ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καλούμε τον υπουργό επικρατείας για άμεση θέσπιση σχεδίου νόμου

Με αίτηση του, ο Γιάννης Κουρδομένος, Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός και πρωτεργάτης της ραδιοφωνίας των FM από το 1977 έχοντας κατοχυρώσει το ''GLYFADA'' - ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' ως ηλεκτρονικό μέσο, ζητεί από το υπουργείο επικρατείας, και συγκεκριμένα από τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά, θέσπιση νόμου για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας και επωνυμίας. 

Παραθέτουμε την αίτηση για την δική σας ενημέρωση 


Γιάννης Κουρδομένος
Καρχηδόνος 8
Γλυφάδα 16562
τηλ: 6998108166

Αίτηση 

Προς το υπουργείο Επικρατείας


Υπόψιν του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά

Είναι πρωτοφανές το επίπεδο της τοπικής διαπλοκής σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας, από την πλευρά των κομμάτων παλαιοκομματισμού, όπως και η κλοπή κατοχυρωμένης πνευματικής ιδιοκτησίας επωνυμίας, και ο υπουργός επικρατείας δεν μπορεί να μένει αμέτοχος.

Η σημερινή κυβέρνηση έχει υποχρέωση να προστατέψει τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών, όπως και την κατοχυρωμένη πνευματική ιδιοκτησία επωνυμία.

Γνωρίζετε επαρκώς τους λόγους που επιθυμείτε ως κυβέρνηση να υπάρξει αδειοδότηση τόσο των τηλεοπτικών σταθμών, όσο και των ραδιοφωνικών, όπως και σαφές πλαίσιο το οποίο να διέπει τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Τα μέλη, στελέχη, και φίλοι του παλαιοκομματισμού, ως οπαδοί του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, δεν έχουν ενδοιασμούς, ούτε και ήθος ως πολίτες, στο να προβαίνουν σε καταφανέστατη ληστεία επί παντός επιστητού, μπροστά στα μάτια του κοινωνικού συνόλου.

Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό ο θεμιτός ανταγωνισμός, από τον δόλο που διέπει αυτά τα απαράδεκτα άτομα, τα οποία παρασκηνιακά μεθόδευσαν καταλήστευση όσων κατοχυρώθηκαν από εμάς πριν από δεκαετίες, για το ιδιοτελές τους όφελος, και παράλληλα καθίστανται αυταπόδεικτοι οι λόγοι παρανομιών επί χρόνια σε πρωτοκολλημένες δικές μας αιτήσεις στον Δήμο Γλυφάδας.

Κύριε Υπουργέ, Νίκο Παππά, φροντίστε άμεσα να υπάρξει ρύθμιση προστασίας της κατοχυρωμένης πνευματικής ιδιοκτησίας επωνυμίας, και ουδείς να έχει τη δυνατότητα παροχής ''αδειοδοτήσεως'' από την Ε.Ε.Τ.Τ της ιδίας μορφής domain name, για τον ίδιο λόγο.

Επίσης, φροντίστε ώστε όσοι προσπαθούν να επιχειρήσουν είτε ηλεκτρονικά, είτε έντυπα μέσα με τον όρο ΓΛΥΦΑΔΑ, GLYFADA, να κόβονται από κάθε μορφής νομιμότητα, και να υπάρχουν κυρώσεις.

Σας γνωστοποιούμε ό, τι: Με βασικό δεδομένο χρήσης της επωνυμίας ''GLYFADA'' - ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' από το 1977, για ηλεκτρονικό μέσο, και κατοχύρωση επωνυμίας από το 1989 στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ του ηλεκτρονικού μέσου, με τον όρο ''GLYFADA'' - ''ΓΛΥΦΑΔΑ'', πριν την ύπαρξη οτιδήποτε άλλου έντυπης και ηλεκτρονικής μορφής, δεχτήκαμε σειρά από καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, οι οποίες αποσκοπούσαν στα οφέλη κομμάτων του παλαιοκομματισμού στον Δήμο Γλυφάδας, με απόρροια το κλείσιμο του ραδιοφωνικού σταθμού.

Στη συνέχεια, με βασικό δεδομένο την άρνηση από τη πλευρά των κομμάτων και πολιτικών του παλαιοκομματισμού, να μας παρέχουν αρωγή,  έπειτα από αιτήσεις στον δήμο Γλυφάδας, οι οποίες ακολούθησαν έπειτα των διώξεων και κατασχέσεων του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', τις οποίες προφανώς μεθόδευσαν τα εν λόγω κόμματα - πολιτικοί για την ωφέλεια των δικών τους ημέτερων, λειτουργήσαμε το 2009 τον ''GLYFADA WEB'', ώστε να αναδείξουμε την ακαταλληλότητα των εν λόγω στελεχών αυτών των κομμάτων.

