ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το DNA του Παντελή Παντελίδη αποκαλύπτει ποιος οδηγούσε

Το βιολογικό υλικό στο τιμόνι όσο και στο χειρόφρενο δείχνουν πως οδηγούσε τελικά ο Παντελής Παντελίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες η Φρόσω Κυριάκου καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ η Μυρσίνη Αρναούτη στα πίσω καθίσματα

Όπως αποδεικνύεται η Μυρσίνη Αρναούτη στο πίσω κάθισμα φορούσε και ζώνη ασφαλείας

Το DNA μίλησε και ξεκαθαρίζει το ποιος οδηγούσε το μαύρο θηριώδες τζιπ που έπεσε στις μπάρες του Ελληνικού και έχασε την ζωή του ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας Παντελής Παντελίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξετάσεις DNA στα δείγματα που πάρθηκαν από τα καθίσματα του μοιραίου τζιπ, έδειξαν το που κάθονταν οι επιβαίνοντες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής κάθονταν στην θέση του οδηγού, η Φρόσω Κυριακού κάθονταν στην θέση του συνοδηγού, ενώ η Μυρσίνη Αρναούτη η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, καθόταν στα πίσω καθίσματα και μάλιστα φορούσε ζώνη ασφάλειας.

Η εξέταση με την μέθοδο του γενετικού υλικού έγινε σε κηλίδες αίματος που δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού παρά μόνο με σάρωση με ειδικά μηχανήματα και επίσης από τα δείγματα γενετικού υλικού που βρέθηκαν στα καθίσματα όπως τρίχες ή ακόμα και κηλίδες ιδρώτα.

Επίσης και όπως έχει γινει γνωστό, ήδη οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν μεγάλα ποσοστά αλκοόλ στο αίμα του γνωστού τραγουδιστή, ένα ποσοστό που έφθασε τα 1,5 “γραμμάρια” ανά λίτρο την στιγμή που το όριο είναι το 0,50.

Ωστόσο και σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές, κάτι που αναμένεται να έχει γίνει την Πέμπτη ή το πολύ την Παρασκευή, ίσως το ποσοστό αυξηθεί καθώς αυτές τις ενδείξεις έχουν στα χέρια τους οι ειδικοί.

Ολοκληρωμένο λοιπόν το πόρισμα τις Ιατροδικαστικής μαζί με τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν και τα σαφή ποσοστά αλκοόλ στο αίμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, θα είναι έτοιμα μέχρι και το τέλος τις εβδομάδας όπου και αναμένεται να παραδοθούν στην Τροχαία Ελληνικού που έχει αναλάβει και την διερεύνηση του Τροχαίου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το DNA του Παντελή Παντελίδη αποκαλύπτει ποιος οδηγούσε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">