ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εσείς δεν είσαστε Αριστερά

Ποιοι βρίσκονται επί δεκαετίες στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας ; 

Έπειτα από τον Αριστερό θείο μου, Π.Σιμόπουλο, ο οποίος διετέλεσε δημαρχεύων στη Γλυφάδα την δεκαετία του 50, έχει υπάρξει έκτοτε κάποιος άλλος αριστερός στην διοίκηση του δήμου πλην της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ; Σαφέστατα κατηγορηματικά όχι.

Αναλογιστείτε πόσες δεκαετίες, και ειδικότερα ραδιοτηλεοπτικής διαπλοκής, δεν εχει υπάρξει ούτε ένας αριστερός δήμαρχος στο δήμο Γλυφάδας. Επί 26 χρόνια αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων, και ενός καθολικού συστήματος σήψης, ενώ λειτουργούν σειρά παράνομων ραδιοτηλεοράσεων λίγων οικογενειών, χωρίς άδειες λειτουργίας, και χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ στο Ελληνικό δημόσιο, εκλέγουν και επανεκλέγουν Νεοδημοκράτες και Πασόκους.

Εμείς θέτουμε για πολλοστή φορά δημόσια την εγκληματική αδράνεια από τη πλευρά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο τόπο μας.

Ενώ υποσχέθηκαν δικαιοσύνη και δημοκρατία επί δυο χρόνια δεν έχουν πράξει το ελάχιστο για αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο τόπο μας.

Επί 40 χρόνια τα μέλη αυτών των κομμάτων, μεθοδεύουν ανάρμοστες πολιτικές εις βάρος του τόπου μας και ημών των ιδίων, παρανομούν συστηματικά σε σύννομες αιτήσεις μας, και έχουμε το σύνολο των αποδείξεων της υποστηρίξεως που έτυχαν από αντισυνταγματικά ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.

Συγκεκριμένα: Την προεκλογική περίοδο η διαπλοκή ομίλου Αλαφούζου, με σειρά παράνομων ραδιοτηλεοράσεων,  πρόβαλε τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, και τωρινό δήμαρχο Γλυφάδας, ενώ ουδέποτε κάλεσε το σύνολο των υπολοίπων υποψηφίων. 

Η κυβέρνηση η οποία θα αποκαθιστούσε την δικαιοσύνη και τη δημοκρατία τι έχει πράξει μέχρι αυτή τη στιγμή ; Έχουν περάσει δύο χρόνια αντισυνταγματικής και παράνομης λειτουργίας χωρίς ΑΔΕΙΕΣ λειτουργίας των διαπλεκομένων.

Η νέα δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες τελούσαν σειρά από καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, δια μέσω των ελεγχόμενων αστυνομικών αρχών, καθώς και δικαστικών λειτουργών προσκείμενων στα κόμματά τους, και ειδικότερα ορισμένα άτομα εξ αυτών πολιτεύονται με ενεργό ρόλο στα κοινά της Γλυφάδας.

Τονίζεται ό, τι επί δεκαετίες παρανομούν σε σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας με στόχο την φυσική μας εξόντωση.

Τι πράττουν οι καθ' όλα αρμόδιοι της σημερινής κυβερνήσεως ;

Έχουμε το βασικό δεδομένο ό, τι εμείς  έχουμε πρωτοστατήσει σε ένα χώρο από την δεκαετία του 70, στη συνέχεια έχουμε το δεδομένο κατάθεσης μιας από τις πρώτες αιτήσεις για Ίδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία Ραδιοφωνικού Σταθμού, και όπως γνωρίζετε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν μας παρείχαν την δυνατότητα να λειτουργήσουμε σύννομα στο τόπο μας, διότι υπηρετούσαν συγκεκριμένες οικογένειες ημέτερων με κατάργηση του Συντάγματος.

Εμείς επί δεκαετίες δεχόμασταν από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διώξεις και κατασχέσεις έπειτα από σύννομες αιτήσεις για ίδρυση, εγκατάσταση, και λειτουργία, Ρ/Σ, για ένα ( 1 ) ραδιοφωνικό σταθμό, και στον αντίποδα υπηρετούσαν οικογένειες διαπλοκής με σειρά Αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων.

Ποιες είναι οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ για αποκατάσταση όσων ίσχυαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ; Υπάρχουν οι πολιτικές ;

Δεδομένης της καθολικής απραξίας των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, θα αρχίσω να σας αποκαλώ δημόσια απατεώνες.

Είναι ανάρμοστο εσείς οι ίδιοι γνωρίζοντας τι ισχύει να αποσιωπάται την πραγματικότητα και να μην υπάρχει ίχνος δικής σας ενέργειας για αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο τόπο μας.

Ντροπή σας που αξιώσατε έμμισθες καρέκλες, ώστε να συνεχίζεται όσα ίσχυαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αναλαμβάνεται να υπάρξει δικαιοσύνη και δημοκρατία και οι πολιτικές που απαιτούνται.

Εσείς δεν είσαστε αριστερά, ούτε κάποιος από εσάς υπήρξε η είναι αριστερός, είσαστε κάτι χειρότερο από όσα υπήρξαν επί 26 χρόνια πολιτικοοικονομικής διαπλοκής.

Ποιες είναι οι ενέργειές σας για τον άνθρωπο που επικαλείστε ; Ποτέ υπήρξε μοναδική σας προτεραιότητα ο άνθρωπος και δεν το γνωρίζω ;

Τι έχετε κάνει τόσα χρόνια γνωρίζοντας τι ισχύει με τις οικογένειες διαπλοκής που δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,  όταν εμάς μας δίωκαν επί δεκαετίες ;

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εσείς δεν είσαστε Αριστερά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">