ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το αδηφάγο και άσχετο κοινό του διαδικτύου

Το αδηφάγο και άσχετο κοινό, ποτέ δεν εξετάζει επιμελώς τι ισχύει, αρκεί να του παρέχετε αρκετή τροφή από σαχλαμάρες και ηλιθιότητες, και πανομοιότυπες ειδήσεις, και ορισμένοι επιτήδειοι να γίνονται εκατομμυριούχοι από τα ληστεμένα των ιδίων. 

Τέτοιο επίπεδο επιπολαιότητας διέπει τους νεοέλληνες και νεοελληνίδες.

Ειδικά στη χώρα μας βαφτίστηκαν όλοι δημοσιογράφοι και εκδότες, και όπως είναι φυσικό για άλλη μια φορά η πολιτεία και τα κόμματα δεδομένου ό,τι εξυπηρετούνται από κάθε λογής λαμόγιο που παριστάνει τον εκδότη, ρίχνει πέπλο αδιαφάνειας και συγκάλυψης του μαύρου χρήματος το οποίο λαμβάνουν οι επιτήδειοι.

Η νέα τάξη πραγμάτων, εξυπηρετώντας τα σχέδιά της, πέρασε στο κοινωνικό σύνολο από ένα καθρεφτάκι, ώστε να κοιτάζονται οι ιθαγενείς του Ελληνιστάν,
και δεδομένης της τεράστιας ποσότητας από τις ίδιες και απαράλλαχτες ειδήσεις που βάζουν ταυτόχρονα χιλιάδες αναπαραγωγείς, όλοι βαφτίστηκαν εκδότες και δημοσιογράφοι.

Η πολιτεία και και τα κόμματα είναι ανύπαρκτοι για άλλη μια φορά στο κωλοχανείο Ελλάς, και όσα ισχύουν στη χώρα μας δεν πρόκειται να τα συναντήσετε σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Σε ποια άλλη χώρα είδατε εσείς ένα εκατομμύριο εκδότες και δημοσιογράφους, όπως ισχύουν επί του παρόντος στην Ελλάδα ;

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα υπάρχουν τα sosial media, και στον αντίποδα οι πραγματικοί εκδότες και δημοσιογράφοι, ενώ στο κωλοχανείο Ελλάς, κάθε κομματικό μέλος και ημέτερος κόμματος βαφτίστηκε ΜΜΕ και δημοσιογράφος.

Σαφώς ο κάθε ένας μπορεί με λίγα ευρώ να στήσει μια ιστοσελίδα, ακόμα και δωρεάν, όμως εκδότης και δημοσιογράφος δεν γίνετε κάποιος απλά με μια ιστοσελίδα η τοποθετώντας κάποιες ειδήσεις.

Καθίσταται αυταπόδεικτο ό,τι οι νεοέλληνες και νεοελληνίδες ακόμα και σε αυτό το τομέα είναι αδαείς και απαίδευτοι, και σχεδόν κανείς εξ αυτών δεν διαθέτει το κριτήριο που χρειάζεται.

Ένας λαός επιπόλαιος, ο οποίος αδυνατεί να ξεχωρίσει το σανό από τα κόπρανα, και κυρίως ως παντελώς άσχετος λειτουργεί όπως τα βρέφη, τα οποία σαφώς δεν διαθέτουν επαρκή νοημοσύνη.

Συγκεκριμένα, όταν βλέπετε χιλιάδες άτομα επειδή τους ζητήθηκε να κάνουν like σε ιστοσελίδες ανώνυμων να κάνουν like, αυτά τα άτομα είναι καθολικά επιπόλαια και αδαή, είτε είναι επαγγελματίες πολιτικοί.

Με περισσότερη σαφήνεια: Θα έβαζαν στο σπίτι τους τον κάθε άγνωστο κουκουλοφόρο ; Θα υποδεχόντουσαν χιλιάδες αγνώστους κουκουλοφόρους εντός της οικίας τους ; Σαφέστατα όχι, στο διαδίκτυο όμως το πράττουν, και ακόμα γίνονται επώνυμα ''φίλοι'' κάνοντας like σε sosial media φερόμενων εκδοτών, οι οποίοι είναι κοινοί απατεώνες.

