ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων

Μας μιλάνε ακόμα για δημοκρατία στο δήμο Γλυφάδας, και δεδομένου ό, τι εμείς ξεκινήσαμε το 1977 από τη Γλυφάδα τις πρώτες μεταδόσεις στα FM, περισσότερα από δέκα χρόνια πριν όλους τους υπολοίπους, κρίνουμε επαρκώς το σύνολο όσων ενεπλάκησαν με την πολιτική στο τόπο μας. 

Σε πλήρη αντιδιαστολή του ήχου της πόλης από το 1989 στο δήμο Ιωαννίνων, το δικό μας μουσικό ραδιόφωνο της πόλης, στη Γλυφάδα, δεν λειτούργησε ποτέ υπό την αιγίδα του δήμου, διότι το σύνολο όσων πολιτεύονται τοπικά αποτελείται από καπήλους, και λειτουργούσε με έξοδα μιας οικογένειας Γλυφαδιωτών.

Οι έντιμοι, και ηθικοί πρωτίστως συμπολίτες μας, οι οποίοι πολιτεύονται τοπικά, εκτίμησαν σε τέτοιο βαθμό την ανιδιοτελή μας προσφορά, που έφτασαν στο σημείο να τελούν από απαράδεκτες ενέργειες, μέχρι παρανομίες και ληστείες εις βάρος μας.

Όπως έλεγα ραδιοφωνικά, πριν από δεκαετίες, όσο ζω θα θέτω το συγκεκριμένο ζήτημα, με χιλιάδες επιχειρήματα, διότι η δημοκρατία στο τόπο μας ήταν και παραμένει ανύπαρκτη από τη πλευρά όσων πολιτεύονται, άρα αποτελεί υποχρέωση ημών να αλλάξουμε το αύριο στη πόλη μας.

Δεν υπάρχει πιο αισχρή πράξη και ενέργεια από όσα ίσχυσαν εις βάρος μας από τη πλευρά κομμάτων και πολιτικών, και δεδομένου ό, τι μια οικογένεια Γλυφαδιωτών επένδυσε χρήματα, ώρες, εργασία, και πολλά ακόμα, ώστε να υφίστανται στο τόπο μας όσα μας στερούσαν οι απαράδεκτοι πολιτικάντηδες.

Δεν υπάρχει πιο αισχρή πράξη και ενέργεια από όσα επέλεξαν όσοι βαυκαλίζονται για την δημοκρατική τους παιδεία και συνείδηση, διότι όποιος κάνει μια επένδυση, και ειδικά χρημάτων, και εργατοωρών, δεν την κάνει προς χάριν διασκέδασης, την κάνει ώστε να ζήσει σύμφωνα των επιλογών του. 

Ο ρόλος των κομμάτων και των πολιτικών στο τόπο μας, και ειδικότερα στο δήμο Γλυφάδας, είναι πλήρως απαράδεκτος, και προσβάλει κάθε αξία, ήθος, και κάθε μορφή πολιτεύματος.

Δήμαρχε του παρόντος, και όσοι σε υποστήριξαν για το δήμο, εσύ ο ίδιος μπορείς να δηλώσεις δημόσια ό,τι στη Γλυφάδα με εσάς στο δήμο υπάρχει τοπική δημοκρατία ;

Όσων αφορά το σύνολο των υπολοίπων συμπολιτών μας, μπορείτε να πείτε εσείς ό, τι υφίσταται τοπική δημοκρατία στη πόλη μας ; 

Σε ποια περιοχή της Ελλάδας υπήρξε κάποιος πρωτοπόρος τον οποίο υποβάθμισαν σε τέτοιο βαθμό οι φερόμενοι πολιτισμένοι άνθρωποι ;

Σε ποια άλλη περιοχή γνωρίζετε να ίσχυσε κάτι ανάλογο ;

Σε ολόκληρη την υπόλοιπη χώρα δημιούργησαν είτε κρατικά, είτε δημοτικά, είτε ιδιωτικά ραδιόφωνα, ενώ στη Γλυφάδα, τα κόμματα διαπλοκής επέλεξαν την υπηρέτηση πέντε οικογενειών οι οποίες ακολούθησαν ετεροχρονισμένα.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ό, τι ο αρχιερέας της διαπλοκής Κ.Μητσοτάκης διέμενε στη Γλυφάδα. Γνωρίζετε τις απόψεις μου για τον εν λόγω, όπως και την δημόσια κριτική μου επί χρόνια, άρα όσοι επέλεξαν ο υποφαινόμενος να μην βρίσκετε στο κοινοβούλιο, είναι κοινοί απατεώνες, διότι σε αντιδιαστολή όλων των υπολοίπων εμένα μου στέρησαν το ψωμί με δόλο και με πολιτική σκοπιμότητα, ενώ σε όλους εσάς δεν έτυχε ποτέ κάτι ανάλογο.

Θα ''πειράζετε'' εσαεί τη δημοκρατία ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">