ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Δικαιοσύνη προϋποθέτει δίκαιο και γνώστες του δικαίου

Με βάση την διαβούλευση για την ραδιοφωνία

Επί δεκαετίες παρακολουθούσαμε το πελατειακό σύστημα όσων αφορά τα προγράμματα ΕΣΠΑ, από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και ουδέποτε μας συνέδραμαν αυτά τα κόμματα. (Δεν είμαστε ημέτεροι τους)

Στον ενάμιση χρόνο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αν και το αξιώσαμε δημόσια ( με διαφάνεια ) δεν διαπιστώσαμε την αρωγή από τη πλευρά της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να επαναλειτουργήσουμε σύννομα όσα μας λήστεψαν επί δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

Λαθεμένα λέγεται από στόμα σε στόμα ό, τι υπήρξαμε ραδιοπειρατές, διότι στο υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ, όπως και στο ΕΣΡ, υπάρχουν κατατεθειμένες αιτήσεις και παράβολα για Ίδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία Ρ/Σ με την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔA FM'', τα οποία μας κόστισαν τόσο σε χρήματα, όσο και μήνες ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Πέντε κιλά φάκελλος σελίδων A4, και εκατοντάδες χιλιάδες σε μελέτες. Δεν αναφέρουμε την αγορά εξοπλισμών, ούτε τα λειτουργικά έξοδα πολλών ετών τα οποία έχτιζαν δυο διαμερίσματα.

Όταν μια κυβέρνηση μας αναφέρει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και θέσπιση σχεδίου νόμου από μηδενική βάση, με βασικό δεδομένο ό, τι οι ημέτεροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κέρδιζαν στο ιδιότυπο καθεστώς επί 26 χρόνια πολιτικοοικονομικής Διαπλοκής, δεν αντιλαμβάνονται ό, τι εμάς μας κατέστρεψαν οικονομικά; 

Πως θα συμμετάσχουμε εμείς στην διαγωνιστική διαδικασία; 

Κερδίζαμε όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργούσαν οι ημέτεροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και εμάς μας είχαν ταράξει στις διώξεις και κατασχέσεις ; Η μήπως έχουμε κερδίσει έστω και ένα ευρώ στον ενάμιση χρόνο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ;

Αν έστω και ένας από εσάς έχει την πληροφορία, είτε ένα αποδεικτικό, ό, τι κερδίσαμε έστω και ένα ευρώ από την πλευρά της σημερινής κυβέρνησης, πολιτικών, αιρετών, κ.α., να μας το παρέχει για δημοσίευση. 

Οι υπόλοιποι οφείλουν την δικαίωση της αριστεράς και των αριστερών, και πολύ περισσότερο όσα στέρησαν από τα νότια προάστια Αττικής, και τη Γλυφάδα, η οποία παρεμπιπτόντως έχει πολλούς μνηστήρες.

Η Δικαιοσύνη προϋποθέτει δίκαιο και γνώστες του δικαίου, και σε καμία περίπτωση άτομα τα οποία κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, είτε δεν γνωρίζουν όσα ίσχυαν στη χώρα μας._

Γιάννης Κουρδομένος


ΥΓ: Έχετε υπόψιν σας τι συμβαίνει καθημερινά σε εμάς ; Να μου λένε στο δρόμο άγνωστοι '' ρε ψεύτη εσένα κατέστρεψαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ; Εσύ είσαι πλούσιος ''  Όπως αντιλαμβάνεστε είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε αγνώστους την πραγματικότητα, διότι το σύστημα εδραίωσε πλασματικές εικόνες, και ο κάθε ένας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Δικαιοσύνη προϋποθέτει δίκαιο και γνώστες του δικαίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">