ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κλήθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη Σημίτης - Κόκκορης ;


Κλήθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη να λογοδοτήσουν οι πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί, όπως και οι διορισμένοι τους , για τα πεπραγμένα τους, τη διαχείριση των δημοσίων εσόδων – εξόδων και την εφαρμογή της αδιέξοδης πολιτικής τους η οποία οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια και την οικονομική καταστρoφή ;

Η προστασία από το γερμανοκεντρικό σύστημα ελέγχου, έτσι όπως αυτό έχει απλωθεί πάνω από την Ελλάδα συνεχίζει να προστατεύει τον Κώστα Σημίτη και τον Κώστα Κόκκορη ;

Σας θυμίζουμε ό,τι από τον Οκτώβριο του 1996 μέχρι τον Οκτώβριο του 1997 είχαν ψηφισθεί 42 νομοσχέδια, με τα οποία διαγράφηκαν χρέη ύψους 702 δισ. δρχ.

Οι κύριοι που βλέπετε διέγραψαν χρέη ύψους 600 δισ. δρχ. από τον ΟΣΕ και χρέη ύψους 1 τρισ. δρχ. από τον ΟΑΣΑ.

Να αναφερθούμε και στην ΕΘΕΛ στο όργιο της σπατάλης και της κακοδιαχείρισης το οποίο συντελέστηκε επί Σημίτη - Κόκκορη. Η ΕΘΕΛ συνεστήθη το 1994 και μέσα σε μία δεκαετία είχε συνολικά ελλείμματα και ζημίες ένα δισεκατομμύριο ευρώ. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΘΕΛ, Κ.Κόκκορης, τον οποίο εξέλεξαν ως δήμαρχο στη Γλυφάδα ( Αλήθεια ποιοι; ) φέρει σημαντικό μερίδιο της πολιτικής ευθύνης για οικονομική ζημία δις, και σας θυμίζουμε ό, τι με τους διορισμούς ως πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, απέκτησε τα γνωστά Μέγαρα στη πόλη της Γλυφάδας, τα οποία ενοικιάζει στο δημόσιο.

Πόθεν έσχες επί της ουσίας ουδέποτε ίσχυσε για τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία κυβέρνησαν, όπως και για πολλά στελέχη των κομμάτων, άρα και το συγκεκριμένο κεφάλαιο απασχολεί το κοινωνικό σύνολο.

Η σημερινή κυβέρνηση, στελέχη της οποίας στον παρελθόντα χρόνο είχαν δηλώσει ό, τι υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες όσων διετέλεσαν σε θεσμικές θέσεις, δημιούργησε το πλαίσιο δικαιοσύνης ;

Μη ξεχνάτε ό, τι και επί δημαρχίας Κ.Κόκκορη και ΠΑΣΟΚ στο δήμο Γλυφάδας, υπήρξαν ''αντίστοιχες ενέργειες'' με οικονομική ζημία εκατομμυρίων ευρώ, άρα η σημερινή κυβέρνηση κρίνετε, και αν η δικαιοσύνη ήταν ένα πρόσχημα επί παντός επιστητού, ώστε να συνεχίζονται αυτού του τύπου φαινόμενα χωρίς να υπάρχει δικαιοσύνη, ο κύκλος της θα είναι σύντομος.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κλήθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη Σημίτης - Κόκκορης ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">