ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Διαπλοκή συνεχίζεται αναλλοίωτη με μονοπώλια και τον λαό εκτός !

Οι πολίτες στη χώρα μας είναι υπόχρεοι στο σύνολό τους να καταβάλουν τέλη και φόρους, όμως στον αντίποδα σε επίπεδο ραδιοτηλεοράσεων τα κόμματα - κυβερνήσεις επιλέγουν να βρίσκονται συνολικά εκτός για τα οφέλη κομμάτων, πολιτικών, και διαπλοκής λίγων οικογενειών. 

Εξετάστε επαρκώς και τα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, οι οποίοι ήθελαν ελεγχόμενο το κρατικό μαγαζάκι ( ΕΡΤ ), και στη συνέχεια τέσσερις οικογένειες διαπλοκής με εθνικά διαπλεκόμενα για μοίρασμα της πίτας σε τέσσερις και κουτσή δημοκρατία. 

Αν δεν υπάρχει ένα ( 1 ) μέσο του συνόλου των Ελλήνων - Ελληνίδων, με μετόχους το λαό, ( όλους τους πολίτες ) ώστε να υπάρχει η πραγματική αντιπροσωπευτική δημοκρατία επί παντός επιστητού, από το ένα άκρο της χώρας μέχρι το άλλο, οτιδήποτε διαφορετικό αποτελεί κατάργηση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Δεν εκπλήσσει το γεγονός της σιωπηλής και παθητικής στάσης της πλειονότητας των νεοελλήνων, δεδομένου ό, τι έχουν ''τριφτεί'' επί δεκαετίες με κυβερνήσεις απάτης, και πολιτικούς καπήλους, οι οποίοι πάντα υπόσχονται δημοκρατία, κομμένη και ραμμένη όμως, αποκλειστικά για το προσωπικό τους ιδιοτελές όφελος, όπως και ελαχίστων οικονομικών παραγόντων.

Εσείς θεωρείτε ό, τι καλώς ισχύουν όσα έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, η αποτελούν ΑΠΑΤΗ ;

Το ερώτημα καλείτε να το απαντήσει κάθε συμπολίτης και συμπολίτισσά μας στο άτομό του και στον περίγυρο του.

Μια κυβέρνηση αριστεράς, όπως ισχυρίστηκε, η οποία διαμορφώνει ένα εθνικό μονοπώλιο εν έτη 2016, με ένα κρατικό μαγαζάκι διαπαραταξιακά διορισμένων, και στον αντίποδα λίγες οικογένειες διαπλοκής, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική αριστερά, τον σοσιαλισμό, και ειδικότερα την Ελληνική Δημοκρατία.

Όταν ένα αριστερό κόμμα υπόσχεται στον Ελληνικό λαό, δικαιοσύνη και δημοκρατία, ο λαός αναμένει την δημοκρατία και την δικαιοσύνη, δεν αναμένει πολιτική εκμετάλλευση για ιδίων όφελος.

Το ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση εξαφάνισε την προοπτική δημοκρατίας και δημοκρατικότητας στη χώρα μας, όταν αποφασίσατε πίσω από τη πλάτη των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και του συνόλου του Ελληνικού λαού, για τέσσερα εθνικά κανάλια.

Τέσσερα εθνικά κανάλια, ίσον διαπλοκή τεσσάρων οικογενειών, όπως και μιας οικονομικής ελίτ στην χειραγώγηση 12 εκατομμυρίων Ελληνικού λαού, και τον λαό χωρίς τίποτα.

Ένα πραγματικά αριστερό κόμμα θα διαμόρφωνε όρους ώστε ο λαός να γίνει ιδιοκτήτης και λειτουργός ενός μαζικού εθνικού μέσου, ώστε να υπάρχει η δημοκρατία στην πράξη, και με τον λαό ιδιοκτήτη και μέτοχο από κοινού.

Σαφώς δεν εννοώ ένα ακόμα ελεγχόμενο κρατικό μέσο το οποίο να εξυπηρετεί τις εκάστοτε κυβερνητικές και συστημικές σκοπιμότητες, εννοώ ένα πραγματικά δημοκρατικό, πλουραλιστικό, μαζικό μέσο του λαού, το οποίο εσείς ως ολιγομελή κυβερνητικό σχήμα λίγων στελεχών δεν το επιθυμείτε, όπως δεν το επιθυμούσαν ούτε η ΝΔ ούτε και το ΠΑΣΟΚ, άρα δεν υπηρετείται ούτε το εθνικό συμφέρον, ούτε τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό, ούτε το Σύνταγμα της χώρας, και πολύ περισσότερο ούτε την δημοκρατία.  

Ο κυρίαρχος λαός διαχρονικά εκτός, και ελεγχόμενος από μια οικονομική ελίτ;
Οι συγκεκριμένες πολιτικές δεν συνάδουν με ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα, συνάδουν με όσα κυβέρνησαν και ήταν κόμματα παλαιοκομματισμού. Δημοκρατία χωρίς ένα μέσο ιδιοκτησίας του συνόλου των Ελλήνων και με μετόχους το σύνολο του λαού δεν λογίζεται σήμερα.


Άλλωστε μόνο το σύνολο του Ελληνικού λαού έχει τη δυνατότητα να συντηρεί και να καταβάλει όσα πρέπει να κερδίζει το Ελληνικό δημόσιο, τα οποία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φρόντιζαν επί 26 χρόνια να μην καταβάλλονται από μια χούφτα οικογένειες ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.  

Όπως στην περίπτωση του χαρατσιού για την ΕΡΤ, η οποία σημειωτέων δεν υπήρξε ποτέ ανοιχτή πόρτα για την κοινωνία και το σύνολο των πολιτών, και πολύ περισσότερο για την αλήθεια και το σύνολο των ειδήσεων και ενημέρωσης που όφειλε να παρέχει, μπορούσε να υπάρξει ένα εθνικό μέσο του λαού, όλων των πολιτών, χωρίς κυβερνητικό και κομματικό έλεγχο, και με τον κυρίαρχο λαό λειτουργό και ιδιοκτήτη - μέτοχο.

Κάθε πολίτης και μια μετοχή, κάθε πολίτης και ιδιοκτήτης, κάθε πολίτης και λειτουργός

Είμαστε στη χώρα που γέννησε το δημοκρατικό πολίτευμα, δεν είμαστε όσοι το υιοθέτησαν εκ των υστέρων, όμως εσείς στην κυβέρνηση λειτουργείτε όπως αυτοί που υιοθέτησαν κάτι που δεν ήταν δικό τους. Για εσάς η πραγματική δημοκρατία είναι νόθο και δεν το πονάτε.


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Διαπλοκή συνεχίζεται αναλλοίωτη με μονοπώλια και τον λαό εκτός ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">