ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαύρα Ρόδα - Metro Stages - Μοναστηράκι


Τα Μαύρα Ρόδα μέσω του προγράμματος Metro Stages εμφανίστηκαν τη Δευτέρα 28/3 στις 15:00 το μεσημέρι στον σταθμό μετρό του Μοναστηρακίου και έπαιξαν τη μουσική τους και γνωστές rock επιτυχίες.

Εμείς σας εξασφαλίσαμε ένα βίντεο από την σημερινή εμφάνιση του συγκροτήματος Μαύρα Ρόδα, το οποίο καταχειροκροτήθηκε από αρκετούς φίλους και περαστικούς οι οποίοι παρακολούθησαν το live.

Να ζητήσουμε συγνώμη για τον ήχο, δεδομένου ό,τι δεν είχαμε μαζί μας κάμερα και γυρίστηκε από κινητό τηλέφωνο.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκρότημα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα '' Μαύρα Ρόδα''

Υποσημείωση του συντάκτη: Η πολιτεία και η κυβέρνηση μας έχει ''γειωμένους'', όμως εμείς όπου συναντάμε νέα συγκροτήματα και εκδηλώσεις θα σας εξασφαλίζουμε μερικά αποσπάσματα, δεδομένου ό, τι δεν είμαστε τις ίδιας φιλοσοφίας και αντιλήψεως με τα συστημικά και κυβερνητικά media.

Προσωπικά σήμερα είμαι μιας διαφορετικής προσέγγισης με την μουσική διότι ασχολούμαι με την συμφωνική μουσική και με το ρεμπέτικο, όμως, το rock το υπηρετήσαμε πολλές δεκαετίες τοπικά ραδιοφωνικά από τον κατασχεμένο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' και δεν το αποχωριζόμαστε. 

* Σαφώς εμάς στα νότια προάστια μας έκλεισαν ώστε να ανέβει η ακροαματικότητα του Αλαφούζου και της διαπλοκής, ώστε να επηρεάζουν πολιτικά, και δεδομένου ότι τα ραδιόφωνα του εν λόγω ομίλου έκλεψαν όλες τις ραδιοφωνικές σχολές που είχαμε δημιουργήσει στα νότια προάστια στα FM από την δεκαετία του 70 & 80, με rock μουσική, έντεχνο, κ.α. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαύρα Ρόδα - Metro Stages - Μοναστηράκι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">