ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βόμβα μεγατόνων τα αίσχη Ιδιωτών, του συνδικαλισμού, και των αιρετών στο Δήμο Γλυφάδας

Βόμβα μεγατόνων χαρακτηρίζονται τα αίσχη του συνδικαλισμού και του δημοσίου στο Δήμο Γλυφάδας, καθώς οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας δαπανούν τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας, ώστε ημέτεροι χωρίς να εργάζονται, άτυπα να είναι οι προνομιούχοι της τοπικής μας κοινωνίας.

Επίσης, σύμφωνα της καταγγελίας του κ. Γιαννακόπουλου, η παρουσιαζόμενη καλή διοίκηση του δήμου Γλυφάδας αποτελεί μια κακοδιοίκηση, και σαφώς στο δήμο Γλυφάδας υφίστανται δεκάδες ακόμα ανάλογες περιπτώσεις. Κάποιες εξ αυτών τις έχουμε δημοσιοποιήσει, ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα που έρχονται..και ονομαστικά, δεδομένου ότι η αναλγησία δεκαετιών έχει ονοματεπώνυμα. ( Μη ξεχνάτε τι ισχύει στο δήμο Γλυφάδας )

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
1) ΔΗΜΑΡΧΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
2) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΖΟΥΒΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ.
3) ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ.
4) ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ: κ.κ. ΜΑΡΙΟ ΚΑΣΣΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΣΑΜΠΙΡΑ.
ΥΠΟΨΙΝ:

α) ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, Κο Παναγιώτη Κουρουμπλή. Email: grammateiaypourgou@ypes.gr
β) Αναπληρωτή Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Κο. Παπαγγελόπουλο Δημήτριο. Email: grammateia@justice.gov.gr
γ) Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Κα ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ – ΖΕΝΤΕΛΗ, Λ. Κηφισίας 1-3 & Λ. Αλεξάνδρας Τ.Κ. 11523. Email: info@gedd.gr
δ) Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, Κο Δημοσθένη Κασσαβέτη, Τηλ: 213 215 8897. Φαξ: 213 215 8895 Email: eidikosgramseedd@seedd.gr. Δ/νση: Λ. Συγγρού 60, ΤΚ 11742
e-mail seedd@seedd.gr
ε) Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς,
Γεώργιο Βασιλειάδη. Τηλ: 2109098700-1, Φαξ: 2109098741.
Email: gsecretariat@gsac.gov.gr Δ/νση: Φραγκούδη 11 και Αλεξ. Πάντου, Καλλιθέα, ΤΚ 17671.
στ) ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Διοίκηση Αττικής, Δ/ντρια Κα Καρδαμίτση Καλλιόπη. Email: ggattiki@otenet.gr
ζ) ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, Κο Ζαγοραίο Ηλία. Email: eispa01@otenet. gr
η) ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ -ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ -– Ελευθερίου Βενιζέλου 238, Καλλιθέα, 17674, Αττικής, τηλ: 210 9407992 , φαξ: 210 9408116.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδα Αττικής, Ιάσονος αριθ. 15 165-61. Τηλ./fax: 210 0645005.

Στην κατοχή μου ήρθε το παρακάτω κείμενο από συγκεκριμένους εργαζόμενους στην Δ/νση της Καθαριότητας του Δήμου Γλυφάδας Αττικής, και δεν απορώ για τις τόσες παρανομίες που υπάρχουν, επειδή μου είναι γνωστή η αδιαφορία συγκεκριμένων εργαζομένων, αιρετών και συνδικαλιστών.

Υπέργειες δεξαμενές πετρελαίου Αντλίες και διανομείς καυσίμων (άρθρα 11-12)

άρθρο 11
Υπέργειες δεξαμενές πετρελαίου

Το άρθρο αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 10 του Π. Δ. 118 /06 ( ΦΕΚ 119 Α΄/16.06.06). Οι υπέργειες δεξαμενές χρησιμοποιούνται για την εναποθήκευση μόνο πετρελαίου θέρμανσης ή φωτιστικού (όχι πετρελαίου κίνησης), έχουν χωρητικότητα (η κάθε δεξαμενή) μέχρι 10 μ3 και η μέγιστη συνολική είναι 20 μ3.»

