ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: Απαράδεκτη η δημοτική αρχή

Είμαστε δημότες της Γλυφάδας οι οποίοι δεν ανεχόμαστε τον ευτελισμό της ζωής του τόπου που ζούμε μέσα από παλαιοκομματικές και ξεπερασμένες μεθόδους οι οποίες ακολουθούνται από το σύνολο των κομμάτων - παρατάξεων, οι οποίες αποτελούνται κυρίως από πολιτικά στελέχη τα οποία παρανομούν εις βάρος του τόπου μας και ημών των ιδίων για το ιδιοτελές τους όφελος.

Η διάβρωση των πολιτικών ηθών δεν αποτελεί πλέον κοινό μυστικό, και η καθημερινότητα στην πολιτικοοικονομική ζωή του τόπου μας αποτελείται από ρουσφέτια σε ημέτερους, τα οποία από την φύση τους εμπεριέχουν το στοιχείο της παρανομίας, και είναι δεδομένο ό,τι η ικανοποίησή υπέρ ημέτερων αποτελεί κορυφαία αδικία σε βάρος όλων των υπολοίπων.

Αναλάβαμε τη δημιουργία της κίνησης και του συνδυασμού μας ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' για τους συμπολίτες μας τους οποίους ενώνει το όραμα μιας συνεκτικής, συμμετοχικής, δημιουργικής, πολυσυλλεκτικής, πλουραλιστικής, δημοκρατικής, και πολυπολιτισμικής τοπικής κοινωνίας, ώστε να απεμπλακούμε αύριο από την απαράδεκτη δημοτική αρχή και τους επαγγελματίες της πολιτικής.

Δεν είμαστε κομματικός μηχανισμός, και επισημαίνουμε ό,τι έχουμε μακρά κακή εμπειρία από τους κομματικούς μηχανισμούς. Η Γλυφάδα  δεν είναι προσωπικό φέουδο κανενός. Η  Γλυφάδα ανήκει σε όλους μας, ανήκει στους δημότες και δημότισσες, δεν ανήκει σε κόμματα, και θα προσπαθήσουμε να την απαλλάξουμε από τον ζυγό κομμάτων και συμφερόντων τα οποία εγκληματούν κατά του τόπου μας.

Ως δημότες δεχόμαστε στο τόπο μας συνεχή πόλεμο επί δεκαετίες, από τους ''τοπικούς άρχοντες'', οι οποίοι εξελέγησαν με την δική σας ψήφο, οι οποίοι αντί να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στην εξεύρεση λύσεων στα μεγάλα προβλήματα της πόλης και όλων των κατοίκων, ασχολούνται κυρίως με την επικράτησή των δικών τους πολιτικών, και την εξουθένωση και διασυρμό των δημοτών.

Ως συνέπεια των ανάρμοστων πρακτικών τους παρατηρείται ένα έλλειμμα σε θέσεις και δράσεις, που μεταφράζεται σε όξυνση των τοπικών προβλημάτων και περαιτέρω επιδείνωση της γενικότερης κατάστασης του πολίτη, λες και εμείς δεν είμαστε δημότες της πόλης μας.

Αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα είναι πραγματική αλλαγή,  και πλήρη απαλλαγή από τις νοσηρές νοοτροπίες και πρακτικές όσων διοίκησαν και διοικούν με κάκιστο τρόπο τη πόλη μας. 

Τονίζουμε ό, τι στα δυο χρόνια δημοτικής αρχής έχουν υπάρξει σειρά από καταγγελίες,  από τους εργαζόμενους του δήμου, από τον σύλλογο εκπαιδευτικών, από την φιλοζωική οργάνωση Γλυφάδας, από σειρά τοπικών παρατάξεων, όπως και από αρκετούς δημότες, άρα καθίσταται αυταπόδεικτο ό, τι οι κομματικές παρατάξεις και στελέχη δεν συνδράμουν σε κανένα βαθμό υπέρ της ενδεδειγμένης ορθής χρηστής διοικήσεως στη πόλη μας.

Εμείς επιθυμούμε τον Δήμο Γλυφάδας ένα κύτταρο της Δημοκρατίας, και 
επιδίωξή μας είναι ο δήμος Γλυφάδας να διοικηθεί από τους δημότες της πόλης και σε καμία περίπτωση από κόμματα και επαγγελματικά κομματικά στελέχη. 

Καλούμε τους συμπολίτες μας και τις συμπολίτισσες μας να σταθούν δίπλα μας, να καταδικάσουν την απαράδεκτη δημοτική αρχή η οποία παρανομεί εις βάρος μας, και να δώσουμε μαζί αυτήν την μάχη της πραγματικής ανανέωσης του τόπου μας, μακριά από την παθογένεια, μακριά από την μισαλλοδοξία, μακριά από τον παραγοντισμό, τα κόμματα, μακριά από τα συμφέροντα ελαχίστων, και με διαμόρφωση όρων για πραγματική διαφάνεια.

Έχουμε κάθε δικαίωμα στην ελπίδα, στο γνήσιο όραμα και την ουσιαστική προοπτική για τη Γλυφάδα, και ο αγώνας θα είναι δύσκολος και επίπονος, έχοντας να αντιπαλέψουμε όσα διαμορφώθηκαν ως παθογένειες επί δεκαετίες και ισχύουν στο τόπο μας, όμως, στεκόμαστε όρθιοι με την εντιμότητά μας, την αλήθεια, και ένα ουσιαστικό πρόγραμμα το οποίο θα σας παρουσιάσουμε σε λίγους μήνες στην παρουσίαση της παρατάξεως μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: Απαράδεκτη η δημοτική αρχή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">