ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πόσα χιλιάρικα μισθό παίρνουν οι αιρετοί στη Γλυφάδα ;

Τα χρήματα των Γλυφαδιωτών πάνε στράφι, σύμφωνα με δημοσίευμα της notia-press.gr, και εμείς έχουμε κάθε λόγο να συμφωνούμε, δεδομένου ό, τι συνεχίζεται η απαράδεκτη διοίκηση Κώστα Κόκκορη, η οποία μοίραζε κατά το δοκούν το δημοτικό χρήμα, επιλεκτικά, την ίδια περίοδο κατά την οποία παρανομούσε στις αιτήσεις των υπολοίπων δημοτών.

Εμείς έχουμε τα στοιχεία, τα οποία θα δρομολογηθούν στην Ελληνική δικαιοσύνη παράλληλα με τα νεώτερα, για το θεάρεστο έργο το οποίο συντελείτε από τις κομματικές διοικήσεις.

Τα χιλιάρικα τα οποία λαμβάνουν οι αιρετοί, είναι απειροελάχιστη ζημία των δημοτών σε σχέση με τις πιστώσεις εκατομμυρίων, και τις φωτογραφικού τύπου αναθέσεις και διαγωνισμούς

Το κυριότερο όλων, είναι η οικονομική ζημία του κοινωνικού συνόλου, την οποία αποτελούν τα κόμματα, τα οποία χρησιμοποιούν την τοπική αυτοδιοίκηση για τον εύκολο πλουτισμό των στελεχών τους, ενώ στην πλειονότητά τους αποτελούνται από ανεύθυνους, και απαράδεκτους για θεσμικό ρόλο και εκπροσώπηση του συνόλου. 

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι πως ψηφίζουν οι ακομμάτιστοι, και οι ανεξάρτητοι δημότες και δημότισσες κόμματα για το δήμο ; Είναι δυνατόν να περιμένουν από στελέχη κομμάτων εκπροσώπηση του συνόλου των δημοτών ; 

Επί δεκαετίες δεν είμαστε κανενός κόμματος από όσα διοίκησαν το δήμο, ούτε σε κάποια από τις γνωστές συντεχνίες, και ποτέ δεν μας εκπροσώπησαν επάξια στον ίδιο μας το τόπο. Είναι δυνατόν να επιλέξουμε ξανά παρανομούντες και όσους κλείνουν τα μάτια στα δυο μέτρα και σταθμά, ένθεν και ένθεν, κατά ημών και του τόπου μας ; Εμείς θέλουμε να επιστρέψει ο δήμος πολιτισμικά στην δεκαετία του 50, όπου υπήρχε διγενής πολιτισμός, και δημότες με ήθος και διάθεση να εκπροσωπήσουν το σύνολο, διότι επιλέγονταν από το σύνολο. 

Ορισμένοι κύριοι, οι οποίοι επανειλημμένα μας ανέφεραν ό, τι είχαν φοβίες ''μήπως παρεξηγηθούν'', ας καταμετρήσουν τις αποδοχές τους για όσο χρόνο - χρόνια - θα βρίσκονται σε θεσμικούς ρόλους - καρέκλες, και όταν έχουν επεξεργαστεί το τελικό νούμερο αποδοχών τους, όπως και των διοικούντων Γλυφάδας, σίγουρα θα τους παρεξηγήσουμε εμείς, όπως και οι συμπολίτες μας, για σκοπιμότητα και δόλο από τη πλευρά τους, για το σύνολο παρανομιών τις οποίες έπραξαν εις βάρος μας, οι οποίες θα δρομολογηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Η αντιπολίτευση δεν δικαιούται να κλείνει τα μάτια, όπως τα έχει κλειστά επί αρκετά χρόνια, και να συμπράττει στο κουκούλωμα εγκληματικών μεθοδεύσεων κατά των δημοτών Γλυφάδας. Είναι πρωτοφανές το ό, τι ακούσαμε δια στόματος αντιπολιτευομένων για δεδομένες παρανομίες από την πλευρά διοικούντων ''δεν τοποθετούμαστε μη παρεξηγηθούμε ''...

Τι άλλο χρειάζεται για ορθά συμπεράσματα ; 
Γιατί ζήτησαν την εκλογή τους ; 
Τι χρειάζονται για το τόπο και τους δημότες ; 
Τελικά μήπως υπάρχουν και άλλες κρυφές - μυστικές συμφωνίες ;

Κάντε μας παροχή απαντήσεων.

Το δημοσίευμα  

Αν ψάχνει κάποιος να βρει στο στο Δήμο Γλυφάδας εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους με σκοπό και στόχο να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στους Γλυφαδιώτες ή για την ψυχή άλλων, τότε καλά να κάνει και να πιστέψει ο,τι αυτά γίνονται μόνο σε άλλες χώρες, ίσως στη Ζιμπάμπουε, και όχι οπωσδήποτε στη Γλυφάδα.

Αν και εμείς έχουμε δεχθεί πάμπολλες φορές το ερώτημα ποιοι είναι οι μισθοί των αιρετών αξιωματούχων στη πόλη μας, φανταζόμαστε ο,τι περισσότερες φορές οι "σωτήρες" μας έχουν δεχθεί την ίδια ερώτηση, αλλά απάντηση δεν δίνουν.

Εμείς λοιπόν, βάσει αποδείξεων όπως κάνουμε πάντα, σας παρουσιάζουμε τα χρήματα που λαμβάνουν ο δήμαρχος, οι τρεις αντιδήμαρχοι, και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κάθε μήνα. Σας παρουσιάζουμε το χρηματικό ένταλμα του μηνός Μαρτίου και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματά σας αν είναι πολλά ή όχι.

Όπως βλέπετε κάθε μήνα, νόμιμα παρακαλώ γιατί αν υπάρχουν παράνομα δεν το γνωρίζουμε, τους πληρώνουμε με το ποσόν των 13.645,53 ευρώ, μείον τις κρατήσεις. Αυτή είναι η μισθοδοσία των "σωτήρων" μας, αν και εμείς προσωπικά πιστεύουμε ο,τι τα χρήματα αυτά πάνε στράφι.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πόσα χιλιάρικα μισθό παίρνουν οι αιρετοί στη Γλυφάδα ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">