύνη, όπως και η αλληλεγγύη και δημοκρατία, ήταν και παραμένουν επιλεκτικού χαρακτήρα, άρα το έλλειμμα ορθών ενεργειών και για τη δική μας δικαίωση, καθιστά σαφές ότι συνεχίζεται το παλιό, το τετριμμένο, το αναχρονιστικό, και δεν υφίσταται ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, και όπως γνωρίζετε το δικό μας διαχρονικό ζητούμενο ήταν και παραμένει η ριζοσπαστικοποίηση της νεοελληνικής κοινωνίας, σε πλήρη αντιδιαστολή της ''καθολικοποίησης'' του καπιταλισμού. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές Διώξεις και κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν. Βαλαβάνη: "Μπροστά στον τοίχο του Γ' Μνημονίου χρειάζεται πάλη και αγώνας για ανατροπή" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">