ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φροντίστηκε και ο Καρανίκας

Ελπίζω οι σύντροφοι στη Γλυφάδα, και ειδικότερα οι ''φροντισμένοι'', να μην έχετε εκπλαγεί με το διορισμό του Νίκου Καρανίκα, παλιού φίλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στις 26 Φεβρουαρίου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (αριθμός φύλλου 102), δημοσιεύτηκε ο διορισμός του Νίκου Καρανίκα, παλιού φίλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ως συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού της κυβερνητικής πολιτικής. 

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Νίκος Καρανίκας είναι γεννημένος το 1969, αδιόριστος εκπαιδευτικός - σερβιτόρος, αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης, καθώς και άνθρωπος που πιστεύει πως «η καριέρα είναι σαν την χολέρα».

Ο φανατικός ακόλουθος και θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη, η οποία παρεμπιπτόντως εγκατέλειψε τα νότια προάστια για τη μεγάλη ζωή στη tv, και απ' όσο είδαμε και ανορθόγραφος, πράγματι θα αποτελέσει πολύτιμο σύμβουλο του πρωθυπουργού σε ζητήματα λαϊκισμού (...) και λαϊκίστικης προσέγγισης του λαού. ( Όλες οι κυβερνήσεις δαπανούσαν τεράστια ποσά για λαϊκίστικη προσέγγιση του κόσμου, άρα δεν αποτελεί κάτι μεμπτό )

Τέλος, κ. πρωθυπουργέ, δεδομένου ότι είστε κατά της οικογενειοκρατίας, και υπέρ των κολλητών, άρα δεν υφίσταται κάποια σαφής διαφοροποίηση έναντι όσων γνωρίζαμε και ίσχυαν με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, μήπως έχετε ξεχάσει κάτι όπως και ο έτερος κολλητός σας Νίκος Παππάς;

Εμείς δεν ξεχνάμε, και ο χρόνος κυλάει...και λόγω του ότι έχουμε αποδείξει πριν από δεκαετίες ότι μπορούμε να προβλέπουμε με απόλυτη ακρίβεια τις πολιτικές εξελίξεις στο τόπο μας, καθώς και να τις διαμορφώνουμε, αναμένουμε την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που έχετε υποσχεθεί, διότι αν δεν υπάρξει (...)  δεν θα υπάρξει και μακροημέρευση της κυβερνήσεώς σας.

Οι λιγοστοί αναγνώστες μας, είναι βαθύτατα πολιτικά όντα, και με δυνατότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα να διαφοροποιήσουν την οποιαδήποτε υφιστάμενη κατάσταση αν θεωρήσουν ότι χρειάζεται. ( G )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φροντίστηκε και ο Καρανίκας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">