1) Έλεγχος νομιμότητας πλυντηρίου βαρέων οχημάτων εντός του χώρου του αμαξοστάσιου της υπηρεσίας καθαριότητας, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση της υγείας των εργαζομένων λόγω εισπνοής των φάρμακων που ψεκάζονται τα μηχανικά μέρη των οχημάτων, (πριν το πλύσιμό με νερό μέσω πειστικού μαχανημάτος), καθώς και μικροβίων. (Ο χώρος αυτός έπρεπε και πρέπει να είναι κλειστός).

2) Έλεγχος νομιμότητας δεξαμενής πετρελαίου κίνησης των οχημάτων, η οποία δεν είναι τοποθετημένη εντός του εδάφους για την ασφάλεια των εργαζομένων, των περίοικων και των περιουσιακών στοιχείων του δήμου Γλυφάδας. (όπως: κτίρια, οχήματα, μηχανήματα κ.λπ.)


3) Στο χώρο μεταφόρτωσης του γκαράζ, ιδιωτική εταιρεία χημικών τουαλετών, εναποθέτει χημικές τουαλέτες τρίτων προς ίδιων όφελος.

4) Η ιδιωτική εταιρεία «ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ», με έδρα την Γλυφάδα, εκμεταλλευόμενη την συνεργασία της με τον δήμο, παράνομα αδειάζει στο χώρο της μεταφόρτωσης του γκαράζ τα κοντεινερς της με υλικά από οικοδομές, τα οποία μεταφέρει ο δήμος στην χωματερή Λιοσίων, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό του δήμου προς όφελος «της «ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ» ».

5) Η δημοτική συγκοινωνία έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία, παρόλα αυτά απασχολεί:

α) Οδηγό του δήμου Γλυφάδας, με 8μηνη σύμβαση, ο οποίος οδηγεί λεωφορείο της δημοτικής συγκοινωνίας, ενώ με βάση την σύμβαση οι οδηγοί των λεωφορείων πρέπει να ανήκουν, να πληρώνονται, και να ασφαλίζονται από τον ιδιώτη - εργολάβο.

β) Οδηγό του δήμου γλυφάδας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δίκαιου αορίστου χρόνου, τον οποίο έχει ορίσει ο δήμαρχος ως προϊστάμενο στα δημοτικά λεωφορεία, – (δημοτική συγκοινωνία), ο οποίος, αν και έχει ειδικότητα οδηγού από την ημερομηνία μετάταξης του στο δήμο γλυφάδας από την ΕΘΕΛ επί τέως δήμαρχου Κώστα Κόκκορη, δεν έχει εργαστεί στην ειδικότητα του ως οδηγός, πλην όμως, παράνομα λαμβάνει επίδομα ανθυγιεινής εργασίας αφού δεν το δικαιούται.  


Είναι προϊστάμενος στα λεωφορεία του δήμου, παράνομα, επειδή η δαπάνη για την στελέχωση των λεωφορείων με προσωπικό-οδηγούς και προϊστάμενους επιβαρύνει τον ιδιώτη – εργολάβο, και γι΄αυτό πρέπει να αμείβεται από τον ιδιώτη και όχι από τον δήμο, με αποτέλεσμα να ζημιώνεται οικονομικά ο δήμος Γλυφάδας ως προς τις μηνιαίες του και λοιπές αποδοχές του, καθώς και την ασφάλιση του.

6) Στο γραφείο κίνησης οχημάτων του δήμου Γλυφάδας, ο προϊστάμενος, δεν εκτελεί τα καθήκοντα του σε καθημερινή βάση λόγω του ότι είναι τέως πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ και σήμερα μέλος της ΑΔΕΔΥ.

