ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυρία Βάσω Καζαντζίδη ρωτήστε και ελέγξτε τι ισχύει στον Δήμο Γλυφάδας




Του Γιάννη Κουρδομένου

Αν ζούσε σήμερα ο Στέλιος Καζαντζίδης κ. Βάσω, ο οποίος υπήρξε ένας πραγματικός, ανόθευτος λαϊκός ερμηνευτής, λαϊκός τραγουδιστής, και γνώριζε τι ισχύει στο Δήμο Γλυφάδας, ποτέ δεν θα δεχόταν να υπάρξει εκδήλωση στο όνομά του από τα συγκεκριμένα πρόσωπα.  




Ο Στέλιος τραγουδήθηκε όσο λίγοι, και εξέφρασε μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων για τους οποίους η επιβίωση δεν ήταν αυτονόητη όπως είναι των οικονομικών ελίτ στο δήμο Γλυφάδας, οι οποίοι επί πολλά χρόνια παρανομούν εις βάρος της δικής μας επιβίωσης. 

Ο Καζαντζίδης τραγούδησε για τους οικονομικά και κοινωνικά αποκλεισμένους, τους πρόσφυγες, τους εργάτες, οι οποίοι βρήκαν νόημα στους στίχους και τη μουσική του, χωρίς το κοινό του να σταματά σε αυτούς. Το κοινό του ήταν ολόκληρη η Ελλάδα.

Τραγούδησε Τσιτσάνη, Μητσάκη, Ζαμπέτα και κορυφαίους συνθέτες όπως τους Τσιτσάνη, Παπαϊωάννου, Χιώτη, Καλδάρα,Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Λεοντή, Ξαρχάκο, Λοΐζο, Μαρκόπουλο κ.ά.)

To 1965 κι ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του ο Στέλιος Καζαντζίδης αποφασίζει να εγκαταλείψει τα νυχτερινά κέντρα. Μάλιστα δεν κυκλοφορεί δίσκο για διάστημα 12 χρόνων

Θυμίζουμε στην κ. Βάσω Καζαντζίδη και στα οικία της πρόσωπα, ότι πρωτοστατήσαμε στα ερτζιανά του Ν.Αττικής, και είμαστε οι πρωτεργάτες των FM κυμάτων από την δεκαετία του 70, λειτουργώντας επί δεκαετίες τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' ο οποίος ξεκίνησε την δεκαετία του 70 μεταδίδοντας κυρίως τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη.

Για την επικράτηση των ραδιοτηλεοπτικών μονοπωλίων της οικονομικής ελίτ, των φονιάδων όπως λέει ο Στέλιος στο ''κύκνειο άσμα'' του, το σύστημα της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής αντί να μας παρέχει έπειτα από δεκαετίες λειτουργίας μια άδεια λειτουργίας, μας κήρυξε κυριολεκτικά το πόλεμο με σειρά διώξεων και κατασχέσεων, με απόρροια να ''μας κλείνουνε το στόμα'' ώστε ελάχιστοι να χειραγωγούν υπέρ των δικών τους συμφερόντων και εμάς ''ζωντανούς να μας θάβουν''. 

Από την τελευταία δίωξη και κατάσχεση που έγινε το 2004, έχουν περάσει 12 χρόνια που ο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' παραμένει κλειστός και η φωνή μας φιμωμένη, και ενώ έχουν υπάρξει σειρά από σύννομες αιτήσεις προς τους κυρίους και κυρίες που δράττονται της ευκαιρίας να οργανώνουν εκδηλώσεις με το αζημίωτο στον Δήμο Γλυφάδας, πλην των δεδομένων παρανομιών στις αιτήσεις μας δεν έχει υπάρξει καμία άλλη ενέργεια. 

Ο Στέλιος επιστρέφει στη δισκογραφία το 1987, μια περίοδο που δεν υφίσταται στη χώρα μας κανένα ιδιωτικό ραδιοτηλεοπτικό, και πλην δεκάδων πρωτεργατών των  FM όπως και της κρατικής ραδιοφωνίας που επί δεκαετίες μεταδίδαμε τα τραγούδια του, κανένας άλλος δεν υπήρχε να τα διαδώσει.

Από το 1987 ο Στέλιος τραγουδά αποκλειστικά στο studio, και εμείς θυμίζουμε ότι συντονισμένα κόμματα, κυβερνήσεις, πολιτικοί, και οικονομικά συμφέροντα, οργάνωναν επί δεκαετίες το κλείσιμο του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' και την φίμωση μας, ώστε στη συνέχεια να εδραιώσουν την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΤΙΜΗ διαπλοκή τους, με σειρά ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών.

Ο δήμος και οι κατ' επίφαση φορείς πολιτισμού στη πόλη μας, αιρετοί, εξαπατούν με τον χειρότερο τρόπο, δεδομένου ότι εμείς και ο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM''  1977 - 2004 ( Το Μουσικό Ραδιόφωνο ) είμαστε ο πραγματικός ενδογενής ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ της πόλης, και παρανομούν εις βάρος μας επί δεκαετίες ώστε να εκλέγονται και επανεκλέγονται ορισμένα κόμματα - πολιτικοί, αιρετοί, για τα προσωπικά ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Αν πράγματι ενημερωθούν στον βαθμό που απαιτείται, τόσο οι συμπολίτες μας, όσο και οι εκτός της πόλεως, τα συμπεράσματα θα είναι σαφή, διότι εμείς επενδύσαμε τόσο τα χρήματά μας, όσο και τις εργατοώρες μας, επί δεκαετίες, και ανιδιοτελώς λειτουργούσαμε μπαίνοντας στα σπίτια χιλιάδων συμπολιτών μας, ώστε να υφίσταται στην πόλη μας ΕΝΔΟΓΕΝΗΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, και ετεροχρονισμένα εμφανίζονται ορισμένοι ως φορείς πολιτισμού, οι οποίοι ουδεμία σχέση είχαν με την πόλη μας, διότι εμείς είμαστε γέννημα θρέμμα της Γλυφάδας, και δεδομένων δημοσίων σχέσεων θεωρούνται κατάλληλοι για το ΚΑΠΠΑ, ώστε να παρανομούν εις βάρος μας  για τα προσωπικά ιδιοτελή τους συμφέροντα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, δεκάδες δικαστήρια, οικονομική ζημία που υπερβαίνει τις 100.000 χιλ. ευρώ, παρανομίες δεκαετιών εις βάρος μας, και πλήρης αναλγησία όλων όσων παρέλασαν από το δήμο Γλυφάδας. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυρία Βάσω Καζαντζίδη ρωτήστε και ελέγξτε τι ισχύει στον Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">