ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκο Παππά ποτέ δεν περίμενα τέτοιο Φασισμό από την Αριστερά

Του Γιάννη Κουρδομένου

Νίκο Παππά ποτέ δεν περίμενα τέτοιο Φασισμό από κόμμα το οποίο δήλωσε στο λαό Αριστερά.

Επίσης, ποτέ δεν περίμενα τέτοιο επίπεδο συμπόρευσης και ταύτισης δεξιάς και σοσιαλιστικού λαϊκού κόμματος, όμως, είχαμε το προηγούμενο του ΠΑΣΟΚ, και γνωρίζαμε επί δεκαετίες πόσο ανάρμοστο είναι να εξαπατάται ο Ελληνικός λαός.

Όπως όλα δείχνουν το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προσοδοφόρο μέλλον στην διακυβέρνηση της χώρας, και αυτό το διαμορφώνουν οικονομικοί παράγοντες και λόγοι, δεν το διαμορφώνει ο ίδιος ο λαός.

Όταν ένα αριστερό κόμμα υπόσχεται στον Ελληνικό λαό, δικαιοσύνη και δημοκρατία, ο λαός αναμένει την δημοκρατία και την δικαιοσύνη, δεν αναμένει πολιτική εκμετάλλευση για ιδίων όφελος.

Το ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση εξαφάνισε την προοπτική δημοκρατίας και δημοκρατικότητας στη χώρα μας, όταν αποφασίσατε πίσω από τη πλάτη των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και του συνόλου του Ελληνικού λαού, για τέσσερα εθνικά κανάλια.

Τέσσερα εθνικά κανάλια, ίσον διαπλοκή τεσσάρων η και ακόμα περισσοτέρων οικογενειών, όμως μιας οικονομικής ελίτ στην χειραγώγηση 12 εκατομμυρίων Ελληνικού λαού, και τον λαό χωρίς τίποτα.

Ένα πραγματικά αριστερό κόμμα θα διαμόρφωνε όρους ώστε ο λαός να γίνει ιδιοκτήτης και λειτουργός ενός μαζικού εθνικού μέσου, ώστε να υπάρχει η δημοκρατία στην πράξη, και με τον λαό ιδιοκτήτη και μέτοχο από κοινού.

Σαφώς δεν εννοώ ένα ακόμα ελεγχόμενο κρατικό μέσο το οποίο να εξυπηρετεί τις εκάστοτε κυβερνητικές και συστημικές σκοπιμότητες, εννοώ ένα πραγματικά δημοκρατικό, πλουραλιστικό, μαζικό μέσο του λαού, το οποίο εσείς ως ολιγομελή κυβερνητικό σχήμα λίγων στελεχών δεν το επιθυμείτε, όπως δεν το επιθυμούσαν ούτε η ΝΔ ούτε και το ΠΑΣΟΚ, άρα δεν υπηρετείται ούτε το εθνικό συμφέρον, ούτε τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό, ούτε το Σύνταγμα της χώρας, και πολύ περισσότερο ούτε την δημοκρατία.  

Υπηρετήστε και εσείς την διαπλοκή λίγων οικογενειών, όμως μην επικαλείστε δημόσια ό,τι είστε αριστερό και ριζοσπαστικό κόμμα.

Νίκο Παππά ποτέ δεν περίμενα τέτοιο Φασισμό από την Αριστερά, και τέτοιο μίσος για όσους υποστήριξαν την ανατροπή της Νέας δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες, όπως ο υποφαινόμενος.

Ποτέ δεν περίμενα να βαφτίσετε δημοκρατία τα συστημικά ραδιοτηλεοπτικά της ΕΡΤ, στα οποία διόριζαν κατά το δοκούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και την πλήρη αναλγησία στις προτάσεις που έγιναν από εμάς.

Υπηρετήστε και εσείς την διαπλοκή λίγων οικογενειών, όμως μην επικαλείστε δημόσια ό,τι είστε αριστερό και ριζοσπαστικό κόμμα.


Ο κυρίαρχος λαός διαχρονικά εκτός, και ελεγχόμενος από μια οικονομική ελίτ;
Συγγνώμη όμως οι συγκεκριμένες πολιτικές δεν συνάδουν με ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα, συνάδουν με όσα κυβέρνησαν και ήταν κόμματα παλαιοκομματισμού. Δημοκρατία χωρίς ένα μέσο ιδιοκτησίας του συνόλου των Ελλήνων και με μετόχους το σύνολο του λαού δεν λογίζεται σήμερα.

Είμαστε στη χώρα που γέννησε το δημοκρατικό πολίτευμα, δεν είμαστε όσοι το υιοθέτησαν εκ των υστέρων, όμως εσείς λειτουργείτε όπως αυτοί που υιοθέτησαν κάτι που δεν ήταν δικό τους. Για εσάς η πραγματική δημοκρατία είναι νόθο και δεν το πονάτε.

«Μέσα στην επόμενη εβδομάδα η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες»

Ο κ. Παππάς είπε ότι η κυβέρνηση επιμένει στον αριθμό των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, ενώ για το ενδεχόμενο να υπάρξουν θεματικές άδειες ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται.

Ως προς τη διαδικασία του διαγωνισμού δήλωσε ότι «μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αναρτηθεί η προκήρυξη στο open gov, θα υπάρξει μία ολιγοήμερη διαβούλευση και μετά θα περάσουμε στη διαδικασία υποβολής των φακέλων».

Οπως είπε, «ο χώρος του Τύπου είναι πολλαπλώς ταλαιπωρημένος -και δεν εννοώ μόνο τον ηλεκτρονικό και την τηλεόραση- και ο χώρος των εφημερίδων. Υπάρχουν φαινόμενα που δεν θα πρέπει να αφήσουμε να συνεχίζονται. Για παράδειγμα, δεν μπορεί όλα τα προϊόντα στην αγορά να έχουν barcode και να μην έχουν οι εφημερίδες, αυτό μέσα στις επόμενες μέρες θα δρομολογήσουμε τη νομοθετική ρύθμιση να το ολοκληρώσουμε».

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και Κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκο Παππά ποτέ δεν περίμενα τέτοιο Φασισμό από την Αριστερά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">