ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τάσο Ταστάνη επιβραβεύεται όσους λήστεψαν κατοχυρωμένη επωνυμία

Διαχρονικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος, η μέθοδος, ώστε να κρίνουμε το κοινωνικό περιβάλλον και όσους συνυπάρχουμε, από έναν συγκεκριμένο και μοναδικό, ο οποίος είναι είτε η κοινωνική συναναστροφή μαζί τους, είτε κρίνοντας τα πεπραγμένα τους, και τις επιλογές τους.

Αξίζει να αναφερθεί η στάση ορισμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι υποστηρίχτηκαν όσο δεν είχαμε υποστηρίζει ποτέ άλλοτε κανέναν άλλο, ούτε ακόμα και τα ίδια τα συγγενικά μας πρόσωπα, οι οποίοι μας απέδειξαν ό,τι δεν τιμούν ιδιαίτερα την αριστερά.

Είναι πικρό να διαπιστώνεις τις μεθοδεύσεις εκ των υστέρων όσων υποστήριξες ανιδιοτελώς, επί αρκετά χρόνια, σε μια δύσκολη στιγμή για τον τόπο μας και τους ιδίους, όμως πολύ περισσότερο για εμάς τους ιδίους, που στερούμαστε πολλά ώστε να υποστηριχτούν οι εν λόγω.

Πραγματικά τα λόγια πολλές φορές είναι λίγα, ελάχιστα, ώστε να περιγράψουν την πραγματικότητα, και ειδικότερα την αχαριστία ορισμένων ατόμων, τα οποία και από τον δικό μας μόχθο, στερήσεις, και αγώνα κέρδισαν  ό, τι κέρδισαν. 

Σε όποιο βαθμό και να έχουν ξεφύγει στο τόπο μας οι κοινωνικές και πολιτικές ισορροπίες, πάντα θεωρείς ό, τι κάποιοι θα σταθούν στυλοβάτες όσων διακήρυξαν δημόσια, και σαφέστατα δεν ίσχυσε σε καμιά από αυτές των περιπτώσεων.



Εκτός των πολλών μεθοδεύσεων εις βάρος κάθε έννοιας Αριστεράς, φτάνουν στο σημείο για λίγη δημοσιότητα, να αποδέχονται και να επιβραβεύουν ληστές πνευματικής και κατοχυρωμένης ιδιοκτησίας επωνυμίας. 

Εσείς βέβαια ως αναγνώστες , αδυνατείτε να γνωρίζετε το τίμημα για κάθε δημοσίευση - καταχώρηση, ενώ εμείς γνωρίζουμε τι πληρώσαμε επί χρόνια ώστε να υποστηριχθούν αυτά τα άτομα, όπως και η ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Πραγματικά λυπάμαι για λογαριασμό σας, δεδομένου ό, τι επιβραβεύεται τον κατακερματισμό, την συστημική προπαγάνδα, όπως και τα συμφέροντα όσων λήστεψαν κατοχυρωμένη επωνυμία, και ειδικότερα επιβραβεύεται την ληστεία εις βάρος ενός αριστερού, ο οποίος έπειτα από ταλαιπωρία δεκαετιών με διώξεις και κατασχέσεις, έτυχε της μεγαλύτερης απάτης και αδικίας από τη πλευρά μιας παρατάξεως για τα προσωπικά συμφέροντα λίγων ατόμων.

Όσοι και όσες είναι εξαπατημένοι, δεν συγχωρούν δεύτερη φορά, και τονίζουμε ό, τι θα προσφύγουμε δικαστικά κατά όσων έχουν ληστέψει και χρησιμοποιούν κατοχυρωμένη δική μας επωνυμία. 

Εσείς κ. Ταστάνη, όπως και το σύνολο των υπολοίπων οφείλατε να είστε αρωγοί και υποστηρικτές της δικαιοσύνης την οποία εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ, και αντί αρωγής επιλέξατε την υποστήριξη όσων ληστεύουν την αριστερά.

Μη ξεχνάτε τις πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, όπως και την άρνησή σας να τοποθετηθείτε για παρανομία από τη πλευρά των διοικούντων. 

