ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν. Παππάς: Η αλήθεια, η οποία για εμάς δεν είναι ακριβός η αλήθεια

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς απαντά στους "καταστροφολόγους", όπως αναφέρει, παραθέτοντας γράφημα με βασικά στοιχεία της οικονομίας, για τα οποία καταγράφεται θετικό ξεπέρασμα των σχετικών προβλέψεων που είχαν γίνει.

«Η αλήθεια, απάντηση στους καταστροφολόγους», σχολιάζει ο κ. Παππάς στην ανάρτησή του και παραθέτει γράφημα το οποίο καταγράφει τα εξής, όμως σε εμάς δεν μας παρείχε ακόμα έπειτα της αιτήσεως απαντήσεις στα οκτώ ( 8 ) ερωτήματα τα οποία του θέσαμε.

Γιάννης Κουρδομένος: Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι επικαλείται η ΝΔ, όπως και τι επικαλείται ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για την οικονομία, δεδομένου ό, τι γνωρίζουμε τα πεπραγμένα του συνόλου στελεχών τα οποία δεν χαρακτηρίζονται δημόσια, και επιθυμούμε απαντήσεις επί των ερωτημάτων μας στις αιτήσεις μας σχετικά με την κρατική ραδιοφωνία, όπως και μια τεκμηριωμένη απάντηση επί των οκτώ ( 8 )ερωτήσεων μας.


Για την δική σας ενημέρωση παραθέτουμε την αίτησή μας. ''Αίτηση του Γιάννη Κουρδομένου προς το Υπουργείο Επικρατείας'' και αναμένουμε επίσημα απαντήσεις επί των ερωτημάτων μας για το Ευρωπαϊκό δικαστήριο. 


Είμαι βέβαιος ό,τι ο υπουργός δεν έχει υπόψιν του τι ισχύει επί δεκαετίες στα νότια προάστια, και τι ίσχυσε τα τελευταία χρόνια από αριστερούς οι οποίοι υποστηρίχτηκαν σε βαθμό που δεν είχαμε υποστηρίξει ούτε τα συγγενικά μας πρόσωπα, ούτε καν το ''άτομό'' μας. 

Επί δυο χρόνια φέρονται με αχαρακτήριστο τρόπο, ώστε εμείς να μην δικαιωθούμε, ενώ εμείς είχαμε δημόσια δράση δεκαετιών, και είχαμε να επιδείξουμε ένα ελάχιστο έργο (...) ενώ αυτά τα άτομα σήμερα απολαμβάνουν υψηλές αποδοχές, θέσεις, προνόμια, κ.α., και δεν μας συνέδραμαν ούτε μια φορά ώστε να υπάρξει ένα αποτέλεσμα δικαίωσης. 

Ούτε εσείς ως αρμόδιος υπουργός, έπειτα της δημόσιας διαβούλευσης για την ΕΡΤ μας συνδράματε. Έτρεχαν οι απολυμένοι της ΕΡΤ επί χρόνια για την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ;

  «Η ΝΔ μιλά για καταστροφή ενώ το 2015...

1. Η ύφεση σχεδόν εκμηδενίστηκε, την ώρα που κάποιοι την προέβλεπαν ακόμη και στο 7%.

2. Ο τουρισμός έκανε ρεκόρ με 25 εκατ. επισκέπτες, αριθμός που φέτος αναμένεται να ξεπεραστεί.

3. Η Ελλάδα ήταν πρώτη στην απορρόφηση των κονδυλίων ΕΣΠΑ.

4. Επιτεύχθηκε πρωτογενές πλεόνασμα 0,2%, ενώ το πρόγραμμα προέβλεπε έλλειμμα 0,25%.

5. Η ανεργία μειώθηκε κατά 2,1 μονάδες.

6. Αυξήθηκε κατά 5,5% στα 6,75 δισ. ευρώ το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

7. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κόστισε στο Δημόσιο 5,7 δισ. ευρώ, ενώ η Συμφωνία προέβλεπε 25 δισ.

8. Οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις ευνοούν το 90% των ελεύθερων επαγγελματιών και οι ασφαλιστικές-φορολογικές αλλαγές προστατεύουν το 90% των αγροτών».

Ποια έμμισθη φυλλάδα τα γράφει αυτά και πόσους αφορούν;


Εν συντομία

3) Η απορρόφηση ΕΣΠΑ μπορεί να έχει γίνει, όμως, τα χρήματα δεν διατίθενται όπως απαιτείται ώστε να ανακουφιστούν οι πληγέντες, και καταλήγουν στις τσέπες επιτήδειων. Άλλωστε όπως βλέπετε στην κεντρική μας σελίδα, αξιώνουμε την υποστήριξη από τη πλευρά του δήμου Γλυφάδας, με σύννομες αιτήσεις, και της Περιφέρειας Αττικής, και παρανομούν σε βάρος μας.

Είναι τεράστιο κεφάλαιο, και βόμβα μεγατόνων, η παντελής απουσία υποστήριξης, και με δεδομένο σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων και κλείσιμο του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, η οποία λίαν συντόμως θα σκάσει, και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

5) Η ανεργία μειώθηκε 2,1 μονάδες ; Η ανεργία των γνωριζόντων μειώθηκε, διότι όσους ανέργους γνωρίζω επί χρόνια στη Γλυφάδα παραμένουν άνεργοι.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν. Παππάς: Η αλήθεια, η οποία για εμάς δεν είναι ακριβός η αλήθεια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">