Ο απατεώνας κουκουλοφόρος στη συνέχεια πηγαίνει σε επιχειρηματίες λέγοντας κοιτάξτε πόσοι και πόσες μας επέλεξαν στο facebook, βλέπετε πόσοι μας έκαναν like, άρα η διαφήμισή σας θα είναι προσοδοφόρα. Φέρτε μας χίλια και δυο χιλιάδες μαύρα κάτω από το τραπέζι. Αυτά τα χρήματα, όμως, κλέβονται από εσάς τους ίδιους.

Αλήθεια σε αυτή τη χώρα πότε θα γίνετε ενήλικοι και γνώστες κάθε αντικειμένου; Ειδικότερα στη Γλυφάδα η οποία γέμισε ''εκδότες'' και ''εκδότριες'', και ακόμα και ο υδραυλικός ''εκδότης'' λογίζεται πότε θα γίνετε ειδικοί και γνώστες ;

Πόσα χρόνια θα χρειαστούν ακόμα ; Όσα χρειάστηκαν από τη δεκαετία του 80 που πρωτοστάτησα κατά της διαπλοκής μέχρι να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι πρόσφατα ;

Γνωρίζω κάποια άτομα τα οποία ποτέ δεν έβαλαν κανένα στο σπίτι τους, όμως στο διαδίκτυο καθημερινά κάνουν χιλιάδες like στο facebook με στόχο την ανταπόδοση ώστε στη συνέχεια να πηγαίνουν σε επιχειρηματίες και να επικαλούνται ό,τι είναι εκδότες και με τεράστια απήχηση. Ποιοι ; Οι απατεώνες του τόπου μας. 

Επίσης, γνωρίζω κάποια άλλα φρούτα, τα οποία κάνουν το ανάλογο, ώστε την προεκλογική περίοδο να ζητήσουν ψήφους από χιλιάδες υποτιθέμενους ''φίλους'' τους οποίους επιθυμούν αποκλειστικά για ιδία εκμετάλλευση. Και τέλος, γνωρίζω κάποια άλλα φυντάνια, τα οποία βαφτίστηκαν τοπικά ΜΜΕ ενώ είναι υπάλληλοι διαπλεκομένων, και εξυπηρετούν την διαχρονική αντιδημοκρατικότητα επί παντός επιστητού. 

Ότι βλέπεις, η σου ζητά να γίνεις φίλος, ακόμα και στη περίπτωση που δεν γνωρίζεις ποιος, οι ποιοι βρίσκονται από πίσω και τι εξυπηρετούν, επώνυμα το κάνετε like ; Δηλώνει ανευθυνότητα. 

Τέλος, αυτά που θα μαθαίνατε και αποτελούν πραγματικές ειδήσεις, ώστε να γνωρίζετε επαρκώς τι επιλέγετε σε κάθε εκλογική διαδικασία, δεν πρόκειται να τα μάθετε ποτέ, διότι το εδραιωμένο πολιτικό σύστημα στο τόπο μας επιθυμεί μια πλασματική σοβαρότητα - σοβαροφάνεια, ώστε επιτήδειοι και ακατάλληλοι να βρίσκονται σε θεσμικές θέσεις, και το έχουν πετύχει απόλυτα.

Όλα ελεγχόμενα από απατεώνες δεν είναι ;

Βλέπετε τους φερόμενους ''αγωνιστές'', ''ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ'', οι οποίοι επιθυμούσαν να ανατρέψουν τον παλαιοκομματισμό, στη συνέχεια μόλις βρεθούν σε μια έμμισθη καρέκλα, να αναζητούν αυτομάτως ένα πλασματικό επίπεδο ενημέρωσης, και ειδικά συστημικού τύπου, ώστε να συνεχίζεται ακριβός ότι ίσχυε και οι ίδιοι/ες ασκούσαν κριτική εις βάρος του.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το αδηφάγο και άσχετο κοινό του διαδικτύου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">