Φοβάστε μήπως σας παρεξηγήσουν οι παρανομούντες κ. Ταστάνη, οι οποίοι παρείχαν δεκάδες χιλιάδες μαύρα κάτω από τραπέζια ώστε να εδραιωθούν οι γνωστοί ληστές, η μήπως είστε κοινή συντεχνία ;

Δεν γνωρίζετε πόσους και πόσες είχε τοποθετήσει ο Κώστας Κόκκορης στο δήμο Γλυφάδας διότι ήταν ημέτεροι του ΠΑΣΟΚ, και πόσα χρήματα κόστιζαν στους συμπολίτες μας, την ίδια περίοδο που παρανομούσε εις βάρος ενός αριστερού, η μήπως αγνοείτε τα πεπραγμένα Παπανικολάου, και πόσα κοστίζουν στους συμπολίτες μας συνολικά οι παραταξιακοί της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι βρέθηκαν σε ιδιότυπο καθεστώς στο δήμο Γλυφάδας ;

Σήμερα αντιλαμβάνομαι καλύτερα τι υφίσταται σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας, διότι εμείς  έχουμε τα παραστατικά - αποδεικτικά του κόστους επί σειρά ετών για την τοπική λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, όπως και αυταπόδεικτα ό, τι δεν λάβαμε ποτέ ούτε μια δεκάρα από το δήμο Γλυφάδας, σε αντιδιαστολή των υπολοίπων οι οποίοι ελάμβαναν σε ιδιότυπο καθεστώς πάνω και κάτω από τα τραπέζια.

Οι αιτήσεις μας θα χρησιμοποιηθούν δικαστικά, όπως και η δική σας άρνηση τοποθέτησης μετά από την αξίωση ενός δημότη να περάσει η αίτησή του στο δημοτικό συμβούλιο.

Αλήθεια πείτε στους συμπολίτες μας, γιατί ενώ υποστηριχτήκατε αρκετά χρόνια χωρίς να υπάρξει ούτε ίχνος σχολίου εις βάρος σας από τη δική μας πλευρά, επιλέξατε να συμπορεύεστε με άτομα τα οποία δεν διαθέτουν αριστερή συνείδηση; Εσείς προσωπικά διαθέτετε αριστερή συνείδηση, η είστε ένας από όσους χρησιμοποιούν την αριστερά διότι είχε κουράσει ο νεοφιλελευθερισμός ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ;


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Ευχαριστούμε θερμά το σύνολο όσων υποστηρίχτηκαν επί σειρά ετών για την ''αλληλεγγύη'' και ''ανταπόδοση'' την οποία μας παρείχαν στα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση της χώρας, καθώς και στην περιφέρεια Αττικής.

Είναι η δεύτερη φορά που ισχύει το ανάλογο φαινόμενο, έπειτα της κλοπής της επωνυμίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και με κατοχυρωμένη την επωνυμία στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, άρα δεν θα αφήσουμε να υπάρξει και τρίτη.

Ομολογουμένως πρόκειται για άτομα τα οποία στερούνται συνειδήσεως, διότι πλην ημών που πρωτοστατήσαμε στο τόπο μας από την δεκαετία του 70 με την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' κανείς άλλος άλλος δεν υπήρχε. Ακόμα και το 2009 που υπήρξε ο ''GLYFADA WEB'', κανείς άλλος δεν υπήρχε σε επίπεδο τύπου με αυτήν την ονομασία. Μας κάνετε πολύ περήφανους για τον υφιστάμενο ''πολιτισμό'' σας, και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τις επιλογές σας και την υποστήριξή σας.

Όλοι επαναστάτες και αγωνιστές, μέχρι να φτάσουν στην πηγή, και να γίνουν και οι ίδιοι οπαδοί της συστημικής προπαγάνδας, και συστημικότεροι των συστημικών. Αυτή την ''αλληλεγγύη'' των αριστερών Γλυφάδας, προσωπικά δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ όσο ζω, δεδομένου ό, τι η μοναδική προτεραιότητα τους ήταν ο άνθρωπος !!! 

