ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Γλυφάδας

Έπειτα από δυο χρόνια κακοδιοικήσεως Παπανικολάου, καθολικού ελλείμματος αντιπροσώπευσης των δημοτών και του τόπου μας, και δεδομένων των παρανομιών τους σε σύννομες αιτήσεις, γίνεται αλλαγή των αντιδημάρχων.
Σαφώς δεν εξηγήθηκε για ποιους λόγους υπάρχει η εν λόγω αλλαγή. Είχε κλειστεί κάποια συμφωνία την οποία αδυνατούν να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας; 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Γλυφάδας, με απόφαση του δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου, οι ακόλουθοι δημοτικοί σύμβουλοι ορίστηκαν σε θέσεις Αντιδημάρχων:
· Γιώργος Αγγελόπουλος, Αντιδήμαρχος Υποδομών και Αστικής Ανάπτυξης, σε αντικατάσταση του Δημήτρη Μητρόπουλου.
· Νατάσα Αργυροπούλου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, σε αντικατάσταση της Άννας Καυκά.
· Στέλιος Θεοδοσόπουλος, Αντιδήμαρχος Διοικητικού, Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας, σε αντικατάσταση του Δημήτρη Νιτσιόπουλου.
Ο κ. Παπανικολάου ευχαρίστησε θερμά τους απερχόμενους Αντιδημάρχους για το έργο και την προσφορά τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους. 
Όπως αναφέρετε : «Αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα στελέχη της δημοτικής μας ομάδας. Ανακατανέμουμε ρόλους και αρμοδιότητες για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. 
Ενώνουμε δυνάμεις και εμπλουτίζουμε ένα έργο που εξελίσσεται δυναμικά στην πόλη μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, προς όφελος της Γλυφάδας και των δημοτών», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.
Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Εμείς δεν έχουμε διαπιστώσει το ελάχιστο όσων αναφέρονται από τη πλευρά του δημάρχου, και συγκεκριμένα χαρακτηρίζω τη δήλωσή του καθολική εξαπάτηση των συμπολιτών μας.
Ποιο όφελος των δημοτών και της Γλυφάδας ; Παρανομείτε σε σύννομες αιτήσεις μας εις βάρος της Γλυφάδας και των δημοτών, και για ποιους λόγους ; 
Πρέπει να ντρέπεστε κ. Παπανικολάου για την εξαπάτηση την οποία κάνετε στους συμπολίτες μας, διότι όσα δηλώνετε είναι απόλυτα ψέματα.
Τέλος, δήμαρχε Παπανικολάου θα πείτε στους συμπολίτες μας πόσα δίνετε αδιαφανώς σε φερόμενους δημοσιογράφους και ''εκδότες'' για συστημική προπαγάνδα και προβολή της εξαπάτησης που κάνετε στους συμπολίτες μας ;

Υποσημείωση: Οι φωτογραφίες των αντιδημάρχων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, διότι είναι μερικές δεκαετίες παλαιότερες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">