ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Χριστός σταυρώθηκε μια φορά

Ο Χριστός, ως άνθρωπος ( αν υπήρξε ), σταυρώθηκε μια φορά, και του κάνουν τελετουργίες και λειτουργίες επί χιλιάδες χρόνια, σε πλήρη αντιδιαστολή με πολλούς άλλους ανθρώπους, οι οποίοι σταυρώνονται εκατοντάδες η ακόμα και χιλιάδες φορές, και δεν απασχολεί καθόλου τους μετέχοντες της παράστασης της Χριστιανοσύνης. 

Μπορεί να είναι Χριστιανοί οι εν λόγω ;

Μη κοροϊδευόμαστε, και ειδικότερα όταν συμμέτοχοι στην ''σταύρωση'' χιλιάδων, η ακόμα και εκατομμυρίων ανθρώπων, είναι οι φερόμενοι Χριστιανοί, οι οποίοι εκκλησιάζονται και συμμετέχουν στα δρώμενα της χριστιανοσύνης.

Πάρτε ως βασικό παράδειγμα τον τωρινό δήμαρχο Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου, τον οποίο ορισμένοι ήθελαν να τον παρουσιάζουν ως παιδί της εκκλησίας, ενάρετο, δίκαιο, καλοσυνάτο, κ.α., στην πραγματικότητα όμως πρόκειται κατά τα λεγόμενα του κ.Γιαννακόπουλου ( βασικού υποστηριχτή της εκλογής του ) για μεταμορφωμένο σατανά, και σαφώς εμείς δεν μπορούμε σύμφωνα με όσα ισχύουν να μην το δεχτούμε.

Έχουμε βασικά αποδεικτικά στοιχεία τα οποία πιστοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την διαπλοκή συντηρητισμού - συντηρητικών με τους εκπροσώπους της εκκλησίας, και χαρακτηριστικότερη είναι η περίπτωση παραχώρησης ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τη πλευρά Παπανικολάου δωρεάν οικοπέδου στην Μητρόπολη, ενώ γνώριζε ό, τι πράττει παρανομία. 

Μη κοροϊδευόμαστε, άλλωστε οι φερόμενοι χριστιανοί υποχρεούνται να μην λένε ψέματα, και ειδικότερα να μην ληστεύουν, και στην περίπτωση παραχώρησης του συγκεκριμένου οικοπέδου, το οποίο αγοράστηκε με τα χρήματα του συνόλου, ο Παπανικολάου έπραξε ληστεία του δημοτικού χρήματος, προφανώς εξοφλώντας την υποστήριξη που του παρασχέθηκε. 
( Βέβαια στη πράξη υπήρξε κώλυμα παραχώρησης του οικοπέδου, όμως η ληστεία από τη πλευρά του δημάρχου είναι δεδομένη )

Μη ξεχνάτε και το βασικό παράδειγμα το οποίο πέρναγα ραδιοφωνικά επί πολλά χρόνια από τον ''Γλυφάδα FM'', τον μαφιόζων, και των νονών στις ΗΠΑ, όπου συμμετείχαν σε όλα τα δρώμενα της εκκλησίας, ώστε να παρουσιάζονται ως ενάρετοι, ενώ ήταν δολοφόνοι, ληστές, σωματέμποροι, λαθρέμποροι, και πολλά ακόμα.

Ο συντηρητισμός καλά κρατεί και στη χώρα μας, όπου ισχύουν ανάλογες καταστάσεις με Νεοέλληνες εγκληματικά στοιχεία, δολοφόνους, ληστές, ψεύτες, κ.α., οι οποίοι συμμετέχουν στα εκκλησιαστικά δρώμενα για το φαίνεσθαι, ενώ στην πραγματικότητα είναι ό, τι είναι και αρκετοί στους κόλπους της εκκλησίας, και της πολιτικής. Κάπηλοι, παλιάνθρωποι, ληστές, ψεύτες, οι οποίοι πρέπει να δείχνουν ό, τι είναι ενάρετοι, και να κρύβουν την παλιανθρωπιά τους.

Περάστε από το ''ταμείο'' να καταθέσετε τα μαύρα και αφορολόγητα στο κράτος εν κράτη, τα οποία στη συνέχεια προφανώς εσείς που τα καταθέτετε ελέγχεται πως τα διαχειρίζονται οι λίγοι μετέχοντες της εκκλησίας, δημιουργώντας περιουσίες, ακίνητα, αυτοκίνητα, κ.α. 
( Προφανώς το ίδιο έκανε και ο Χριστός ( αν υπήρξε ) 

Εσείς γνωρίζετε ο, τι ο Χριστός σας μάζευε τα χρήματα των πολλών και δημιουργούσε περιουσία ; 
Γνωρίζετε να έχτισε ανάκτορα και αυτοκρατορίες ; 
Διέθετε τα υλικά αγαθά των υπολοίπων, και της παπαδαρίας του παρόντος ;
Είχε κάποια εκκλησία στην οποία υπήρχαν παγκάρια και φιλόπτωχα ;
Ποιους ακριβός ωφελούν οι συγκεκριμένου τύπου Παραδόσεις ;

Όλο το οικοδόμημα της Χριστιανοσύνης χτίστηκε πάνω στη δεδομένη απανθρωπιά που διέπει διαχρονικά το ανθρώπινο είδος, και μετασχηματίστηκε σε βιομηχανία ανάλογη του θεάματος, της showbiz, της τεχνολογίας, κ.α.

Τέλος, αναλογιστείτε πως χαρακτηρίζετε ο Γ.Παπανικολάου, ο οποίος εν πλήρη γνώση του τέλεσε παρανομία σε βάρος της δημόσιας ωφέλειας, επίσης έχει τελέσει σειρά από ρουσφέτια σε δεξιούς, και όπως γνωρίζετε στον αντίποδα με δόλο παρανόμησε κατά των δικών μας αιτήσεων.

Μπορεί να ανήκουν αυτά τα άτομα στην Χριστιανοσύνη ; 
Έχουν κάποια σχέση αυτά τα άτομα με την πίστη που σας επέβαλαν ; 
Σε αυτή τη βάση λειτούργησε και ο Χριστός σας ;

Κάντε το κόπο να απαντήσετε δημόσια αν έχετε τη δυνατότητα αντιπαράθεσης με την απόλυτη αλήθεια.


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Χριστός σταυρώθηκε μια φορά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">