ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ''ριζοσπαστικό'' ΣΥΡΙΖΑ μας ''άδειασε'' συνεχίζοντας όσα ίσχυαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ξέρετε κυρίες και κύριοι, συμπολίτες και συμπολίτισσες στα νότια προάστια Αττικής, τι ειπώθηκε κατά την προεκλογική περίοδο όσων αφορά την δημοκρατία, την οποία θα αποκαθιστούσε το ανερχόμενο κόμμα εξουσίας.

Έπειτα από 40 χρόνια παλαιοκομματισμού, και 26 χρόνια πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, κάποιοι επιχείρησαν να πείσουν ότι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τις υφιστάμενες παθογένειες δεκαετιών, και να αναπροσαρμόζουν όσα ισχύουν στη χώρα μας, ώστε σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο πολιτικοοικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι να υπάρξει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Στα δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, δεν διαπιστώσαμε το ελάχιστο των μεταβολών όσων αφορά το πολίτευμα, και ειδικότερα όσων αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση, και τους δήμους, και καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες του υφιστάμενου εκμαυλισμού στο τόπο μας από τα πολιτικοοικονομικά διαπλεκόμενα. 

Σε αυτή τη πραγματικότητα, πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, και ολοκληρωτισμού, όπως και συνέχισης του άκρατου καπιταλισμού, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες συγκεκριμένων περιστατικών τα οποία καταμαρτυρούν ότι δεν έχει αλλάξει το ελάχιστο.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ: Με βασικό δεδομένο τις αλλαγές που θα ίσχυαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να υπάρξει ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'', καθώς επίσης με αυταπόδεικτο σε τοπικό επίπεδο δήμων αρκετών ασχολούμενων με τα ζητήματα τοπικού χαρακτήρα, διαπιστώνουμε ότι στο δήμο μας, και δίπλα σε εμάς, να γίνονται πολλά και διάφορα, για τα οποία ουδέποτε μας ενημέρωσαν ( το σύνολο εμπλεκομένων ) και αυτά παρουσιάζονται από κανάλια ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ως αποκλειστικά και μοναδικά θεάματα ''Ενημέρωσης''

Σε λίγο τα αποκλειστικά θα γίνονται και μέσα στο σπίτι μας, ενώ εμείς δεν θα έχουμε ενημερωθεί από όσους μας υποσχέθηκαν ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''.

Και σας θέτουμε ευθέως το σαφές ερώτημα: Αλλάξατε το ελάχιστο όσων αφορά τη Δημοκρατία;

Είναι σαφές ότι δεν προσθέσατε απολύτως τίποτα, και όσα διαμορφώθηκαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να τελούν σε ισχύ στις τοπικές κοινωνίες εκμαυλίζοντας τα εναπομείναντα ίχνη τοπικής δημοκρατίας και πολιτισμού.

Ακριβώς επί δυο χρόνια, ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ υπονομεύεται με κάθε δυνατό τρόπο και μέθοδο την προοπτική να υπάρξει δημοκρατία, και συγκεκριμένα η δημοκρατία στην κοιτίδα της, που είναι ο δήμος. ( ΔΗΜΟΙ )

Ενώ γνωρίζετε ότι προεκλογικά κανείς δεν σας συνέδραμε, και το σύνολο όσων σήμερα χρησιμοποιείται, όπως και τα στελέχη σας, σας υπονόμευε για τα συμφέροντα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και σαφώς τα δικά τους, και με αυταπόδεικτο την δική μας αμέριστη ανιδιοτελή υποστήριξη,  αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση δεν πράξατε απολύτως τίποτα για αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Σας ρωτάμε ευθέως και δημόσια

Διαπιστώνετε πλην ημών να υπάρχει κάποιος άλλος, οι άλλοι, με τις δικές μας προτάσεις; Είναι αυταπόδεικτο ότι ουδείς άλλος έχει παρέχει τις δικές μας προτάσεις, και αυτό καθιστά σαφές ότι το σύνολο των υπολοίπων αρέσκεται σε ημίμετρα πολωτικού και διχαστικού χαρακτήρα, όπως και στην διεύρυνση του κατακερματισμού, αρκεί να κερδίζουν κάποια ποσά από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου για την προσωπική τους διαβίωση.