Όταν είστε έτοιμος για αληθινές απαντήσεις, καλέστε μας διότι έχουμε μια σειρά από ερωτήσεις. 

Ενδεικτικά: 

1) Αλήθεια, το γραφείο σας γιατί τo κλείσατε; 
2) Αν εσείς αντιμετωπίζατε μέχρι πρότινος πρόβλημα, οι υπόλοιποι δεν αντιμετώπιζαν ; 
3) Πως επιλέξατε να γίνετε αρωγοί ληστείας και ληστών όσων ακολούθησαν σε ένα χώρο στη Γλυφάδα έπειτα από εμάς ; 
4) Σας ενδιαφέρει αποκλειστικά η προβολή ; 
5) Θέλετε να περάσετε μαζικά στους συμπολίτες μας ; 
6) Ποιες είναι οι δικές σας ενέργειες στην κυβέρνηση για όσα πρέπει να υπάρξουν στο τόπο μας ; 
7) Καλύπτεστε και εσείς σήμερα με την συστημική προπαγάνδα ; 
8) Σήμερα σας είναι αρεστή η συστημική προπαγάνδα ;
9) Πως βλέπετε εσείς το μέλλον στη πόλη μας ;
10) Για τα επόμενα 26 χρόνια θα συνεχίζει ο τόπος μας να στερείτε άμεσες και μαζικές δομές για την εξυπηρέτηση της ωφέλειας συγκεκριμένων δημοτών ;
11) Στο δημόσιο διάλογο για την παιδεία, στο δήμο Γλυφάδας, γιατί απουσίαζαν οι γνωστοί ρεπόρτερ, φωτορεπόρτερ, καμεραμαν, δημοσιογράφοι, κ.α. της τοπικής μας κοινωνίας ; Οι συμπολίτες μας εκπαιδευτικοί, όπως και η παιδεία, δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρων για αυτά τα άτομα, η μήπως το συγκεκριμένο θέμα της δημόσιας παιδείας δεν αποτελεί ζήτημα τοπικής ενημέρωσης, και δεν ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας ;
12) Προσωπικά γνωρίζετε τους λόγους που η δημόσια ραδιοτηλεόραση ( ΕΡΤ ) δεν καλύπτει τους δημόσιους διαλόγους των πολιτών και των πολιτικών;
13) Η ανοιχτή πόρτα στη κοινωνία πότε θα γίνει αληθινά ανοιχτή ;
14 ) Μπορείτε να μας παρέχετε μια σαφή απάντηση γιατί δεν υπάρχει κανένα δημόσιο μέσο στα νότια προάστια ; 
15) Η δημόσια ραδιοτηλεόραση ''κλείδωσε'' στα βόρεια προάστια και την Αγία Παρασκευή ; Σε ολόκληρη την υπόλοιπη χώρα υφίστανται 37 περιφερειακοί Ρ/Σ. Το γνωρίζετε ; 
16) Στα νότια προάστια δεν έπρεπε να υπάρξει ένα δημόσιο μέσο έπειτα από τόσες ληστείες που συντελέστηκαν κατά των συμπολιτών μας και ημών των ιδίων οι οποίοι πρωτοστατήσαμε στα FM ;
17) Για εσάς προσωπικά μπορεί να υπάρξει η δικαιοσύνη που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ένα δημόσιο μέσο στα νότια προάστια Αττικής ;
18) Ποιο Αριστερό κόμμα, και ειδικότερα ριζοσπαστικό, συντηρεί όσα βρήκε, όπως τα βρήκε, δημιουργημένα από τους προηγούμενους ; 
19) Δεδομένου ό, τι σε εσάς άρμοζε η θέση προέδρου στον Ο.Α.Σ.Α, σε ένα πρωτεργάτη των FM, πριν υπάρξουν δημόσια και ιδιωτικά ραδιόφωνα στα FM, ποια θέση αρμόζει κατά την προσωπική σας γνώμη ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τάσο Ταστάνη επιβραβεύεται όσους λήστεψαν κατοχυρωμένη επωνυμία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">