ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι νεοελληνικές παθογένειες στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας πρέπει να τελειώνουν

Ενημέρωση προς την Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ

Κύριοι και κύριες του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να πληροφορήσω δημόσια για τα παραγόμενα από τη πλευρά ορισμένων μελών του κόμματος, και ειδικότερα στην πόλη της Γλυφάδας, και θεωρώ πρέπον να γίνει δημόσια ώστε να λάβετε γνώση τόσο εσείς οι ίδιοι, όσο και οι συμπολίτες μας.

Πριν την διάσπαση του κόμματος, και την αποχώρηση των συνιστωσών, οι οποίες δημιούργησαν νέα κόμματα, υφίστατο έντονος πόλεμος φίμωσης ορισμένων μελών, από τη πλευρά των διαχειριστών του googlegroup, όσο και επιλεκτικής ενημέρωσης αυτών, από τη πλευρά των μελών, τα οποία με ποικίλους τρόπους και μεθόδους επιτύγχαναν την εκλογή τους στο συντονιστικό της τοπικής Ο.Μ.

Αμέσως μετά την διάσπαση, η προβοκάτσια εις βάρος μελών με δράση πολλών ετών, και αυταπόδεικτα με περισσότερο τρέξιμο και προσφορά έναντι των υπολοίπων, συνεχίζεται... με φίμωση, και επιλεκτική ενημέρωση από τη πλευρά των υπολοίπων.

Σε μια τοπική πραγματικότητα, στην οποία οι υπόλοιποι δεν είχαν τη δυνατότητα να περάσουν μαζικά στους συμπολίτες μας, και αυτό το ρόλο τον επωμίστηκαμε εμείς, δημοσιοποιώντας το σύνολο από δελτία τύπου, όπως και παρουσίαση των υποψηφίων, και των εκδηλώσεων, τις ομιλίες στελεχών του κόμματος, κ.α., ορισμένοι και ορισμένες φανατικοί οπαδοί, τόσο της οικογενειοκρατίας, την οποία παρεμπιπτόντως το κόμμα αποκηρύσσει, όσο και όσων εδραιώθηκαν επί κομμάτων παλαιοκομματισμού, θεώρησαν σκόπιμο η δομή λειτουργίας της τοπικής ΟΜ, να κινείτε στη βάση της οικογενειοκρατίας, και της ωφέλειας φίλων και συγγενών.

Καθίσταται αυταπόδεικτο ό, τι η Αριστερά, και όσα πρεσβεύει, με πολλούς τρόπους νεοελληνικής λαθεμένης νοοτροπίας από τη πλευρά ορισμένων μελών, στη πόλη της Γλυφάδας καταργείτε στην πράξη.

Ενδεικτικά αναφέρω: Με βασικό δεδομένο σειρά διώξεων και κατασχέσεων εις βάρος μου, και όσων συνεπάγονται αυτές οι ενέργειες, όπως και με δεδομένη την στέρηση της εργασίας μου (μετά το κλείσιμο του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού) γνωρίζοντας ό, τι βρίσκομαι άνεργος επί 12 χρόνια, και με σειρά δικαστηρίων που μου φόρτωσαν άδικα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αντί να με συνδράμουν τα υπόλοιπα μέλη, με πολέμησαν όσο κανείς άλλος.

Χαρακτηριστικότερη είναι η περίπτωση εξαίρεσής μου από τις δημοτικές εκλογές, στην ίδια μου τη πόλη, και έχοντας την περισσότερη και μεγαλύτερη διαδρομή σε άσκηση κριτικής και ελέγχου των στελεχών και κομμάτων του παλαιοκομματισμού, ενώ η πλειονότητα των μελών της Τ.Ο, δεν είναι διγενής κάτοικοι Γλυφάδας, ούτε διαθέτουν εντοπιότητα.