7) Στο γραφείο καθαριότητας, ενώ ορθά απασχολούνται (3) τρεις διοικητικοί υπάλληλοι και (4) τέσσερις επόπτες, επιπλέον υπάρχουν και (2) δυο οδηγοί ως πολίτικοι προϊστάμενοι, καθώς και μια υπάλληλος, η οποία στο δήμο προσλήφθηκε ως καθαρίστρια, και στη συνεχεία προήχθη σε επιστάτρια των καθαριστριών, ενώ πρέπει επί καθημερινή βάση να βρίσκεται στην πόλη για να ελέγχει το προσωπικό που καθαρίζει του δρόμους, αυτή απασχολείται ως τηλεφωνήτρια. 


Κατόπιν των παραπάνω, οι ως άνω ονομαζόμενοι τρεις υπάλληλοι δεν εκτελούν τα καθήκοντα τους σύμφωνα με τις αντίστοιχες ιδιότητές τους με βάσει τον οργανισμό του δήμου, πλην όμως αυτοί λαμβάνουν επιδόματα ανθυγιεινής εργασίας.

8) Πρώην εργάτης στην καθαριότητα του δήμου Γλυφάδας, και στη συνεχεία μεταταχθείς σε φύλακα στο γκαράζ του δήμου,  δεν εργάζεται, και κατά την διάρκεια του ωραρίου του κάθε ήμερα περιφέρεται στην Γλυφάδα με το μηχανάκι του.

9) Υπάλληλος του δήμου, ως εργοδηγός, είναι τοποθετημένος στην καθαριότητα, δεν εργάζεται, άλλα περιφέρεται σαν τουρίστας, χωρίς κανένα αντικείμενο απασχόλησης.

10) Πρώην εργαζομένη στο δήμο, με σχέση εργασίας 5μήνης σύμβασης, ενώ έληξε η σύμβαση της στα μέσα Φλεβάρη 2016, παράνομα εκτελεί καθήκοντα ιδιαιτέρας γραμματέως του πρώην αντιδήμαρχου καθαριότητας, Κασέρη Μάριου και νυν αντιδήμαρχου πόλεως, με έδρα την τεχνική υπηρεσία του δήμου Γλυφάδας.

11) Σε εποχή περικοπών μισθών και λοιπών αγαθών προς επιβίωση ανθρωπίνων ψυχών, ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με δαπάνες των δημοτών, αντικατέστησε τις πινακίδες σημάνσεως των οδών με μπλε χρώμα - ως Νεοδημοκράτης, αφαιρώντας, τις προηγούμενες πινακίδες που ήταν άψογες από κάθε άποψή- σχεδόν καινούργιες, με χρώμα οικολογικό – πράσινο, επειδή είχαν το χρώμα του ΠΑΣΟΚ, (πινακίδες που είχε τοποθετήσει ο απερχόμενος δήμαρχος, Κώστας Κόκκορης  που άνηκε και ανήκει στο ΠΑΣΟΚ), οι οποίες τώρα βρίσκονται στην μεταφόρτωση του δήμου, για πέταμα.


Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή ως προς το 11ο θέμα που φορά την αντικατάσταση των πινακίδων στις οδούς της Πόλης, υπάρχει η από 20-12-2015, με αριθμό πρωτ. 52105/2015/23-12-201 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μου, προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, (δ/ντρια κ. Καρδαμίτση Καλλιόπη, ως ασκούσα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα - Ελεγκτή Νομιμότητας, η οποία με το αριθ. πρωτ. 96889/52105/11-01-2016 έγγραφό της κάλεσε τον δήμαρχο Γλυφάδας να εξετάσει τα διαλαμβανόμενα στην αίτησή μου, και από την λήψη του εγγράφου της να απαντήσει εντός 20 ημερών προς διευθέτηση του ζητήματος που ανέκυψε.

Αιτούμαι να διαταχθούν τα νόμιμα.

Γλυφάδα Αττικής, 26-02-2016

Ο ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΣ.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βόμβα μεγατόνων τα αίσχη Ιδιωτών, του συνδικαλισμού, και των αιρετών στο Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">