Δεδομένης της δικής μας λειτουργίας διαδικτυακά, με τον όρο ''GLYFADA'' - ''ΓΛΥΦΑΔΑ'', και χωρίς να υφίσταται άλλη ιστοσελίδα, η ακόμα και εφημερίδα με την συγκεκριμένη ονομασία, τα κόμματα και στελέχη του παλαιοκομματισμού, όπως και ορισμένοι επιτήδειοι, γέμισαν την Πόλη της Γλυφάδας με σειρά ιστοσελίδων ''ενημερωτικού'' χαρακτήρα, όπως και εντύπων, κλέβοντας την κατοχυρωμένη δική μας επωνυμία.

Αξιώνουμε άμεσα θέσπιση σχεδίου νόμου προστασίας των συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, τα οποία καταργούν εκ του ασφαλούς οι ληστές του τόπου μας.

Η E.E.T.T άμεσα να κατεβάσει όλες τις ιστοσελίδες με τον όρο GLYFADA, ΓΛΥΦΑΔΑ, (...οτιδήποτε)  δεδομένου ό, τι πράττεται κλοπή πνευματικής και κατοχυρωμένης ιδιοκτησίας ονομασίας, την οποία έχουμε κατοχυρώσει από τη δική μας πλευρά.

Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό να μας προστατέψει από καπήλους και ληστές οι οποίοι διαβάλουν τόσο την τοπική δημοκρατία, όσο και την τοπική κοινωνία.

Είχαν συγκεκριμένη στόχευση κατακερματισμού του κοινωνικού συνόλου, και πλήρους απαξίας.

Δεν μπορεί κύριε υπουργέ από τη μια να επικαλείστε ό,τι πρέπει να λειτουργήσουν τέσσερα εθνικά κανάλια, ώστε να είναι βιώσιμα, και στον αντίποδα να κλείνετε τα μάτια σε δόλιες ενέργειες που πράττονται στις τοπικές κοινωνίες του Ν.Αττικής. Ο χαρακτήρας είναι ταυτόσημος.

Ενδεικτικά γνωστοποιούμε στον υπουργό ό,τι : Έπειτα του 2009 λειτουργίας του ενημερωτικού ''GLYFADA'' - ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' WEB, άρχισαν να γεμίζουν την τοπική μας κοινωνία με δεκάδες ιστοσελίδες ανάλογης ονομασίας και δομής έχοντας ως βασικό στόχο τον αποπροσανατολισμό των κατοίκων Γλυφάδας, δεδομένου του κατακερματισμού στον οποίο αποσκοπούσαν.

Παραθέτουμε ορισμένες εξ αυτών, οι οποίες ακολούθησαν χρονικά τον GLYFADA - ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, και ο κάθε ένας εξ αυτών, πλην της κατοχυρωμένης ονομασίας, έχει κλέψει και πολλά από τα δικά μας χαρακτηριστικά τα οποία είχαμε περάσει πριν από χρόνια.

GLYFADA FREE PRESS,
GLYFADA METROPOLITANS,
GLYFADA 24,
GLYFADA NEWS,
GLYFADA ACTION, κ.λ.π, κ.λ.π, κ.λ.π,

Τέλος ερωτάται ο υπουργός: Κύριε Παππά έχουν τη δυνατότητα άλλοι πολίτες να συστήσουν πολιτικό κόμμα με την επωνυμία ΣΥΡΙΖΑ 2

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου

Να μου χορηγηθεί αντίγραφο της για κάθε νόμιμη χρήση

Γλυφάδα, 10 / 04 / 2016


Υποσημείωση: Οι ληστές πνευματικής και κατοχυρωμένης δικής μας επωνυμίας να έχουν υπόψιν τους ό,τι λίαν συντόμως θα στραφούμε δικαστικά κατά παντός υπευθύνου.

* Έχουμε επισημάνει επανειλημμένα ό, τι και η ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας, η οποία λειτουργεί επί αρκετά χρόνια από ημέτερους της εκάστοτε διοικήσεως, αντί όσων προϋπήρχαν στη Γλυφάδα λειτουργώντας τοπικά ηλεκτρονικά, αποτελεί αυταπόδεικτα κλοπή της δικής μας κατοχυρωμένης επωνυμίας για λειτουργία ηλεκτρονικού μέσου.

* Είναι επιεικώς απαράδεκτο, έχοντας το πρώτο ηλεκτρονικό μέσο στη Γλυφάδα, προ του διαδικτύου, κινητών, και wifi, και με βασικό δεδομένο σειρά διώξεων και κατασχέσεων κατά του ηλεκτρονικού μέσου με την κατοχυρωμένη επωνυμία GLYFADA - ΓΛΥΦΑΔΑ, όταν αποφασίστηκε η λειτουργία ιστοσελίδας να παρακαμφθούν όσοι λειτούργησαν ηλεκτρονικά σε τοπικό επίπεδο, για τα οφέλη ημέτερων των εκάστοτε εκλεγμένων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλούμε τον υπουργό επικρατείας για άμεση θέσπιση σχεδίου νόμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">