ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Γ.Παπανικολάου εξασφάλισε για άλλους οκτώ μήνες τον Γ. Σκούφη

Του Γιάννη Κουρδομένου

Αν διαθέτει συνείδηση και αρμόζει στο αξίωμα του δημάρχου ο Γ. Παπανικολάου, καθίσταται κοινός αντιληπτό από την συνέχιση εξασφάλισης των ιδίων προσώπων, τον ίδιο χρόνο που παρανομεί εις βάρος της τοπικής κοινωνίας και δημοκρατίας, και κατά των αιτήσεων μας.

Προφανώς έπειτα από δυο χρόνια, στα οποία λαμβάνει τα χρήματα όλων των Γλυφαδιωτών ο κ . Σκούφης, συνεχίζει να αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα, τα οποίο το αποφορτίζει με τα χρήματα των συμπολιτών μας ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.
Μια κυβέρνηση Αριστεράς οφείλει ό, τι ισχύει για το σύνολο των υπολοίπων να ισχύει και στους Ο.Τ.Α από τους εκάστοτε αιρετούς δημάρχους. Αν για ένα πολίτη αναλογεί ένα οκτάμηνο και στη συνέχεια εναλλαγή ώστε να βρεθούν άλλοι και άλλες εκ των πολιτών σε θέσεις εργασίας, το ανάλογο και σε αυτές των περιπτώσεων. Χρειάζεται θέσπιση όσων αφορά το πλαίσιο που θα αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε το κοινωνικό σύνολο να διαπιστώσει την δικαιοσύνη στη πράξη.
Ο δήμαρχος των κομματικών και παραταξιακών ημέτερων, των παρανομιών σε σύννομες αιτήσεις, και της κακοδιοικήσεως, φροντίζει με τα χρήματα όλων των δημοτών να εξασφαλίζει για άλλους οκτώ μήνες τον ημέτερο κ. Σκούφη.  

Εύγε δήμαρχε για το ''έργο'' σου, πράγματι οι συμπολίτες μας θα αισθάνονται συνολικά ''υπερήφανοι'' για την ''προσφορά'' σου στην τοπική δημοκρατία και πολιτισμό, όπως και για το ''δίκαιο'' που σε διέπει.

Πράγματι έχεις ''αποδείξει'' με τον ''καλύτερο τρόπο'' ό, τι είσαι δήμαρχος ''όλων'' των δημοτών, και ''καλώς'' βρίσκεσαι στην διοίκηση του δήμου Γλυφάδας !!! 

Ο κ. Σκούφης είναι ο ίδιος εταιρεία και κάνει απευθείας ανάθεση ο δήμος ''στον εταιρεία Σκούφη Ιωάννη ; '' Εταιρεία με ΑΦΜ και αριθμό δελτίου ταυτότητας ; Έχει και μετοχές και μετόχους η εταιρεία Σκούφης ; Είναι καταγεγραμμένη στο Γ.Ε.ΜΗ. ; Έχει κάνει ένταξη στον Ο.Α.Ε.Ε. ; 

Μπορείτε να μας ενημερώσετε για το καθεστώς της εταιρίας ; Παρεμπιπτόντως στην οδό Λέανδρου 22, στη Γλυφάδα, δεν υπάρχει κάποια εταιρία, στην εν λόγω διεύθυνση βρίσκεται μια πολυκατοικία και διαμερίσματα - οικίες.

Οφείλετε να ενημερώσετε τους συμπολίτες μας, δεδομένου ό, τι ο κ. Σκούφης, ο οποίος βρίσκεται έμμισθος του δήμου Γλυφάδας, παράλληλα έχει προβεί σε κλοπή κατοχυρωμένης επωνυμίας, και εμφανίζεται σε γαλάζια ιστοσελίδα, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα, με τον όρο Γλυφάδα.

Δήμαρχε, ελπίζω να μην ενοχληθείς ιδιαίτερα με την προσφυγή στην δικαιοσύνη για παρανομίες σε σύννομες αιτήσεις με εγκληματικό δόλο !

Όσοι επιλέξατε αυτό το άτομο για δήμαρχο πρέπει να ντρέπεστε συνολικά σύμφωνα των πεπραγμένων του, διότι πρέπει να υπολογίσετε πόσα χρήματα όλων των δημοτών θα διοχετευτούν σε ένα πρόσωπο στα τέσσερα χρόνια, κατά τον ίδιο χρόνο που ο Δήμαρχος Γ. Παπανικολάου, παρανομεί εις βάρος δημοτών και των αιτήσεων τους, οι οποίοι προηγήθηκαν του κ. Σκούφη στην τοπική μας κοινωνία. 

Ενώ επιθυμεί συστημική προπαγάνδα από τον κ. Σκούφη υπέρ του ιδίου με τα χρήματα όλων των δημοτών, ως δήμαρχος παύει τη τοπική δημοκρατία, διότι παρανομεί σε σύννομες αιτήσεις συγκεκριμένου χαρακτήρα εις βάρος όλων των υπολοίπων δημοτών Γλυφάδας. 

