ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΗΜΑΡΧΕ, Ο λύκος μόνον την τρίχα αλλάζει, το χούϊ ποτέ !!!

Όπως μάθαμε υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας του Ηλία Κουτσώνα με 50 ευρώ από τον πρώην υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, δια μέσω του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη, με σκοπό να μην γράψει εις βάρος του Γιώργου Παπανικολάου.

Όπως μας γνωστοποίησε ο κ. Γιαννακόπουλος ετοιμάζει να κυκλοφορήσει εφημερίδα με πρωτοσέλιδο τον Παπανικολάου, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα: Η απόπειρα δωροδοκίας του Κουτσώνα με 50€ από τον Βαρβιτσιώτη (μέσω του ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ), δεν σε σώζει, μιας και σκοπό έχει να μην γράψει σε βάρος σου.  

50€ ;;; Τέτοια ξευτίλα;;; Τόσα €υρώ-πουλα οικονομάς κάθε μήνα, δώστε κάτι παραπάνω στον πεινασμένο να σε λιβανίσει !!!

Αληθεύει ότι το ''κοπρόσκυλο'' που ...έχεις, πήγε στους διαφημιζόμενους στην εφημεριδούλα του Κουτσώνα, και τους ''απαγόρευσε'' να διαφημίζουν τις επιχειρήσεις τους ;;;

Το ίδιο έγινε και με τους διαφημιζόμενους επιχειρηματίες στην εφημερίδα "notia press". (αν μου πεις ότι δεν ξέρεις τίποτα, θα σε πιστέψω !!! )

Επειδή όσοι ασχολούνται δημοσιογραφικά με τα κατορθώματά σου, βρωμάει το στόμα τους από την πείνα, γι΄αυτό υποκύπτουν !!!

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ !!!
Να δω πως θα αντιμετωπίσεις τα άρθρα μου στην υπό έκδοση εφημερίδα μου, η οποία οσονούπω θα κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδα την μούρη σου και τα κατορθώματά σου !!!

Υ.Γ. Στείλε μου φωτογραφία σου να πουλάει..., εκτός αν προτιμάς τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει τo (glyfadaweb.gr): 1η) με στριγκάκι, 2η) με το BLACK φέρετρο και 3η) σεξουαλικά να "σπρώχνεις" τον tsouxtra από πίσω !!!

Υποσημείωση του Γλυφάδα web: Σαφώς εκτός των ''λύκων'' υπάρχουν και άλλα ''ζωντανά'' σε τοπικό επίπεδο,  όπως κάποια ''ερπετά'', τα οποία υποστηρίχτηκαν όσο κανείς άλλος, και μόλις απέκτησαν λίγα χρήματα τα ''ακούμπησαν'' σε υποστηρικτές του Παπανικολάου.

Οι περισσότεροι σε τοπικό επίπεδο είναι πράγματι ''μπουμπούκια'' της δημοκρατίας, και του πολιτικού ήθους, άλλωστε οι ίδιοι με προέτρεψαν να υπάρξει η ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'', γνωρίζοντας την διαφορά ποιότητας και ήθους ανάμεσά μας !!! 

Προσωπικά δεν έχω εκβιάσει ποτέ και κανένα, και ποτέ δεν τους ζήτησα χρήματα, όμως, την προεκλογική περίοδο που τα έσπρωχναν μαύρα και αδήλωτα κάτω από τα τραπέζια, επιλεκτικά, και σε ορισμένους παρείχαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για διαφημιστικές εφημερίδες, έστειλα ένα κοινό mail σε όλους τους υποψηφίους, και θα το χρησιμοποιήσω δικαστικά ώστε να καταστεί σαφής η πλήρης ακαταλληλότητα αυτών των ατόμων για θεσμικούς ρόλους και αξιώματα.

Η ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ !!!

Τονίζεται ό,τι την προεκλογική περίοδο του 2010 στη Γλυφάδα η επισκεψιμότητα των θεμάτων υποψηφίων, παρατάξεων, δελτίων τύπου, κ.α., ήταν δεκάδες χιλιάδες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα λίγων ημερών, και αμέσως μετά οι ''δημοκράτες'' του τόπου μας ( τα κοινά λαμόγια ) έστησαν σειρά από ιστοσελίδες ώστε να υπάρξει κατακερματισμός, πόλωση, και αποπροσανατολισμός των συμπολιτών μας. 

Το ανάλογο ίσχυσε και στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ώστε να έχουμε το σύνολο από συμπεράσματα για το ποιόν όσων πολιτεύονται τοπικά, και δεδομένου ό, τι συνολικά επέλεξαν να παρανομούν σε σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας.

Θυμηθείτε τι υπήρχε διαδικτυακά στη Γλυφάδα το 2010

Ουσιαστικά η μοναδική τους ''προσφορά'' στο τόπο μας είναι η απάτη , η δεδομένη παλιανθρωπιά τους, και από την άλλη αξιώνουν την εκλογή τους, υποτίθεται ώστε να ''εκπροσωπήσουν'' το τόπο και τους συμπολίτες μας !!! 

Στη Γλυφάδα πριν από εμάς δεν υπήρχε τίποτα. Γλυφάδα FM 1977 - 2004

Ουσιαστικά στη πόλη μας δεν υπάρχει πολιτισμός, όσο υπάρχουν αχαρακτήριστοι στα έδρανα του δήμου, οι οποίοι ουδέποτε εκτίμησαν την ανιδιοτελή προσφορά που τους έγινε. Κάνεις σε αχαρακτήριστους καλό, και σου επιστρέφουν ως ανταπόδοση καφριλίκια, άρα έχουμε αυταπόδεικτα και άλλα ''ζώα'' σε τοπικό επίπεδο. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΗΜΑΡΧΕ, Ο λύκος μόνον την τρίχα αλλάζει, το χούϊ ποτέ !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">