ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλέξης Τσίπρας - Η δύναμη είναι στο παραμύθι

Ένα εξώφυλλο απ' το 2007, στο Free Press «BLOW» ανακαλύφθηκε σήμερα στο βαθύ ίντερνετ, και χλευάστηκε αναλόγως. Όχι μόνο για τα θέματα που υπήρχαν στο εξώφυλλο που απεικόνιζε τον νεαρότερο και πιο φρέσκο Τσίπρα, αλλά και για τον τίτλο της συνέντευξής του.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος

24-03-2016.

Δήμαρχε της Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, μήπως αποφοιτήσατε από την ίδια συνδικαλιστή σχολή των Εξαρχείων με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα Αλέξη;

Στα παραμυθία είστε ασυναγώνιστοι ! ! !

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
και να μου χορηγηθεί αντίγραφο της.

Αναστάσιος Γιαννακόπουλος

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Δεδομένου ότι κατά τον πρωθυπουργό η δύναμη είναι στο παραμύθι, και ειδικότερα στο ''παραμύθιασμα'' του Ελληνικού λαού για αναπροσαρμογές, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, και δημοκρατία, όσο οι ίδιοι λαμβάνουν και διαβιούν, όπως και στο δήμο Γλυφάδας με τον Παπανικολάου, στις επόμενες εκλογές θα ακολουθήσουμε και εμείς την ίδια ακριβώς τακτική. 

Θα παραμυθιάζουμε τους συμπολίτες μας για το πόσο καλοί είναι για τις θεσμικές καρέκλες, ώστε να μην τους ψηφίσει κανείς.

Δεν υπήρξαμε ποτέ πλεονέκτες, υπερβολικοί, και απατεώνες, και περιμέναμε όσα υποσχέθηκαν τόσο στη Γλυφάδα, όσο και σε επίπεδο κυβερνήσεως, να αποτελούν την πραγματικότητα. 

Το ''παραμύθιασμα'' το ακούσαμε και από σειρά άλλων στελεχών, τα οποία σήμερα διατελούν σε θεσμικές θέσεις, ρόλους, και φροντίζουν αποκλειστικά την δική τους διαβίωση, και συγκεκριμένα να αναφέρουν ότι ο λαός παραμυθιάζεται πολύ εύκολα, και ακολουθεί λάθος τακτικές.  

Πράγματι στη χώρα μας, και στη Γλυφάδα, βλέπουμε μια σειρά από καπήλους οι οποίοι βανδαλίζουν όσα έπρεπε να τελούν σε ισχύ για τους πολίτες. Επί δυο χρόνια ορισμένοι βρίσκονται σε έμμισθες θέσεις, πιστώνουν εκατομμύρια των υπολοίπων, και δεν έχει υπάρξει από τη πλευρά τους το ελάχιστο αποκαταστάσεως για όλους τους υπολοίπους σύμφωνα όσων υποσχόντουσαν.

Το ανάλογο και στην περιφέρεια Αττικής, με τα ΕΣΠΑ ανάπτυξης, με προτεραιότητα τον πολίτη, ( Βλέπε ΠΑΣΟΚ, ''πρώτα ο πολίτης'' ) και την καθολική αδράνεια τόσο από τη πλευρά του δήμου, όσο και από τη πλευρά όσων αξίωσαν να βρεθούν στην περιφέρεια Αττικής. Δεν μας έχουν συνδράμει σε κανένα βαθμό, ακόμα και έπειτα από αιτήσεις και ενημέρωση, άρα ...

Ποια αλληλεγγύη, ποια δικαιοσύνη, ποια δημοκρατία ;

Το παραμύθι πάει σύννεφο...


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλέξης Τσίπρας - Η δύναμη είναι στο παραμύθι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">