Αυτό ίσχυσε, αποκλειστικά και μόνο, για τους λόγους νεοελληνικής λαθεμένης νοοτροπίας, οι οποίοι διέπουν ορισμένους και ορισμένες από τα μέλη της τοπικής Ο.Μ, η οποία ούτε συνάδει με την αριστερά, ούτε αποτελεί στοιχείο της Αριστεράς σύμφωνα των προσωπικών επιλογών ορισμένων φανατικών των γνωστών νεοελληνικών παθογενειών.

Αν επιθυμείτε μια περαιτέρω ανάλυση σε βάθος, ορισμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, το οποίο έχει σαφές καταστατικό και αρχές, κινούνται στη βάση της παλαιότητας, των γνωριζόντων, και των φίλων, και αυτό είναι ανάρμοστο.

Να σας εξηγήσω τους λόγους. Αν ορισμένοι θεωρούν λόγω παλαιότητας ό, τι πρέπει να τυγχάνουν ιδιαίτερων προνομίων, και με λίγους γνωρίζοντες να χαλκεύουν την εσωκομματική δημοκρατία, και να βρίσκονται διαρκώς στο συντονιστικό, να εκλέγονται και να επανεκλέγονται, ώστε οι υπόλοιποι να μην έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε όπως απαιτείται στα συνέδρια του κόμματος τις θέσεις και τις προτάσεις μας, εσείς οι ίδιοι καταργείτε την Αριστερά στην πράξη, όμως, επισημαίνω δεδομένου ό, τι ασπάζονται και ακολουθούν τις γνωστές νεοελληνικές παθογένειες, ό, τι είμαι ο πρωτεργάτης ενός χώρου, και σήμερα βρίσκομαι έξω από αυτόν. 

Κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, σε μια πραγματική Δημοκρατία προσωπικά για εσάς μπορεί να ισχύουν δυο μέτρα και σταθμά ; Αν πρέπει να σας αναγνωρίζουμε παλαιότητα, το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς, και σαφώς δεν γνωρίζουμε να το έχετε πράξει. 

Γιατί δεν φτάνουν όλα τα μηνύματα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας σε εμάς;

Γιατί γίνετε επιλεκτική διαδικασία, και ποιοι δικαιούνται να ασκούν επιλεκτική διαδικασία ; 

Από που αντλούν αυτό το δικαίωμα ;

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΛΗ

Η δική μας πρόθεση ήταν όλες οι συζητήσεις να δημοσιοποιούνται.
Όλες οι απόψεις και θέσεις να βρίσκονται δημόσια.
Το κοινωνικό σύνολο να κρίνει κάθε τοποθέτηση, και κάθε πρόταση κάθε μέλους.

Δυστυχώς ορισμένοι και ορισμένες επιθυμούν στεγανά δημοκρατίας, και το προσωπικό τους λανσάρισμα εντός της ΟΜ , χωρίς να υπολογίζουν τον αντίκτυπο που δημιουργείτε στο κοινωνικό σύνολο των συμπολιτών μας.

Εμείς στα νότια προάστια έχουμε μέσα της αριστεράς ; Έχουμε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, ιστοσελίδες ;

Όλες μου τις προτάσεις τις έκαψαν ορισμένοι για λόγους προσωπικού κέρδους και ιδιοτέλειας, και λυπάμαι αφάνταστα, διότι προσωπικά ανέλαβα να εκτεθώ δημόσια και να μην κρύβομαι όπως κάνουν χιλιάδες άλλοι.

Σήμερα βρισκόμαστε στο 2016, με ένα συγκεκριμένο πολιτικοοικονομικό μοντέλο σε διεθνές επίπεδο, και στη χώρα μας, και σαφώς δεν βρισκόμαστε στην βιομηχανική εποχή και επανάσταση του Μιχαήλ Μπακούνινβρισκόμαστε στην μετά τεχνολογική και ψηφιακή επανάσταση, και ο καπιταλισμός έχει ριζώσει, και κανείς δεν μπορεί να τον αλλάξει ούτε σε ένα, ούτε σε δέκα χρόνια.

