ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης στο Metro Stages ( video )

Ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης μέσω του προγράμματος Metro Stages εμφανίστηκε τη Τετάρτη 30/3/16 στις 15:00 το μεσημέρι στον σταθμό μετρό του Μοναστηρακίου και μαζί με τους μουσικούς έπαιξαν τη μουσική τους και γνωστές rock επιτυχίες.

Ο Γλυφάδα web σας εξασφάλισε ένα βίντεο από την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τσιμούρη στο Μετρό Μοναστηρακίου.



Τι είναι το MetroStages

Oι Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Μετρό, Τραμ) ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα του μετρό του Λονδίνου, της Ν. Υόρκης καθώς και άλλων μετρό του κόσμου, ανακοινώνει το πρόγραμμα »metrostages Νέοι καλλιτέχνες στο Μετρό».

Στόχος του προγράμματος είναι, αφενός να δώσει τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες (μουσικούς, ζωγράφους, χορευτές, φωτογράφους κ.α.) να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, αφετέρου να ξαφνιάσει ευχάριστα τους επιβάτες που επιλέγουν για τη μετακίνησή τους τα μέσα σταθερής τροχιάς.

Στην ενότητα »δήλωσε συμμετοχή» υπάρχει η σχετική φόρμα, την οποία οι νέοι καλλιτέχνες θα μπορούν να συμπληρώσουν, εφόσον επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα. Κάθε εβδομάδα θα επιλέγονται οι συμμετέχοντες από επιτροπή της ΣΤΑ.ΣΥ., με κριτήρια την ποιότητα και την καταλληλότητα για τα μέσα σταθερής τροχιάς.

Το metrostages θα ξεκινήσει από τους σταθμούς Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Ομόνοια και Πειραιάς και θα επεκταθεί και σε άλλους σταθμούς, ευελπιστώντας να αποτελέσει ένα θεσμό που θα προσφέρει στον πολιτισμό και στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.

Υποσημείωση του συντάκτη: Μετά το τέλος του πρώτου κύκλου του του εν λόγω θεσμού, πρέπει να δημιουργηθεί ο δεύτερος κύκλος ( φάση ), στην οποία όλες οι συγκοινωνίες του Ν.Αττικής, σε απτή συνεργασία δια μέσω των αρμοδίων, πρέπει να θέσουν σε εφαρμογή το attica transport, ώστε να παρουσιαστούν τους θερινούς μήνες έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών με την συμφωνική ορχήστρα του υποφαινόμενου. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης στο Metro Stages ( video ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">