ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κάλεσμα σε συλλογικότητες για τις εκποιήσεις Πειραιά, Ελληνικού, Αγ, Κοσμά, και Βουλιαγμένης

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 6 μ.μ., οι επιτροπές ενάντια στην εκποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, της παραλίας του Αγ. Κοσμά, του λιμανιού του Πειραιά, και της χερσονήσου της Βουλιαγμένης, καλούν τις συλλογικότητες για συντονισμό του αγώνα ενάντια στις εκποιήσεις.    

Σάββατο 19 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο χώρο του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α, στο πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΟΥ πρ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Οι εξελίξεις και στο μέτωπο της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας είναι ραγδαίες. Η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ επιδιώκουν όσο γίνεται γρηγορότερα να κλείσουν τις τρεις μεγάλες εκποιήσεις - φιλέτα στο παραλιακό μέτωπο του Σαρωνικού (Λιμάνι Πειραιά, πρ. Αεροδρόμιο Ελληνικού - παραλία Αγίου Κοσμά και χερσόνησο Βουλιαγμένης).

Στην πολιτική των εκποιήσεων αντιδρούν έντονα φορείς και κινήσεις πολιτών από όλο το παραλιακό μέτωπο γιατί κατανοούν ότι εάν πραγματοποιηθούν, θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις τόσο στο φυσικό περιβάλλον του Σαρωνικού, τα ιστορικά μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, όσο στην εθνική αλλά και την τοπική οικονομία των παράκτιων δήμων.

Για τους λόγους αυτούς κρίνουμε ότι είναι ανάγκη να συντονίσουμε τους αγώνες μας προκειμένου να αποτρέψουμε όχι μόνο τις προαναφερόμενες εκποιήσεις, αλλά και κάθε εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Για τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των αγώνων καλούμε σε ανοιχτή συνάντηση τις συλλογικότητες που είναι αντίθετες με τις εκποιήσεις, προκειμένου να σχεδιάσουμε από κοινού ενωτικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο χώρο του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α, στο πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο.


*ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
*ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
*ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Για επικοινωνία: 6937450241- 6937131389 - 6979145366 - 6977990887
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάλεσμα σε συλλογικότητες για τις εκποιήσεις Πειραιά, Ελληνικού, Αγ, Κοσμά, και Βουλιαγμένης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">