ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Ντροπή σας να εξαπατάται τους συμπολίτες μας

Επιτέλους, αν αδυνατούν ορισμένοι να κατανοήσουν ότι στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας βρίσκονται ψεύτες είναι απορίας άξιο.

Κάνανε ''πολλά'' και θα κάνουνε και ''πολλά περισσότερα'', εμείς όμως τους αποκαλούμε δημόσια ψεύτες και απαράδεκτους για το δήμο.

Επιτέλους, η ανευθυνότητα και η επιπολαιότητα όσων κατοικούν στη Γλυφάδα είναι πρωτόγνωρη.

Πρέπει να ντρέπεται και να τους λυπάται κάθε πολιτισμένος άνθρωπος, δεδομένου ότι είναι ψεύτες, παρανομούντες, και κάπηλοι.

Θεωρούν κάποιοι ότι αρκούν μερικοί έμμισθοι παλιάτσοι ώστε να αλλοιωθεί η πραγματικότητα των απαράδεκτων που εξαπατώντας αξίωσαν να βρεθούν στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας;

Ας κάνουν  συναγωνισμό μεταξύ τους οι πληρωμένοι τους ( έμμισθοι ) ποιος διαθέτει την μακρύτερη γλώσσα, ώστε να γλύφει παρανομούντες και παλιανθρώπους, οι οποίοι παρανομούν αδιαλείπτως.

Λόγω του ότι γνωρίζουμε τη λειτουργία των συμπολιτών μας, επί δεκαετίες, και λόγω του ότι έχουμε να επιδείξουμε μια διαδρομή δεκαετιών με ανιδιοτελή πολιτισμική δράση την οποία δεν είχε κανείς άλλος τοπικά, κρίνουμε επαρκώς το ποιόν όσων βρίσκονται στα έδρανα του δήμου.

Είναι δυνατόν σε πολιτισμένο τόπο, χώρα, να γνωρίζει η πλειονότητα ότι για την καταλήστευση του κοινωνικού συνόλου οργάνωσαν επανειλημμένα τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις κατά του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', διότι οι ίδιοι δεν είχαν να επιδείξουν ούτε μιας ημέρας ανιδιοτελή παρουσία και δράση, και να αδυνατούν να βγάλουν σαφή συμπεράσματα;

Επιτέλους, όσοι και όσες δεν καταδικάζουν παρανομούντες οι οποίοι αξίωσαν τα έδρανα του δήμου, και την χρηστή διοίκηση, είναι ακριβώς ότι και αυτοί.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και κατασχέσεις ώστε να ληστεύουν το τόπο μας εκ του ασφαλούς κόμματα, εξαγορασμένοι, και πολιτικοοικονομική διαπλοκή.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ο ΔΗΜΟΣ 12 XΡONIA ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ - ΠΑΡΑΝΟΜΑ - ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ;

Ρωτήστε τον Ακρίβο στον οποία αναθέσατε το παραλιακό μέτωπο τι είχαν οργανώσει, και ποιοι, όταν και ο ίδιος ευρίσκετο στο Α.Τ Τερψιθέας.

Πληρώνετε πορνοεκδότες ώστε να διαφημίσουν την ελεημοσύνη την οποία κάνετε σε μερικούς κατοίκους Γλυφάδας, την ίδια στιγμή που ως δήμος δεν κάνατε τίποτα για την ληστεία εκατομμυρίων του δημοτικού χρήματος; 

Αίσχος και ντροπή σας να πληρώνετε κοράκια ώστε να εξαπατούν τους συμπολίτες μας με ένα σωρό ψέματα.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΕΩΣ

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Ντροπή σας να εξαπατάται τους συμπολίτες μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">