ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αποκαλύπτουμε την «offshore» του Ψυχάρη!

Ιδιοκτήτης εταιρίας τύπου offshore μέσω της οποίας καταφέρνει επί χρόνια να καλύπτει περιουσιακά στοιχεία του, είναι ο Σταύρος Ψυχάρης, όπως αποκαλύπτει το Hot Doc.

Το όνομα και τα στοιχεία της εταιρίας του Σταύρου Ψυχάρη θα δημοσιευτούν στο περιοδικό, καθώς επίσης θα μάθετε γιατί εμφανίζεται ενοικιαστής και όχι ιδιοκτήτης της ακίνητης περιουσίας του στο Κολωνάκι.

Ακόμα θα δείτε πώς η εταιρία πέρασε από τα χέρια του υιού Ψυχάρη στον πατέρα, και ποιο είναι το μίσθωμα που δηλώνει ότι πληρώνει ο εκδότης για ένα σπίτι που στην πραγματικότητα του ανήκει.

Εντωμεταξύ η πολύκροτη υπόθεση της διαχείρισης των οικονομικών του μεγαλομετόχου του ΔΟΛ μοιάζει με κουβάρι που καλείται να ξετυλίξει η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής.

Προθεσμία έως τις αρχές Απριλίου έλαβε ο Σταύρος Ψυχάρης από δικαστικό που διερευνά το φάκελο του.

Ο εκδότης καλείται να καταθέσει στην επιτροπή, τα στοιχεία που λείπουν από τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασής του.

Η επιστολή στάλθηκε στις 17 Μαρτίου και παρελήφθη από τον Στ. Ψυχάρη στις 18 Μαρτίου με την επισήμανση πως έχει στη διάθεσή του δεκαπέντε ημέρες (εργάσιμες) για να προσκομίσει τα παραστατικά στην επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής.

Ο Σταύρος Ψυχάρης δεν είχε υποβάλει «πόθεν έσχες» επί εννέα έτη και συγκεκριμένα την περίοδο από το 2000 μέχρι και το 2008, την εποχή δηλαδή που έλαβε δάνειο 50 εκατομμύρια ευρώ από την Alpha Bank.

Από τον υπό εξέταση φάκελο ο οποίος έφτασε στη Βουλή το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, έλειπαν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του μεγαλομετόχου του ΔΟΛ για πέντε έτη και συγκεκριμένα για τα έτη χρήσης του 2002, του 2003, του 2004, του 2005 και του 2006.

Υποσημείωση του Γλυφάδα web: Μήπως είναι ο μοναδικός ο οποίος διαθέτει offshore ; Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε χιλιάδες νεόπλουτους των νοτίων και βορείων προαστίων...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αποκαλύπτουμε την «offshore» του Ψυχάρη! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">