ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

N. Παππάς: H Ελλάδα ανακάμπτει !

Αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κατά την ομιλία του στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Διεθνούς Διαμετακομιστικού Κέντρου της British American Tobacco.

Ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάςο οποίος λαμβάνει αποδοχές αρκετών χιλ. ευρώ, όπως και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επιλεκτικά φροντίστηκαν, έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος, όμως, εμείς τονίζουμε ό, τι έπειτα από τις 4.000 χιλ. επαναπροσλήψεις στην ΕΡΤ, και την επαναλειτουργία άμεσα 37 ραδιοφωνικών σταθμών σε ολόκληρη τη χώρα, επί δυο χρόνια κωφεύουν όσων αφορά την επίλυση ζητημάτων που χρονίζουν, και σαφέστατα ήταν πολύ παλαιότερα της ΕΡΤ, όπως το ζήτημα του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004''.

Πως ανακάμπτει η χώρα κύριε υπουργέ όταν δεν έχετε παρέχει καμία λύση σε εμάς έπειτα την δημόσια διαβούλευση για την ΕΡΤ, και δυο χρόνια στην διακυβέρνηση ; Τελικά για ποιους ανακάμπτει ;

Πόσο εύκολο κατέστη, να βρεθείτε στην διακυβέρνηση με την υποστήριξη χιλιάδων πολιτών, να επαναλειτουργήσετε όσα έπονται χρονικά ημών, και να έχετε κάνει απίθανο την επαναλειτουργία του πρωτεργάτη των FM.

Είναι δύσκολο κύριε Παππά να επανεξεταστεί η αίτηση μας του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004'' η οποία βρίσκεται στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ και να μας παρέχετε μια βεβαίωση λειτουργίας από το ΕΣΡ ;

Επίσης, πόσο δύσκολο είναι να μας παρασχεθεί ένα βούλευμα για επιστροφή όσων μας λήστεψαν με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και παρακρατούνται στην ΕΡΤ

Δικαιοσύνη και δημοκρατία δεν μας υποσχεθήκατε ; Γιατί δεν ισχύουν για εμάς που πρωτοστατήσαμε στα FM κύριε υπουργέ, ενώ για το σύνολο διαπλεκομένων υπήρξαν και απαλλακτικά βουλεύματα, και επιστροφή των κατασχεμένων τους, και λειτουργούν με σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής ; 

Πως ανακάμπτει η Ελλάδα όταν εμείς παραμένουμε κλειστοί ώστε να έχουν πολλαπλά οφέλη μια χούφτα οικογένειες ;

Παρακαλούμε θερμά κύριε υπουργέ να μας κάνετε μια παροχή απαντήσεων για την ενημέρωση των συμπολιτών μας τους οποίους είχαμε παροτρύνει να στηρίξουν την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά : «Βρισκόμαστε στο τέλος της διαδικασίας αξιολόγησης. Έχουμε δύο βασικές μεταρρυθμίσεις, το φορολογικό και το ασφαλιστικό. Δύο είναι οι βασικές αρχές που ακολουθούμε. 

Διαφάνεια και δικαιοσύνη», κάτι που, όπως ανέφερε, φάνηκε στη διαχείριση του αγροτικού. « Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης κάτι που θα φέρει έκρηξη επενδύσεων» τόνισε ενώ έστειλε μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες. 

«Δε θα επιτρέψουμε σε όσους κινδυνολογούν να υπονομευόσουν την προσπάθεια» τόνισε και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας συνολικά με αφορμή και τη δημιουργία του Κέντρου στον Πειραιά.

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να δει πολλούς επενδυτές. «Νομίζω ότι όλοι έχουν συμφέρον να παραμερίσουν τις φωνές που θέλουν να ρίξουν σκιές. Υπάρχουν πολύ σημαντικά κομμάτια του ψηφιδωτού που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα ανακάμπτει» τόνισε ο κ. Παππάς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: N. Παππάς: H Ελλάδα ανακάμπτει ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">