ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυριολεκτικά τους έχω σιχαθεί

Δεν επιθυμώ πλέον ούτε να γράφω, ούτε να βλέπω αυτά τα άτομα που έβαλαν στο στόμα τους για το προσωπικό τους βόλεμα και ευημερία, την πρόοδο, την δημοκρατία, την ανάπτυξη, και πολλά ακόμα.

Κυριολεκτικά τους έχω σιχαθεί, είτε πρόκειται για τους δεξιούς, είτε πρόκειται για τους αριστερούς. 

Από τη μια οι δεξιοί των 40 ετών, και από την άλλη οι φερόμενοι σοσιαλιστές ανάλογου χρόνου, καθώς επίσης οι ''αριστεροί'' των δυο περίπου ετών, και αυταπόδεικτα όπως είπε πρόσφατα ένας επισκέπτης στη πόλη μας, ο οποίος βρέθηκε στο δημαρχείο Γλυφάδας' ''Μηδέν στο πηλίκον'' τόσο τα παραγόμενα του δήμου, όσο και τα παραγόμενα της περιφέρειας, όπως και της κυβέρνησης.

Όσοι και όσες βάλανε στο στόμα τους την αριστερά, και στη συνέχεια αποδεικνύονται περισσότερο τεχνοκράτες και καρεκλοκένταυροι όσων προηγήθηκαν, ατιμάζουν κυριολεκτικά την Αριστερά, και τους Αριστερούς.

Αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι υπήρξαν ψηφοφόροι του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ επί δεκαετίες, αναφέρονται στην πρωτόγνωρη παραποίηση της ιδεολογίας της αριστεράς που γίνετε από τη πλευρά των κυβερνητικών στελεχών, αναφέροντας συγκεκριμένα ό, τι όσα πράττουν κατά της αριστεράς, και των αριστερών, γίνονται σίγουρα με δόλο, ώστε ο λαός να χάσει κάθε εκτίμηση όσων αφορά την αριστερά, και να ανοίξει ο δρόμος ξανά στον άκρατο νεοφιλελευθερισμό, ο οποίος παρεμπιπτόντως ισχύει και σήμερα.

Προσωπικά είμαι εξοικειωμένος με την προδοσία, άλλωστε επί 40 ολόκληρα χρόνια με έχουν προδώσει αναρίθμητες φορές, όμως, πλέον τους σιχάθηκα.

Τόσο τοπικά, όσο και εθνικά, έχουμε μια ανάλογη κατάσταση από στρουθοκαμηλίζοντες οι οποίοι βιάζουν το πολίτευμα και το Σύνταγμα.

Όπως είχα γράψει το 2011 έχοντας την ελπίδα ό,τι θα γυρίσουμε σελίδα στο τόπο μας ''Στα περίφημα "Δίκαια του Ανθρώπου", ο πρόδρομος της Ελληνικής Επανάστασης του ’21, ο Ρήγας Βελεστινλής Φεραίος , έγραφε και τα εξής στο άρθρο 35''

"Όταν η Διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονά του, το να κάμει ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάσταση, να αρπάξει τα άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του, και το πλέον απαραίτητο από όλα τα χρέη του".

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ατιμία από αυτή που ισχύει επί ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπου λειτουργούν χωρίς άδειες λειτουργίας οι προνομιούχοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ εμάς μας είχαν στερήσει την άδεια, έπειτα από αιτήσεις, ώστε να μας διώκουν επί δεκαετίες. 

Οι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θα αποκαθιστούσαν τη δικαιοσύνη, και τη δημοκρατία, είναι ότι πιο αισχρό έχει υπάρξει σε επίπεδο πολιτικής, διότι έπειτα από ενημέρωση, και αιτήσεις, δεν έχουν πράξει απολύτως τίποτα. 

Μη ξεχνάτε ότι εμείς τρέχαμε, και εμείς υποστηρίξαμε την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν είσαστε εσείς, εμείς την διαμορφώσαμε σε κοινωνικό επίπεδο, και η προδοσία από τη πλευρά τους είναι πρωτοφανής.

Είναι πρωτοφανές να επικαλούνται δημόσια ότι πρόκειται για αριστερά και αριστερούς, και επί ενάμιση χρόνο να στερούν το ψωμί από τον αριστερό.

Επαναλειτούργησαν όσα διαμόρφωσαν επί δεκαετίες η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, επανα-προσέλαβαν  4.000 χιλ. διαπαραταξικά διορισμένους στην ΕΡΤ ( και με ρουσφέτια ) στην υπηρέτηση της συστημικής προπαγάνδας, και δεν υπάρχει ούτε μια ενέργεια από τη πλευρά τους όσων αφορά τους αριστερούς πολίτες, και ειδικότερα του ίδιου του κόμματός τους, οι οποίοι είχαν υποστεί τα πάνδεινα επί δεκαετίες από τα στελέχη του παλαιοκομματισμού.

Η Νέα Δημοκρατία στο δήμο, και το ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση, αποτελούν το ίδιο νόμισμα. Τύραννοι, Απάνθρωποι, και Αντιδημοκράτες.

Γυρίσαμε σελίδα με το ΣΥΡΙΖΑ ; Υιοθετήθηκαν οι δημοκρατικές προτάσεις μας; Υπηρετούν το λαό, η τα συμφέροντα λίγων οικογενειών του κεφαλαίου;

Πρόκειται για αριστερούς, η για ψεύτες και καπήλους, οι οποίοι βολεύτηκαν στις εξουσιαστικές και λοιπές έμμισθες καρέκλες συνεχίζοντας όσα ίσχυαν επί παλαιοκομματισμού ; Πρόκειται για προοδευτικούς ανθρώπους, οι οποίοι είχαν αριστερές καταβολές και βιώματα; 

Μπροστά σε αυτούς ωχριά και ο Παπαδόπουλος !!! Ούτε αυτός δεν υπήρξε τόσο αντικομμουνιστής και βασανιστής των αριστερών, και σίγουρα ήταν εντιμότερος από αρκετούς φερόμενους δημοκράτες του παρόντος.


ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές Διώξεις και Κατασχέσεις

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


* Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο από τη δική μου πλευρά, παρά μόνο η προσφυγή μου στη δικαιοσύνη κατά όσων αξίωσαν τη συμμετοχή τους τόσο στα κοινά της Γλυφάδας, στη Περιφέρεια Αττικής, όσο και στην διακυβέρνηση της χώρας. 


* Επισημαίνεται για όσους δραστηριοποιούνται σε πολιτικό επίπεδο και συμμετέχουν σε κόμματα ό,τι: Στη χώρα μας δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ πραγματική δημοκρατία όσο μένουν ατιμώρητοι όσοι αξίωσαν την εκλογή τους τόσο στους Ο.Τ.Α, όσο και στην Περιφέρεια, καθώς επίσης και για την διακυβέρνηση. 


Οφείλουμε να διαμορφώσουμε θεσμικό πλαίσιο με σαφή διάταξη για όσους πολιτεύονται και εξαπατούν το λαό. Οι παραβάτες σε επίπεδο πολιτικής, οι οποίοι εξαπατούν με ψέματα τους πολίτες, δεν γίνονται αρωγοί έπειτα από δίκαια αιτήματα των πολιτών, και φροντίζουν με ρουσφέτια αποκλειστικά ημέτερους, η το μεγάλο κεφάλαιο, θα δικάζονται για κακουργηματική πράξη με δόλο, και θα ''εισπράττουν'' το κατώτατο δις ισόβια. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυριολεκτικά τους έχω σιχαθεί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">