Η πλειονότητα των δημοτών, η οποία γαλουχήθηκε, χειραφετήθηκε, και χειραγωγείται από πολιτικοοικονομικά συμφέροντα, έχει εξοικειωθεί με τις παθογένειες, τα ημίμετρα, και το σύνολο των αρνητικών, και όπως προανέφερα μια πολιτικοοικονομική ελίτ για τα προσωπικά της συμφέροντα, διαμόρφωσε την διεύρυνση του κατακερματισμού, και σαφώς πόλωση, ώστε να αδυνατούν να κρίνουν επαρκώς ακόμα και τι σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ορθά κοφτά, προς την Περιφέρεια Αττικής, και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

Θα μας παρέχετε εδώ και τώρα την δημοκρατία που μας υποσχεθήκατε; ΝΑΙ η ΟΧΙ;

Θα υιοθετηθούν εδώ και τώρα οι προτάσεις μας για ανάκαμψη και εξισορρόπηση των διαμορφωμένων παθογενειών του καπιταλισμού που δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; ΝΑΙ η ΟΧΙ;

Θα υπάρξει εδώ και τώρα ένα δημόσιο ΜΜΕ όλων των δημοτών στο τόπο μας ο οποίος είναι τα Νότια Προάστια Αττικής ; ΝΑΙ η ΟΧΙ;

Θα προχωρήσουν οι προτάσεις μας οι οποίες αφορούν την εξισορρόπηση όσων διαμόρφωσαν τα κόμματα του παλαιοκομματισμού υπέρ μιας χούφτας οικογενειών διαπλοκής;  ΝΑΙ η ΟΧΙ;

Θα υιοθετηθούν εδώ και τώρα οι προτάσεις μας για διαμόρφωση θεσμικού πλαισίου ( νομοθετική ρύθμιση ) για δημιουργία της Ψηφιακής Πλατφόρμας Ραδιοφωνίας, η οποία αποτελεί δική μας πρόταση από την δεκαετία του 90;  ΝΑΙ η ΟΧΙ;

Αν αδυνατείτε για παροχή απαντήσεων, και αναπροσαρμογές, δεν πρόκειται να προσθέσετε απολύτως τίποτα στο πολίτευμα, άρα χρειάζονται νέοι άνθρωποι με διαφορετική νοοτροπία, καταβολές, ώστε να ενισχυθεί το πολίτευμα.

Εμάς προσωπικά δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή ένα σύνολο από άχρηστες πληροφορίες, οι οποίες αποτελούν την καθημερινότητα των MEDIA. 

Για εμάς ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,  είναι τι θα κάνετε για την πραγματική δημοκρατία στο τόπο μας, και για τις αποκαταστάσεις που χρειάζονται, και όσων αφορά τις πολλές ''ειδησούλες'', ποικίλου χαρακτήρα, είναι κάτι πολύ εύκολο που μπορεί να γίνετε καθημερινά στη συνέχεια, και άλλωστε ισχύει κατά κόρον.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

* Στα νότια προάστια Αττικής, στο σύνολο των δήμων, κατοικούν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο δημότες - δημότισσες, και σε αυτό τον αριθμό πολιτών δεν υπάρχει ούτε ένας ( 1 ) με τις δικές μας προτάσεις. ( Τι δηλώνει το αυταπόδεικτο σε έναν ευφυή άνθρωπο; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ''ριζοσπαστικό'' ΣΥΡΙΖΑ μας ''άδειασε'' συνεχίζοντας όσα ίσχυαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">