Επίσης, δεν έχω λόγια για την ανύπαρκτη αντιπολίτευση, όμως, έχουν οι συμπολίτες μας, οι οποίοι διαπιστώνουν ό, τι δεν υφίσταται. Δεν μπορεί ορισμένοι να αξιώνουν την παραμονή τους στα έδρανα του δήμου, και να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα, χωρίς να τοποθετούνται στην κατακρεούργηση της τοπικής μας δημοκρατίας, και τις πρακτικές Παπανικολάου να λειτουργεί το δήμο και το δημοτικό χρήμα κατά το δοκούν.

Άλλωστε το εν λόγω άτομο καθίσταται αυταπόδεικτο ό, τι δεν τιμά ιδιαίτερα την τοπική δημοκρατία, διότι από την ημέρα που παρουσιάστηκε τοπικά, πριν από λίγα χρόνια, επιλεκτικά αρθρογραφούσε και εξαφανίζοντας την αναλογική ισότητα επί του συνόλου των τοπικών παρατάξεων, εκλεγμένων, και αιρετών, καθώς και των δημοτών Γλυφάδας.

Σε πλήρη αντιδιαστολή με τον εν λόγω, εμείς έχουμε δημοσιοποιήσει δελτία τύπου και εκδηλώσεις όλων των παρατάξεων, και όσων δημοτών μας το ζήτησαν, και είναι προφανές ποιο μοντέλο ΔΗΜΟΥ επιθυμούμε για τον τόπο μας. 

Η τοπική Δημοκρατία  νοσεί με τον Νεοδημοκράτη Παπανικολάου, και τον υποστηριχτή του Στέλιο Σφακιανάκη. Άλλωστε από το 2004 υπάρχει η μελέτη, αίτηση, πρόταση, για το μοντέλο τοπικής δημοκρατίας στον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, και όπως σας έχουμε ενημερώσει συνολικά παρανόμησαν εις βάρος μας έπειτα από πρωτοκολλημένες αιτήσεις.

Αλήθεια, τι έγινε ο δήμος όλων των δημοτών που αποτελούσε την ''καραμέλα'' υποσχέσεων του υποψηφίου τότε Γιώργου Παπανικολάου ; 


Το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη, δεδομένου ό, τι εμείς προσφεύγουμε δικαστικά κατά του δήμου Γλυφάδας, και του δημάρχου Γ. Παπανικολάου, με τα αποδεικτικά εξαπάτησης του συνόλου των συμπολιτών μας, καθώς και με τις παρανομίες από τη πλευρά δήμου - αιρετών κατά του τόπου και της δημόσιας ωφέλειας.

Ενδεικτικά παραθέτουμε ημερομηνίες των αιτήσεών μας στο δήμο Γλυφάδας στις οποίες παρανόμησαν:  Αιτήσεις, αρ. πρωτ. 56577 ημερομηνία 24/10 /2012, αρ. πρωτ. 21581, ημερομηνία 19/04/2013, και αιτήσεις αξίωσης αιτιολόγησης επί των παρανομιών των δημοτικών αρχών, στις 04/3/15, 25/01/2016, 10/02/2016, 07/04/2016, κ.λ.π, κ.λ.π, χωρίς καμιά σύννομη ενέργεια από τη πλευρά των αρμοδίων.

Αυτούσια, το σύνολο των αιτήσεων, όπως και οι αιτήσεις αιτιολόγησης, θα προσκομιστούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς και το σύνολο των αποδεικτικών μιας κακοδιοικήσεως η οποία λειτουργεί κατά του τόπου, της τοπικής κοινωνίας, και της δημόσιας ωφέλειας.




Με δεδομένο ό, τι γίνεται πίστωση σε άλλον για αναβάθμιση της ιστοσελίδας του δήμου Γλυφάδας, ο κ. Σκούφης δεν τιμά ιδιαιτέρως το γραφείο τύπου του δήμου Γλυφάδας, και λόγω του ό, τι αρκετοί γνωρίζουν ποιες είναι οι γνώσεις των υπολοίπων συμπολιτών μας, όπως και οι δικές μας, κρίνουμε αρνητικά τα πεπραγμένα του δημάρχου, όπως και οι συμπολίτες μας.


Υποσημείωση:  Εμείς σας θυμίζουμε ό,τι: Tο πολιτικό κόμμα το οποίο βρίσκεται στην διοίκηση του παρόντος, μας είχε ταράξει στις διώξεις και κατασχέσεις του τοπικού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', και έπειτα από σύννομες ενέργειες και αιτήσεις, από το 2004, μέχρι σήμερα, είναι απόλυτα ανάλγητοι, είτε παρανομούν στις αιτήσεις μας. 

Αντιλαμβάνεστε επαρκώς τι εξυπηρετούν, και αν ισχύουν δυο μέτρα και σταθμά, όπως και κατάλυση της τοπικής δημοκρατίας, διότι έπειτα από σύννομες αιτήσεις μας ο δήμος και συγκεκριμένοι δήμαρχοι - αιρετοί δεν μας συνέδραμαν, ενώ στον αντίποδα υπηρετούνται οι ημέτεροι, και κανείς δεν γνωρίζει να είχαν καταθέσει σύννομες αιτήσεις αυτά τα πρόσωπα. 

Παρασκηνιακή δημοκρατία δεν λογίζεται κυρίες και κύριοι συμπολίτες, κάτι διαφορετικό ισχύει στο δήμο Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γ.Παπανικολάου εξασφάλισε για άλλους οκτώ μήνες τον Γ. Σκούφη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">