Το κράτος πρέπει να μετασχηματιστεί με δικαιοσύνη ώστε να προσαρμοστεί στην υπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου,  και σύμφωνα των πραγματικών δεδομένων και αναγκών που ισχύουν σε επίπεδο κοινωνίας, και σε καμιά περίπτωση για την ανάδειξη και τον μεγαλύτερο και ευκολότερο πλουτισμό ελαχίστων προνομιούχων.

Για εσάς δεν πρέπει να δικαιωθεί ένας αριστερός που αγωνίστηκε δημόσια επί δεκαετίες κατά της διαπλοκής πληρώνοντας το μάρμαρο ;

Πριν από δεκαετίες δεν υπήρχε η δική σας επένδυση, και δημόσια έκθεση, καταδικάζοντας τον παλαιοκομματισμό και την διαπλοκή, ούτε πληρώσατε εσείς το μάρμαρο, ούτε και σήμερα το πληρώνετε εσείς...Ακόμα και σήμερα εμείς το πληρώνουμε, και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επί ενάμιση χρόνο στην κυβέρνηση υπηρετούν όσα υπηρετούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ψέματα είναι ; 

Ως πολίτες της Ελλάδας, και όχι ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουμε κερδίσει απολύτως τίποτα επί ενάμιση χρόνο, και δεν γνωρίζουμε σε ποιο καθεστώς ορισμένοι ήταν υποψήφιοι βουλευτές, όπως και πως βρέθηκαν σε σειρά επιτροπών και θεσμικών έμμισθων θέσεων. Ψέματα είναι ; 

Γιατί δεν αξιοποιήθηκε το σύνολο στελεχών, και ειδικότερα στους τομείς τους οποίους γνώριζαν και γνωρίζουν ; Γιατί για πολλοστή φορά στη χώρα μας κάποιοι γίνονται πιο ίσοι, και ειδικά λόγω φιλίας και παλαιότητας;

Εγώ διακήρυξα τις δημοκρατικές ιδέες μου στα νότια προάστια, από τη δεκαετία του 80, και 90, και διαπιστώνω ετεροχρονισμένα να τυγχάνουν εφαρμογής στις Η.Π.Α, και σε άλλες ανεπτυγμένες κοινωνίες, όπως ήταν οι διακηρύξεις μου για τα lowpower station , ( τοπικούς σταθμούς ) τα οποία εφαρμόστηκαν σε σειρά χωρών, πλην της γενέτειρας της δημοκρατίας. Γιατί ;

Εγώ πίστευα και πιστεύω σε μια συμμετοχική πλουραλιστική κοινωνία με άμεσες και μαζικές δομές του κοινωνικού συνόλου στην κοιτίδα της δημοκρατίας που είναι ο δήμος, και δεν είστε εσείς αυτοί. Γιατί ;

Πως θα μας εμπιστευτεί ο λαός, ο κόσμος, όταν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε χωρίς τις νεοελληνικές παθογένειες ;

Έπρεπε να σας έχω συνολικά αρωγούς και συμπαραστάτες, και δεν μου συμπαρασταθήκατε ποτέ και σε τίποτα. Οι συμπολίτες μας βλέποντας και γνωρίζοντας την λειτουργία ορισμένων από εσάς πως θα μας συνδράμουν ;
Δεν αντιλαμβάνονται οι συμπολίτες μας ό, τι υφίσταται αδικία και δεν έχει υπάρξει δικαιοσύνη ;
Πότε θα περάσουμε στην κοινωνία όπως επιβάλλεται ;

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com  

ΥΓ: Λυπάμαι αφάνταστα αν γίνομε αντιπαθής και ερειστικός σε ορισμένους και ορισμένες από εσάς, ο στόχος μου όμως είναι μια καλύτερη οργάνωση, η οποία να περάσει στο κοινωνικό σύνολο, και το κοινωνικό σύνολο να γνωρίζει ό, τι μπορεί να ακουμπήσει και να υποστηριχθεί, όπως και το σύνολο των μελών. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι νεοελληνικές παθογένειες στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας πρέπει να τελειώνουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">